Esimle cocugumuzu paylasamiyoruz

valla sen çocugu alırsın kocandan ama mesleğinin olmaması heleki ailenin arkanda olmaması senin için çok eksik durum. Kesinlikle boşan ama bi süre ailenle kalır sonra kendini toplar çıkarsın .
Aynen oyle.gidceknbi yer olmadiginicin bu haldeyim zaten

Dolu dolu ilk ben sorayım bari, niçin evliliğiniz bu kadar berbatken, eşiniz sizi eş olarak görmeyi geç, insan yerine bile koymaz, hizmetçi çekerken, bu itiş kalkış ve sevgisizliğin içine çocuk yaptınız?

Düzelir diye mi?

7 aylık süt kuzusunu hiçbir hukuk, hiçbir kanun anasından ayıramaz onlar boş laf da, adam ev basar çocuğu kaçırır mı, iftira atar yalancı şahitlerle katakulli yapar mı, o potansiyelde mi siz bilirsiniz. Ona göre alın tedbirinizi.
Ailemin yanına dönemem diyor. Anlaşılan hayatta ayakta kalma yarışından korkuyor cesareti yok. Hiç boşanmayı düşünmemiştir zaten birde çocuk olmasa çocuk olmuyor diye döver böyle tipler. Ben konu sahibine hem kızıyorum hem de kızamıyorum inanın. Kefenle dönersin diyen aileden nasıl bir egitim öğretim aldığını siz düşünün. Bir kadın yetiştirmek en zoru bu hayatta. Konu sahibini kötülemiyorum ama bugün bu durumda olmasının sebebi yetiştirilme şekli.

Esiniz sizinle evlenmemiş hizmetçi diye eve almış. Öyle ki çocuğun üzerinde bile hakkıniz olmadığını düşünüyor. Yasalar sizden yana boşanın bakalım kime veriyorlar bebeği.

Boşansan mahkeme sana verir ona vermez. Ki bu şartlarda zaten boşanmalısın. Kendini daha fazla ezdirme.

Ailemin yanına dönemem diyor. Anlaşılan hayatta ayakta kalma yarışından korkuyor cesareti yok. Hiç boşanmayı düşünmemiştir zaten birde çocuk olmasa çocuk olmuyor diye döver böyle tipler. Ben konu sahibine hem kızıyorum hem de kızamıyorum inanın. Kefenle dönersin diyen aileden nasıl bir egitim öğretim aldığını siz düşünün. Bir kadın yetiştirmek en zoru bu hayatta. Konu sahibini kötülemiyorum ama bugün bu durumda olmasının sebebi yetiştirilme şekli.

Doğru; ilave yorumu sonradan okudum.
Salt bu da değil, zaten kadınlar vücudunu, cinsel organını bile tanımadan evlenip gidiyor.
Annemin çeyiz sandığıma prezervatif koyup "Evliyken daha başka tanırsın kocanı, dikkat et, iyice tanı sonra çocuk" dediğini hangi anne kızına ne kadar söyler, kefenle girersin denilen bir evde?

Evlilik içi tecavüz kısmına girmiyorum bile; biz burada azarla karışık soruyoruz ya hani "Dayağın üstüne bir de sevişip hamile mi kaldın" diye; kadın belki ilişkiye zorlanıyor dayak yiye yiye, anlatamıyor, adamda hak görüyor, onu bile bilmiyoruz.

Kullandiktan sonra hesaptan cikis yap canim sifreyi ve ismi de kaydetme uygulama yukluyse uygulamanin bildirimldrini kapa. Malesef esin seni sevmiyormus. Sevgi olsa her sey cozulur ama sevmeyen adamin neyle canini yakabilirsin ki. 2 secenek ya sabredip esinin sevgiaini kazanmaya valisacaksin yada bosanma sansin varsa bosanacaksin. Keske cocugu yapmasaydin ama artik olan olmus care lazim. Bi kere esinin ailesini esine kotuleme haklarinda hic konusma. Karisina asik bi adam bile buna izin vermez cunku. Sen alttan alta biraz uzaklas. Esin evde yokken kendi katina cik. Sikayet ederlerse islerik vardi hastayim falan yoksa niye inmiyim de. Ama birden uzaklasma her.gun yavas yavas. Cocuk durmuyo de cocugumla ilgilenmem lazim de. Sonra yavas yavas kendi aranizda planlar yap sinemaya gitmek gibi film acip izlemek gibi bi sekilde ikna et onceden kendi evinde guzel bi sofra hazirla falan yavas yavas uzaklastir. Yani karsinda severek evlenen bi adam olsa yada bosanma sansin olsa tavsiyelerim cok farkli olurdu ama su durumda esini kendine cekmekten baska sansin yok galiba

• Beğen
Reactions: Be1
Doğru; ilave yorumu sonradan okudum.
Salt bu da değil, zaten kadınlar vücudunu, cinsel organını bile tanımadan evlenip gidiyor.
Annemin çeyiz sandığıma prezervatif koyup "Evliyken daha başka tanırsın kocanı, dikkat et, iyice tanı sonra çocuk" dediğini hangi anne kızına ne kadar söyler, kefenle girersin denilen bir evde?

Evlilik içi tecavüz kısmına girmiyorum bile; biz burada azarla karışık soruyoruz ya hani "Dayağın üstüne bir de sevişip hamile mi kaldın" diye; kadın belki ilişkiye zorlanıyor dayak yiye yiye, anlatamıyor, adamda hak görüyor, onu bile bilmiyoruz.
Daha ne söylenebilir ki bu sözlerinizin üstüne. Hepsi çok dogru.

Suc sende madem sevilmiyodun neden evlendin? Hadi evlendin sonra anladin sevilmedigini neden cocuk yaptin seni doven adamdan? Bu kadin milleti kendini ezdirmeye ne merakli ya

Boyle bir evlilige cocuk neden ? Yazik degil mi bu cocuklara ? Onlar hak etmiyor mu mutlu huzurlu bir yuvayi
Hangi cocuk babasinin annesinden nefret ettigini gorerek yasamak ister ?
Hadi kendi hayatlarinizi mahvediyorsunuz neden cocuklarinizin da hayatini mahvediyorsunuz?

Eşin seni hizmetçi, seks kölesi ve damızlık kadın gibi kullanıyor. Yazık değil mi böyle bir ortama çocuk doğurdun? Ayrılacaksın tabi bu öküzden böyle hayat geçer mi sana da yazık çocuğuna da.

Sevmiyor ama çocuk yapıyor vay be.

Sevilmediğin ve şiddet gördüğün (psikolojik veya fiziksel fark etmez şiddet şiddettir!) ortamda neden ısrarla duruyorsun?

Hangi ildesiniz? Bir aile terapisti cook iyi cozer bu durumu ama gotmek mesele.. ????

Terapist eşini srvmesini nasıl sağlayabilir?
İlk sırada anası babası kardeşi varmış ilke eşinin geçmesi için sevmesi gerek

Aynı yatağa girip aynı evi aynı hayatı paylaşıyolar sevmemişte bundan sonra nasıl sevicek

Konu sahibi ailenizle konuşun alın bebeğinizi gidin yanlarına siz işe girin onlar çocuğa baksın daha sonra ev tutarsınız kendinize.

Mahkeme eşinizin arzusuna göre çocupun kimde kalıp kimin bakıcağına karar vermiyo korkmayın sizden alamazlar

ha siz isterseniz çocuğunuzu kvye kpe göstermezsiniz onlarda görmek için ayrı dava açarlar hepsi bu

Yani siz eşinizin huyuna değil o sizinkine gitsin sizin eliniz dolu onunki boş

Back
X