Kizlar.mrb bastan beri esim benle istemedigi halde evlenmis ben bunu evlendikten sonra anladim.. gorucu usulu evlednki babasi ve annesiven bana girucu geldi ilk akrabayzi zaten ama pek tanismiyrz esimle birbirimizi .. babasi ve annesi hatri icin sirf benle evlenmis hic sevmedi bastan beri beni ne giysen begenmez severek degil ama esim beni bi insan olarak benim guzel isler yaptigimi istemiyo neyse
Gelelil.konuya esimin hayati sadece uc kisilik annesi babasi kardesi (13 yas) beni en son planda tutar herzman babasina annesine onkadar bagliki anlatamam bi kere sirf kardesine aramiza girme sus dedigim icin beni dovdu hic sucum yokken babam annem senI. Oldurse bile onlara ses cikarnican diyo hep ayri evimiz var ama sifr annesini babasini kardesini birakmak istemedgi icin oturamiyrz ben artk esim cocugum benbenim olmak istyrm.ama.esim.yanasmiyo onlar yoksa bende yokum diyo ikin.senedeir basbasa hic bisi yapmadik kendi basina gezer bilgisayrda oynar keyfi gelir yatar ben aksama kadar annesinin isini gucunu tutarim iki katli evimiz yukari kendi evime sadece uyumak icin cikarim . Ilgi deseniz sifirrt zaten , simdi 7 aylik bi bebegim var ve bu kezde onu paylasamiyrz kavgada surekli beni tehdid ediyo oglum.kimse alamz benden sen cik git oglum benle kalir diye bosicam cocugu senden alicam diyo surekli artk bikkinlik geldi bn annesiyim anne sevgisini verebilirmisin diyrm annem senden iyi bakar o verir sen cik git diyo bana.. ben nasil ayri kailirm oglumdan..