- 12 Mayıs 2017
- 3.476
- 1.497
- 63
- 41
- Konu Sahibi Madamgonca
-
Bugün yarın eşime bşy olsa eski Eş beni ve evladımı rahatsız edebilirEski eşi de kim oluyormuş,sanki o ne diyecek korkusu yüzünden çocuk sahibi olmuyormuş gibi görünüyorsunuz.Eşimi seviyor,ona güveniyorsam,çocukta istiyorsam kim ne der,ne düşünür umurumda bile olmazdı.Bunun kararını siz vereceksiniz,iyi düşünün,canınız ne istiyorsa onu yapın.
Olsun tabi ki ama iyi şartlarda büyütebileceksem sadeceCanim onu bunu birak sen bir evladin olsun istemez misin sen bunu dusun ? O cocuk yapsanda seni rahatsiz eder yapmasanda problemli bir ayrilik yasamislar belliki anneni de boswer senin bu hayaatta bir cocugun olmasin mi yasliliginda kapini calan bence en onemlisi bu
Olsun tabi ki ama iyi şartlarda büyütebileceksem sadece
İşte güvenemiyorum eşime o da insan sonuçta çocuk uzaktan guzel görünebilir ama yakından büyük sorumlulukHer anne baba cocugunu kendi sartlarinda mukemmel buyutmek icin elinden geleni yapar sen once yap sartlarina gore buyutursun cocugunu illaki bi okula gonderebileceksin rizki allah verir
Sen kendine sor sen bir insanin sorumlulugunu hayatinda tasiyabilecek misin? Ewlat baska bir sey canindan kanindan sen onemli degilsin ama o senin icin senden oncelikli cok guzel bir duygu baska insanlar problemler icin bu duyguyu erteleme itler hep urur zatensen adama bak guveniyorsan yap
Anneminde haklı olduğu noktalar var AmaSiz once "annem diyor ki " olayini bi atlatin hersey rayina oturur olagan akisinda
Sen istiyorsan yap istemiyorsan yapmaMerhaba herkese mutlu pazarlar ,
Bugün bir konuda eşimle gerildik birkaç senelik evliyiz benim ilk eşimin ikinci Evliliği ilk evliliğinden de bir çocuğu var ( uzatmak istemiyorum eski konularımda var zaten detayları ) eski Eşiyle biraz sorunlu ayrılmış ama sonrasında çocuğu için hep görüşmüş falan eski eşi para istemiş devamlı biraz Hırçın biriymiş ayrılırken de herşeyini almış eşim hayata sıfırdan Başlamış. Tabi ki bi ayrılık olduysa mutlaka tek Taraflı değildir eşimin de hataları olmuştur bu da benim düşüncem. ( çocukla ilgili eski eşim birkaç mesajını gördüm mesala Pahalı bir okula göndermek istiyor eşimde o kadar imkanı olmadığını söylüyor kadın işte illa bi çözüm bul falan bir Sürü şey Sayıyor böyle çok yazışmaları var.
Neyse gelelim bizim konuya eşim çocuk Sahibi olmak istiyor birkaç zamandır böyle bir düşüncesi var ama ben korkuyorum Tereddüt ediyorum zaten benimde geçmişim sorunlu annem her defasında çocuk yapma diye tembih veriyor. Eşimde bana çocuk istemiyorsun gibi sitem etti. Bende açıkladım evet korkuyorum bi çocuğun olunca mutlu olmayacak eski eşin belki sana bşy olsa bizi rahatsız edecekler yeni çocuğuna bir hayat verebilecek misin çocuk istiyorsun diye pek çok şey söyledim. O da bana benim Hayatım kimseyi ilgilendirmez falan dedi ama bir yandan da hayatın gerçekleri var. Haksız mıyım arkadaşlar ?
Biraz Karışık oldu okuyanlar Hakk'ını helal etsin
Vardir muhakkak sonucta anne amma bazi seyleri ancak ve ancak yasayan kisi bilir ki ve karar vermesi gereken kisi kisinin kendisidir.Sizin istemeyisinizi tereddutlerinizi tabi anlarim ama annenizin sozu uzerine istemeyisiniz olagan bi durum olmaz.siz zaten yeteri derece olcup tartiyorsunjz anladigim kadariyla bir veli fikrine ihtiyaciniz yok gibi.Anneminde haklı olduğu noktalar var Ama
Hiç birşey yapamaz merak etmeyin.Allah korusun eşinize birşey olsa kanunen çocuğunuzun da babasının mal varlığından yararlanma hakkı var .Kaldı ki öyle bir durumda evladınızı kendiniz büyütecek,büyük kardeş büyüdüğünde kendi rızası ile kardeşini görmek isterse,sizde izin verirseniz görebilir.Ama o kadın hiç birşey yapamaz siz müsaade etmediğiniz sürece.Hayatınız boyunca istediğiniz insanlar olsun hep yanınızda İnşallah.O kadını da yok sayın onun yüzünden eşiniz ile aranız hiç bozulmasın,dikkat edin lütfenBugün yarın eşime bşy olsa eski Eş beni ve evladımı rahatsız edebilir
Ayrılırken Hakkı olmayan şeyleri bile talep etmiş eşim sonradan Herşeyi vermek zorunda kalmış öbür Dünya'da hesaplaşacağız falan diyor bir çocuk sahibi olunca çekemez yine hak talep edebilirBende ikonci evliligini yapacak olan cocukli bir kadinim.karsimda ki insani ilk evliligi.simdi eski esim ister evlensin ister cocuk yapsin ister yalniz kalsin beni baglamaz.benim durumum onu baglamaz.esiniz sizinle bir hayat kurmus ve cocuk istiyor
Sizde istiyorsaniz eski esi ilgilendiren ne.?
Tek basıma hayır baba Faktörü ŞartSen istiyorsan yap istemiyorsan yapma
Ondan bundan önce asıl sen bi çocuğun sorumluluğunu alabilecek mısın
Onu düşün
Çocuk isteğini eşimin sadece hayat Sigorta'sı ödemeye Başlarda o şartla kabul edeceğim kararım buVardir muhakkak sonucta anne amma bazi seyleri ancak ve ancak yasayan kisi bilir ki ve karar vermesi gereken kisi kisinin kendisidir.Sizin istemeyisinizi tereddutlerinizi tabi anlarim ama annenizin sozu uzerine istemeyisiniz olagan bi durum olmaz.siz zaten yeteri derece olcup tartiyorsunjz anladigim kadariyla bir veli fikrine ihtiyaciniz yok gibi.
Şimdi kadınında günahını almak isteniyorum belki ayrılırken o da haklıydı ama o da anne sonuçta ve Allah korusun eşime bşy olsa ilk kendi çocuğu için bşyler yapacaktırHiç birşey yapamaz merak etmeyin.Allah korusun eşinize birşey olsa kanunen çocuğunuzun da babasının mal varlığından yararlanma hakkı var .Kaldı ki öyle bir durumda evladınızı kendiniz büyütecek,büyük kardeş büyüdüğünde kendi rızası ile kardeşini görmek isterse,sizde izin verirseniz görebilir.Ama o kadın hiç birşey yapamaz siz müsaade etmediğiniz sürece.Hayatınız boyunca istediğiniz insanlar olsun hep yanınızda İnşallah.O kadını da yok sayın onun yüzünden eşiniz ile aranız hiç bozulmasın,dikkat edin lütfen
Siz yarida birakilmaktan esinizin sizden bosanmasndan mi korkuyorsunuz?soyle bir durum da var kendi fikrimi beyan ediyorum lutfen kirilmayin diger yavrusuna ne verebiliyorsa maddi olarak ikinizin yavrusuna da aynisini yapmali nitekim ikisi de onun cocugu olacak terazisi sasmamaliÇocuk isteğini eşimin sadece hayat Sigorta'sı ödemeye Başlarda o şartla kabul edeceğim kararım bu
Benden ayrılması değil de iki çocuğu Arasında denge sağlanamamasından korkuyorum çünkü eşim sadece bir çocuk istemiyor en az bir çocuk istiyor bizim evliliğimizde düşünsenize diyelim onun dediği gibi çocuk yaptık iki tane ilk çocuğuna verdiği imkanları verebilecek mi ? HayırSiz yarida birakilmaktan esinizin sizden bosanmasndan mi korkuyorsunuz?soyle bir durum da var kendi fikrimi beyan ediyorum lutfen kirilmayin diger yavrusuna ne verebiliyorsa maddi olarak ikinizin yavrusuna da aynisini yapmali nitekim ikisi de onun cocugu olacak terazisi sasmamali
Yani sayi arttikca haliyle imkanlar daralacak.Ilk cocuklar biraz bollukta buyuyor genelde sonrakiler bu bollugu bulamiyor ama nasil ki sizin cocugunuzun imkanlari kisitlanacak ayni durum diger cocugu icin de gecerli.Endiselerinjnizi anliyorum ama maddi olarak ne verdiginden cok manevi olarak verebileceklri daha onemli emin olun.Nitekim diger oglu baba yoksunluguyla buyuyor verilen nafaka ne kdar olursa olsun hayatina nasil bir konfor saglarsa saglasin gece yatarken iyi geceler babacigim diyip opemeyecek.Siz bosverin bunlari esiniz sizi seviyor kiymet biliyorsa baba olma yetisine sahipse artik vakti gelmistir.Benden ayrılması değil de iki çocuğu Arasında denge sağlanamamasından korkuyorum çünkü eşim sadece bir çocuk istemiyor en az bir çocuk istiyor bizim evliliğimizde düşünsenize diyelim onun dediği gibi çocuk yaptık iki tane ilk çocuğuna verdiği imkanları verebilecek mi ? Hayır
Dediğim gibi baba olmak istiyorsa sigorta ödemesini isteyeceğim ondan çünkü başka Türlü güvenemem aslaYani sayi arttikca haliyle imkanlar daralacak.Ilk cocuklar biraz bollukta buyuyor genelde sonrakiler bu bollugu bulamiyor ama nasil ki sizin cocugunuzun imkanlari kisitlanacak ayni durum diger cocugu icin de gecerli.Endiselerinjnizi anliyorum ama maddi olarak ne verdiginden cok manevi olarak verebileceklri daha onemli emin olun.Nitekim diger oglu baba yoksunluguyla buyuyor verilen nafaka ne kdar olursa olsun hayatina nasil bir konfor saglarsa saglasin gece yatarken iyi geceler babacigim diyip opemeyecek.Siz bosverin bunlari esiniz sizi seviyor kiymet biliyorsa baba olma yetisine sahipse artik vakti gelmistir.
Siz anne olacaksiniz nasil rahat edecekseniz oyle olmali elbette.Hersey gonlunuzce olsun.Dediğim gibi baba olmak istiyorsa sigorta ödemesini isteyeceğim ondan çünkü başka Türlü güvenemem asla
Çok tesekkür ederim inşallah hersey güzel olurSiz anne olacaksiniz nasil rahat edecekseniz oyle olmali elbette.Hersey gonlunuzce olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?