Esimle cocugumuzu paylasamiyoruz

7 aylık bir bebegi mahkeme her sekilde sana verir. Esin saçmalıyor senin bu konularda bilgisizliginden yararlanıp seni tehdit ediyor. Sürekli boşanmaktan mi bahsediyor bu adam sana. Madem oyle tutan mi var bosansin senden.
Seni sevmeyen döven söven bir adamla napacaksın allah aşkına bu adamdan es olmaz

Isin.kotu tarafi ben 19 esim 22 yasinda dahaa

Peki adam seni sevmiyor anladın neden çocukları yaptın be kardeşim daha 19 yaşında zorun neydi. Bir işe gir çalış kocana yüz verme kendine birikim yap ve bas tekmeyi

bir siteden tanıştığım arkadaşım var Biran omusunuz diye düşünürken buldum kendimi

bir arkadaşım var oturdgunz yer yaş konu herşey aynı Biran omusunuz diye düşünürken buldum kendimi.

Onun anası mı taşımış doğurmuş lafa bak annesi bakarmış severmiş.o bebeğin tek annesi var o da sensin.Her kadında bence doğuştan annelik duygusu yok çünkü o kadar kötü anne haberleri var ki ama çocuğuna karşı vicdanı sevgisi varsa tabiiki hiç kimse babası dahil annesi gibi bakamaz sevemez.seni sindirmeye çalışıyo.Boşanma olayında sen istersen ve senin yüz kızartıcı suçun olursa babaya verirler diye biliyorum çünkü söz konusu heleki 7 aylık bebekse.Senin maddi durumun yerinde değilse dahi bebek için nafaka alırsın ayrıca kendin içinde yaşamını sürdürmek için para alabiliyosun.Çok iyi bilmiyorum sadece biraz araştırmıştım nasıl oluyo diye.

Sakın çık git dediğine bakıp evi terketme.Eğer ki boşanırsanız terk etti evi deyip seni suçlu gösterir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…