- Konu Sahibi isimolmasa
-
gülesim geldi :):):) Benim de tam tersi canımm,,, inan o da bi tuhaf oluyor... Eşim acaip aktiftir, evde durunca batıyor bişeyler sankiSevgiliyken de böyleydi, evlenince birz durulur dedim, yok :) ailesinden ayrı bi şehirde üni okumuş 5 yıl ve sürekli ortamları rahat eğlenceli özgür aktifmiş... alışmış hayat tarzı olmuşş... Ben de ona nazaran daha sakinimdir... Tamam desem haftanın her günü dışarıya çıkarız muhtemelen,, az biraz dingillemeye çalışıyorum... Ortası yok mu bu heriflerin
Bazen yoruluyorum onun tarzına enerjisne yetişicem diye... Birgün sinemaya gideriz, ertesi gün bowlinge gidelim der, sonraki gün cafeye, sonraki gün spora, maça, oyun oynamaya vs.. Geçen evde film izledik nasıl olduysa:),, geç saate kadar,,, saat gece 2 gibi, tam yatıcaz tuttu acıktım ben dedi:) hadi boğaz yapalım ortaköyde de kumpir yiyelim demez mikurtlu musun sen ya dedimmmmm:):) Ayarlarıyla mı oynadılar kocacımın bilemedim ki :):):)
Bu tarz farklıyız, anlaşamıyoruz heyecansızız diyerek üzülen kadınlarımızı gördükçe aklıma hep aynı şey geliyor...
Sizi üzmek istemiyorum... Ama insan beraber vakit geçirmekten keyif almadığı bir insanla evliyken o ilişkinin monotonluğunda kaybolmaz mı? Bu durum onu boğmaz mı? Bence beraber yapmaktan hoşlanacağınız aktivitelere yoğunlaşın. Tamam, iyi olmak düzgün olmak, ağırbaşlı olmak güzel meziyetler ama aile olgusunun ilişkilerdeki heyecanın sürmesi için bu dedikleriniz yetersiz...
Benim eşimde işi gereği sürekli kitap okur gezmeyi dolaşmayı sevmeyen biriydi..bende tam tersiydim tabikisürekli yanında uzun uzun konuşurdum ama inan onun ağzından lafı cımbızla alırdım birde benimki çok kısık sesle konuşurdu..bazen derdim x bey bir sesli harf alabilirmiyim diyE ) nemi oldu moralim bozulsada hiç belli etmedim ben bildiğim gibi davranmaya devam ettim evliliğimiz yerine oturmaya başladıkça baktım o benden daha çok konuşur olmuş ..şimdi gayet iyiyiz birlikte zaman geçirmeyi çoook seviyoruz...yani sana tavsiyem sakın içine kapanıp ona uyma sen hep pozitif ol bak gör oda zamanla sana uyum sağlayacaktır
Sen eşini idare ediyorsun güzel de peki ya o seni? O da seni idare edebiliyor mu?aynen öyle, bazen onun durgunluğundan sıkılıyorum.. ama idare şart sanırım.. çoğu yorumlar öyle geldi..
mesela beğendiğim bi kitap oku desem, NE GEREK VAR
sinemaya gidelim, NE GEREK VAR
ben bilmem eşim bilire başvurayım, SAÇMALAMA
yani örnekler çoğaltılabilir, hayatta değişiklik istemeyen bi insan...
ne güzel işte
evet ne güzel şanslısın işte, bizim eşlerimiz tembel boş zamanlarında bi kayınvalideye götürür okadar:)
bizde çok farklıyız o daha sabit fikirlkidir bazı düşünceleri çok eskilerde kalmıştır pek kendini geliştirmezöyle böyle 11 seneyi devirdik işte ama gezmeyi sever o yönden aftifdir.
tam isabett..........
o diziyi izlerken hep gülme krizine girer, adam ya adam der haluk içinkendinle örtüşüyor ya
Bu konuda ben de dertliydim ama hatanın ben de olduğunu anladım.
-eşimi sürekli eleştirdim,değiştirmeye çalıştım
-kendime benzetmekti sanırım en büyük amacım
-mutsuzum diyorum,oysa mutsuzluk sebebi olarak bunlar hafifti evlilikte
Sonuç;
eşim çayı şekersiz içer,ben şekersiz bişey düşünemiyorum
demek ki sosyal alanda da,yaşamlarımızda da aldığımız tatlar herzaman farklı.
Bu ısrarcılık nedir dedim ve bıraktım onu öyle kabul ettim.
Aslında biz kadınların yaptığı en büyük hata,
Evlilikle,evlenmeden önce ki halleri kıyaslamak ve flört dönemindeki zamanları evlilikle bağdaştırmak.
Değiştik tabii ki evlenince,kocalarımız değiştiyse,bizler de değişmedik mi sizce?
Buluşmaya giderken ki heyecanınız o özeniniz,akşam eve geleceği zamanı beklemekle aynı mı..
Mutsuzluk sebebi olmasın bu tarz zıtlıklar,sakin olması,düz bir yaşam seçmesi üzmesin sizi.
Siz yine kendinizi geliştirin,keyif aldığınız şeyleri yapın asla vazgeçmeyin..
İnanın bizim ki dert değil,evlilikte ne üzüntüler yaşayan kadınlar var ne eziyetler çekiyorlar.
Bakış açınızı değiştirdiğiniz de,her seyin yoluna girdiğini de göreceksiniz..
mesela beğendiğim bi kitap oku desem, NE GEREK VAR
sinemaya gidelim, NE GEREK VAR
ben bilmem eşim bilire başvurayım, SAÇMALAMA
yani örnekler çoğaltılabilir, hayatta değişiklik istemeyen bi insan...
evet çok şükür, benle zaman geçirmeyip,arkadaşlarını tercih etse burdaki konu başlığı varın siz düşünün
bende ben bilmem eşim bilire gidelim diyorum, eğleniriz işte diyorum...
topuklu ayakkabı oyunu çıkınca yarışmayı o anda terkedersen gidelim diyo ya..
çok kasar kendini böyle şeylerde, rahat değil...
konu başlığı şu olurdu muhtemelen bu herifbeni sevmiyimi ne sürekli arkadaşlarıyla kesin hayatında biri var
başak canım, bende akrep
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?