eşimle çok farklıyız... anladıkça üzülüyorum,

ay benim eşimde hep aynı yerde dönüp durur bi değişiklik yapalım desem bi konuda ne gerek var der çok sıkıcı bişey ama değişmiyo işte

zıt kutuplar birbirini çeker.önemli olan birbirinizin fikirlerine saygı göstemenizdir

O dediğin yarışmada adamlar topuklu ayakkabı bile giydi
Yani gerçekten o yarışmaya katılmak isteyecek erkek 10 da 1 hatta
100 de 1 de olabilir..
Benim eşimle sevgi anlayışımız,saygı anlayışımız,pek çok konuya bakış açımız,
gönül alma yaklaşımımız bile farklıdır..
Çok zor çok konuda zıt düştüğün bir insanla olmak evet ama artılarını ele almazsak
ancak mutsuz oluruz..
O tarz yarışmalar benim içinde çok eğlencelidir ve eşim tamam dese ben de isterdim
açıkçası. Severim renkli kişilikleri...
Ama olmayınca olmuyor o yarışmaya tamam diyen adamı bulurdum belki ama o zamanda
daha büyük uyumsuzluklarımız olurdu yaşam tarzlarımız uymazdı büyük ihtimal..
Keşke istediğimiz tüm özellikleri tek bedende bulabilmek mümkün olsaydı ahh ahh

hiç bi yere gitmiyoruz değil, geliyor benimle tiyatro, sinema ama yani severek değil,
sırf istiyorum diye, kırmamak adına, yani eğlenmiyor,
ayrıca mısır ve tv tam onluk, onu bol bol yapıyoruz

ya zaten yarışmaya gitmek istediğimden değil, sadece onun bunu kabul etmemesi sıkıntı bende,
yani yarışma örnekti, hani değişikliklere açık değil anlamında verdm o örneği..

aynen durum böyle,
alışverişe pek gelmez benimle,
çok rastlıyorum mağazalarda, eşi bişey denerken onu bekleyen erkekleri, sap gibi hissediyorum o anlarda

aslında onu da düşünüyorum, o da benm böyle değişiklikler istememden şikayetçi belkide,
oda benden düz bi kişilik bekliyor belkide, en iyisi orta yolu bulmak sanırım..

mesela beğendiğim bi kitap oku desem, NE GEREK VAR
sinemaya gidelim, NE GEREK VAR
ben bilmem eşim bilire başvurayım, SAÇMALAMA

yani örnekler çoğaltılabilir, hayatta değişiklik istemeyen bi insan...

cok guldum valla ben ya
dun bende esıme yılbasında ne yapıorz dıe sordum
eve gıdıorz dedı:)
oda allahın bı gunuymus
demem o kı bızımde farklı oldugumuz yonler cok fazla ama boyle tamamlıyoruz bırbırımızı
sende degıstrmeye calısma cok sen sevıosun dıe oda sevmek zorunda degıl yada o sevıo dıe sende sevmek zorunda degılsınız bazı seylerı
takma kafana
saygı sevgı varsa gerıye kalan hersey bos
ayrı da dusunsek farklıda olsak ben esımı sevıorm hemde cok

bende mantık evliliği yaptım, eşimin kişiliğini sevdim, dediğiniz gibi, iyi dürüst, babalığı zaten benim anneliğimden öte
ama gel gelelim insan değişiklik istiyor, renkli bi yaşam istiyor,

hiç bi yere gitmiyoruz değil, geliyor benimle tiyatro, sinema ama yani severek değil,
sırf istiyorum diye, kırmamak adına, yani eğlenmiyor,
ayrıca mısır ve tv tam onluk, onu bol bol yapıyoruz

yazık cocuk senle kırmamak adına gelıomus sınema tıyatroya eglenmese bıle senın ıcın gelıomus agzınla soyledın
daha ne yapsın yaa

haklısın,
bende seviyorum da renkli değil işte,
yılbaşı konusu mesela, biliyor ya huyumu , takılıyor bana yılbaşında nereye gidiyoruz? gülüyor birde pislik

zıt kutuplar birbirini çeker.önemli olan birbirinizin fikirlerine saygı göstemenizdir

onu anlamıyorum galiba, sonuçta sevmediği şeyleri sevsin diye bekliyorum
o benden düz olmamı istese, hiçde hoşuma gitmezdi, en iyisi onun fikirlerine saygı duyacağım artık..

kuzucum normal erkek türünden bahsetmişin bakma sen göstermelik ilişkilere her biri monotonlaşmış ama farklı gösteriyolar nerdeyse tüm erkekler aynı tv ve çerez bazıları internet başında haa birascık farklı olsun istiyosan bazı türleride arkadaşlarından ayrılamaz eve geç gelir

yani erkekleri 3 e 5 e ayırabiliriz biter ama biz kadınları ayır ayır bitmez herbirimiz kendi içimizde bi çeşit

Son düzenleme:

o konuda maşallahı var, arkadaşlarıyla akşam takılmaz..
evet aynen kadınlar daha canlı hayatta bence,
diyorum eşime, sevgiliyken gezer tozardık, heryere giderdik, cevap: ee şimdide evimizdeyiz işte, napalım cafeye mi gidelim akşamları diyor

en büyük hata eşininde senin sevdiğin şeyleri sevmesini beklemendir..

kimse kimseyle aynı olamaz.

eşime sinemaya gidelim derim off oturarak saatlerce film izleyemem,dvd si çıkınca alayım evde izleyelim der.en son beraber 7 yıl önce gitmiştik sinemaya

tiyatroya gidelim derim sigara içiliyormu orda der

yürüyüşe gidelim derim ben zaten yorgunum ben otururum ama sen yürüyebilirsin der.

alışverişe gidelim derim üfleye püfleye gelir.

maça gidelim derim ben futbol sevmem der.vs vs

ben pembe severim o kahverengi.
ben başka takımı tutarım o başka.
ben süslü severim o sade..
ben çok aktifimdir,eşim ise bi o kadar pasif..

daha niceleri var yazsam sayfalar almaz ama bunlar dertmi benim için deil.
biz 10 senedir seviyoruz birbirimizi.sinemaya gelmesin benimle dert deil,bırakırım çocuğumu arkadaşlarımla giderim.
maça gelmek istemesin,alırım evime dijitürkü kendim izlerim.

zevklerimiz uymuyor diye varsın almasın hediye,çok isterse götürsün beni kendim alayım.

ben ortak yönlerimizin olmamasını hayatım boyunca dert etmedim,etmemde,beni sevsin,kızını sevsin,babam gibi bir baba olsun bize,o yeter..

Eşinle farklı olmak çok normal bir durum ve sanırım çoğumuzda öyleyiz. Bu durumda sinemaya gidelim mi veya yemeğe çıkalım mı şeklinde değil mesela akşam için sinemaya iki bilet alın siz yönlendirin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…