Aynen oyle.gidceknbi yer olmadiginicin bu haldeyim zatenvalla sen çocugu alırsın kocandan ama mesleğinin olmaması heleki ailenin arkanda olmaması senin için çok eksik durum. Kesinlikle boşan ama bi süre ailenle kalır sonra kendini toplar çıkarsın .
önce kendine gidecek yer bul sonra o evden kurtul sonrası gelir merak etmeAnnem.babamin.yaninangitmek bile istemiyrm onlar yok.is.bulana.kadar.nerde kalicam emzirmeyi kesince alicakmis oglumu benden
Ailemin yanına dönemem diyor. Anlaşılan hayatta ayakta kalma yarışından korkuyor cesareti yok. Hiç boşanmayı düşünmemiştir zaten birde çocuk olmasa çocuk olmuyor diye döver böyle tipler. Ben konu sahibine hem kızıyorum hem de kızamıyorum inanın. Kefenle dönersin diyen aileden nasıl bir egitim öğretim aldığını siz düşünün. Bir kadın yetiştirmek en zoru bu hayatta. Konu sahibini kötülemiyorum ama bugün bu durumda olmasının sebebi yetiştirilme şekli.Dolu dolu ilk ben sorayım bari, niçin evliliğiniz bu kadar berbatken, eşiniz sizi eş olarak görmeyi geç, insan yerine bile koymaz, hizmetçi çekerken, bu itiş kalkış ve sevgisizliğin içine çocuk yaptınız?
Düzelir diye mi?
7 aylık süt kuzusunu hiçbir hukuk, hiçbir kanun anasından ayıramaz onlar boş laf da, adam ev basar çocuğu kaçırır mı, iftira atar yalancı şahitlerle katakulli yapar mı, o potansiyelde mi siz bilirsiniz. Ona göre alın tedbirinizi.
Ailemin yanına dönemem diyor. Anlaşılan hayatta ayakta kalma yarışından korkuyor cesareti yok. Hiç boşanmayı düşünmemiştir zaten birde çocuk olmasa çocuk olmuyor diye döver böyle tipler. Ben konu sahibine hem kızıyorum hem de kızamıyorum inanın. Kefenle dönersin diyen aileden nasıl bir egitim öğretim aldığını siz düşünün. Bir kadın yetiştirmek en zoru bu hayatta. Konu sahibini kötülemiyorum ama bugün bu durumda olmasının sebebi yetiştirilme şekli.
Daha ne söylenebilir ki bu sözlerinizin üstüne. Hepsi çok dogru.Doğru; ilave yorumu sonradan okudum.
Salt bu da değil, zaten kadınlar vücudunu, cinsel organını bile tanımadan evlenip gidiyor.
Annemin çeyiz sandığıma prezervatif koyup "Evliyken daha başka tanırsın kocanı, dikkat et, iyice tanı sonra çocuk" dediğini hangi anne kızına ne kadar söyler, kefenle girersin denilen bir evde?
Evlilik içi tecavüz kısmına girmiyorum bile; biz burada azarla karışık soruyoruz ya hani "Dayağın üstüne bir de sevişip hamile mi kaldın" diye; kadın belki ilişkiye zorlanıyor dayak yiye yiye, anlatamıyor, adamda hak görüyor, onu bile bilmiyoruz.
Hangi ildesiniz? Bir aile terapisti cook iyi cozer bu durumu ama gotmek mesele.. ????
Arkadaşlar muneyi bı etiketleyinde arkadaşa linkini atsın bildirim kapatmanin. Ben yapamadım : (Kiar bide.su bildirimi kaptmam lazim telefonun ekranina gelip duruyo esimin okur belki nasi yapablirm bunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?