- Konu Sahibi isimolmasa
-
biraz fikrini sormayın direk harekete geçin tembellik etmeye fırsatı olmasın, mesela sinema bileti aldım akşam sinemaya gidiyoruz hazırlan deyin, yanında kitap okuyun arada ona anlatın, bir dvd alın mısır patlatın bu gece evde film gecesi deyin, onun ilgi duyduğu şeylerle ilgili planlar yapın bunlar işe yarayabilir, istemese de bir süre sizinle aktiviteler yaptıkça alışır
ya şekerim sen beni güldürdün Allahda seni güldürsün
çok tatlısın sen ya
bence şuan için yarışma işini boşver. önce bir sinemaya yemeğe götür kııızzz
yavaş yavaş aşama aşama geliştir adamı birden şoka girmesin
yapıda yoksa ne yapsan da olmuyor. benim erkek kardeşim müzelere, tarihi yerlere, değişik şeylere çok meraklıdır. beraberken giderdik eskiden. bende severim böyle şeyleri... eşimle yaşadığımda ise gördüm ki kültür adına maalesef hiçbirşey yokistanbulda o kadar tarihi yer varken gezelim dediğimde ne gerek var deyip baştan savar. kırk yılda bir sahile bile zorla götürür. alışveriş merkezlerine bile kendisine giysi almak için bir ay söyleye söyleye zorla götürttüm
yani ilgi duymuyorsa maalesef zor bu durum. işte söyleye söyleye zorla yaptırırsınız ama o da bir yerden sonra bıktırır sizi. en iyisi kendim yapayım tek başıma der ve vazgeçersiniz =/
ne gerek var farkı mı bazen insan yorgun olur canı istemez evde olmak daha hoşuna gider cidden rutin hayat senin canını sıkmış arada tartışın çok eğlenceli oluyor
bende eşime okuma artık yeterrrr diyorum .kitaplara çok düşkün .işten gelincede evde çalışıyor çalışması bitincede kitap okur .ben bazen muzurluk yaparım çekerim elinden kitabı .ne bileyim sende emrivaki yap .yarışma konusuna gelince benimkide istemezdi .
mesela beğendiğim bi kitap oku desem, NE GEREK VAR
sinemaya gidelim, NE GEREK VAR
ben bilmem eşim bilire başvurayım, SAÇMALAMA
yani örnekler çoğaltılabilir, hayatta değişiklik istemeyen bi insan...
bir örnek vereyim, çok sevdiğim bir yakınımla(şuan yaklaşık 15 yıllık evli) evlilik üzerine konuşuyorduk bir gün. eşini nasıl seçtiğini anlattı ve çok önemli şeyler söyledi aslında. mesela şöyle dedi, eşinin adı vedat olsun. "vedatın sürprizi yoktur, düz biridir. ama onu seçmemdeki en önemli kıstasım dürüst oluşuydu. ailevi ilişkileri düzgündü, çevresiyle arkadaşlarıyla ilişkileri düzeyliydi. iyi bir aile babası olacağına inandım ve çok şükür bugüne kadar beni yanıltmadı" aynen bunları söylemişti bana. geç bir evlilik yaptı ama çok doğru bir evlilik yaptı. çok akıllı çok tatlı bir oğulları var şimdi ve allah bozmasın imrendiğim bir ailedir
eşiniz kitap okumayı sevmiyor olabilir, ya da olaylar karşısında yorum gücü çok kuvvetli olmayabilir. ama evliliğin asıl temel taşları olan sevgi güven sadakat dürüstlük, bunlar var mı? bunlar güçlü bir şekilde yerine oturduysa o evlilik kaya kadar sağlam demektir ve onu detaylandırmak, oya gibi işlemek biraz da kadına düşer. eğer tek problem eşinizin düz olmasıysa, siz hareket getirin biraz.o her şeye boşver diyorsa da zorlayın onu tatlı tatlıörneğin yarışmaya katılmak istemişsiniz eşiniz izin vermemiş. siz başvuru formunu doldurun bakarsınız kabul edilir, ona da sürpriz olur evlilikler bir şekilde dengeleniyor. bir taraf çok hareketliyse bir taraf daha düz oluyor. ve işin güzelliği burada bence. ben şahsen öyle çok maceraperest çok hareketli adamdan korkarım. düz olsun, ama ev babası olsun
hiç bi yere gitmiyoruz değil, geliyor benimle tiyatro, sinema ama yani severek değil,
sırf istiyorum diye, kırmamak adına, yani eğlenmiyor,
ayrıca mısır ve tv tam onluk, onu bol bol yapıyoruz
cok guldum valla ben ya
dun bende esıme yılbasında ne yapıorz dıe sordum
eve gıdıorz dedı:)
oda allahın bı gunuymus
demem o kı bızımde farklı oldugumuz yonler cok fazla ama boyle tamamlıyoruz bırbırımızı
sende degıstrmeye calısma cok sen sevıosun dıe oda sevmek zorunda degıl yada o sevıo dıe sende sevmek zorunda degılsınız bazı seylerı
takma kafana
saygı sevgı varsa gerıye kalan hersey bos
ayrı da dusunsek farklıda olsak ben esımı sevıorm hemde cok
yazık cocuk senle kırmamak adına gelıomus sınema tıyatroya eglenmese bıle senın ıcın gelıomus agzınla soyledın
daha ne yapsın yaa
zıt kutuplar birbirini çeker.önemli olan birbirinizin fikirlerine saygı göstemenizdir
kuzucum normal erkek türünden bahsetmişin bakma sen göstermelik ilişkilere her biri monotonlaşmış ama farklı gösteriyolar nerdeyse tüm erkekler aynı tv ve çerez bazıları internet başında haa birascık farklı olsun istiyosan bazı türleride arkadaşlarından ayrılamaz eve geç gelir
yani erkekleri 3 e 5 e ayırabiliriz biter ama biz kadınları ayır ayır bitmez herbirimiz kendi içimizde bi çeşit
severek gelsin istiyorum
kız ınsan sevmedıgı bıseyı nasıl severek yapıomus gıbı yapsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?