Eşimle çocuk gerginliği ?

benım aklıma kredı çekip ortak ucuz bir ev almak fikri geldi. onu da ortak ödemekonu da bana vermek . yani bir tek böyle adalet sağlanabılıyor. zaten eski eşiyle ortak yaptıkları evini ona vermiş o evde dolaylı yoldan ılk çocuğuna kalacak bir de oturduğumuz evden pay alırsa adaletli olur mu sizce?

Sorun su ki sizin ozetle kendinize ait bir seyleriniz olmali. Ancak kendi imkaninizla kendi evladinizi koruyabilirsiniz.
eski eş sadece kendi imkanıyla korumamış ama pek çok şey talep etmiş. yapamayacağı şeyleri bile istemiş. benim bunları verecek imkanım yok o kadınında tek basına böyle imkanları yoktu.

Ya hadi adaleti gectim, kuru kuruya adalet olmaz bunu belgelerle gostermek lazim. Ev ya sizin uzerinize olmali ya da cocugunuzun. Esiniz mantikli olup bu duzenlemeleri yapmali sagligindayken. Cunku her sey ortada,ozler uveyler karisik olunca,pay sahibi olursa da gelir alir cocuk niye alayim demez.

eski eş sadece kendi imkanıyla korumamış ama pek çok şey talep etmiş. yapamayacağı şeyleri bile istemiş. benim bunları verecek imkanım yok o kadınında tek basına böyle imkanları yoktu.
Kendinizi eski esle ayni tutmayin. Surekli eski kocadan cocugunuz icin bir seyler istemek mi,yoksa caninin istedigi seyi kendin yapabilmek mi daha guzel sizce?

bu ev alınırken biz evlenmemiştik daha. eşim bu evi bulmuş bende beğendim onay verdim sonraki gün çocuğunu da getirmiş. evladı tabi ki getirecek ama ortada birşeyler belirli olmalı evet sağlığındayken yoksa belirsizliğe çocuk doğurmam bunu yapamam. bunları açıkca kırmadan nasıl konuşabilirim.

Kendinizi eski esle ayni tutmayin. Surekli eski kocadan cocugunuz icin bir seyler istemek mi,yoksa caninin istedigi seyi kendin yapabilmek mi daha guzel sizce?
tüm bunların hepsine benım gücüm yetmez eşimde baba olacağım illa çocuk istiyorum diye bir düşünce bellediyse bu konularda çözüm üretebilmeli.

Kesinlikle saçma ve gereksiz bi korku o kimki sizi rahatsız ediyor mafya falanmi kadin :) yada kan davanız falan mı var korkularniz sebepsiz ve gereksiz gercekten
işin içine kendi çocuğu da girecek eşime bugün yarın bşy olsa çocuklar herseyden ikisi de hak sahıbı olacaklar. kadında dolaylı yoldan etkıleyebılır.

işin içine kendi çocuğu da girecek eşime bugün yarın bşy olsa çocuklar herseyden ikisi de hak sahıbı olacaklar. kadında dolaylı yoldan etkıleyebılır.
Siz fazla pasif ve korkaksnz bence neler neler düşünüyorsunuz bunları dusunmenzde mantıksız bilemiorm yorum yapamıyorum size enteresan bi düşünce yapınız var

Çocuk istiyorsan yap bence
O kim ki neyi ilgilendiriyor?adamdan boşanmış etmiş bitmiş artık hersey
Çocukla ilgili görüşecekler tabi
Ama çocuğu bahane edip eşinle iletişim kurmaya çalışıyorsa orası sıkıntı
Eşin tavrını koyucak

Valla bunlari konusmak da zor. Ben annemle babamin yaptigi konusmayi hatirlamiyorum. Ama aile yapinizla alakali bazi durumlar. Annem ekonomik ozgurlugu olan bir kadindi. Kendi kendine gidip ev aldi, kredinin bilmemneyin olmadigi donemlerdi. Banka hesaplarini benim uzerime gecirdi. Bunlari yaparken babamdan izin almadi en iyiihtimal haber vermistir.
Kendimi sizin yerinize koydum da. Acik acik soylerim esime. “Canim ekonomik ozgurlugum var,ileride cocugumuz olursa diye kendi uzerime bir ev alip bunu da cocuguma birakmak istiyorum,aksiyon alacagim haberin olsun” derdim herhalde. Buna da kiriliyorsa kirilsin napalim

karısıyla olan durumunu evlenmeden önce bilmiyor muydunuz?
şimdi olacak çocuğundan eski eşi ne?
eşiniz sorumluluklarını yerine getirebilecek biriyse sıkıntı yok
diğer çocuğuna olan ilgisini görüyorsunuzdur, daha ona bakamıyor benimkine nasıl bakacak diyorsanız haklısınız.

tüm bunların hepsine benım gücüm yetmez eşimde baba olacağım illa çocuk istiyorum diye bir düşünce bellediyse bu konularda çözüm üretebilmeli.
Uretebilmeli,lakin erkekler cok becerikli ve akilli degil bana sorarsaniz. Bir de esinizin iki cocugu olacak,farkli iki kadindan. Ama sizin tek cocugunuz olacak tek bir adamdan. Siz isi saglama alin. Maasinizdan bir kisim biriktirin,ayri banka hesabiniz olsun. Kendi ailenizden olasi bir miras var ise onu da ayri koyun. Siz kendi cocugunuzu dusunun,esiniz de dusunurse ne ala. ama yok dusunmezse de siz magdur olmayin bir kadin olarak

Adama neden sürekli birsey olacak senaryosu yaziyorsunuz?Ben çogu yorumunuzdan ötürü eşinizin yerinde olmak istemezdim....Anne ve eski es bahanelerini geçin cocuk istemiyorum deyin Eyvallah....

sadece eşim dengeyi adaleti sağlayabilir mi ondan şüphe ediyorum.

o zaman oturduğumuz evi çocuğuna bırakmak isteyebılır sadece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…