eşimle çok farklıyız... anladıkça üzülüyorum,

ne güzel işte

aynen öyle, bazen onun durgunluğundan sıkılıyorum.. ama idare şart sanırım.. çoğu yorumlar öyle geldi..

inşallah, teşekkür ettim.

mesela beğendiğim bi kitap oku desem, NE GEREK VAR
sinemaya gidelim, NE GEREK VAR
ben bilmem eşim bilire başvurayım, SAÇMALAMA

yani örnekler çoğaltılabilir, hayatta değişiklik istemeyen bi insan...

hepsi evlenmeden önce yaşanıyor ve geriye bişey kalmıyor malesef bende aynı durumdayım malesef senın benım gıbı çok insan varr bende dıyorum esıme bıseyler yapalım gerek yok paramız yok dolaşalım yok bısey konusursun dınlemez sallamaz hep saçmalyan bız oluyoruz usttlerıne cok dusuyoruz çok sevıyoruz cunku ama sevmek yetmıyos malesef allah yardımcımız olsun bırak usteleme zor olucak ama sende sakın ol ustune gıtme bı bak bakalım ne olcak

bizde çok farklıyız o daha sabit fikirlkidir bazı düşünceleri çok eskilerde kalmıştır pek kendini geliştirmezöyle böyle 11 seneyi devirdik işte ama gezmeyi sever o yönden aftifdir.

Bu konuda ben de dertliydim ama hatanın ben de olduğunu anladım.

-eşimi sürekli eleştirdim,değiştirmeye çalıştım

-kendime benzetmekti sanırım en büyük amacım

-mutsuzum diyorum,oysa mutsuzluk sebebi olarak bunlar hafifti evlilikte

Sonuç;

eşim çayı şekersiz içer,ben şekersiz bişey düşünemiyorum

demek ki sosyal alanda da,yaşamlarımızda da aldığımız tatlar herzaman farklı.

Bu ısrarcılık nedir dedim ve bıraktım onu öyle kabul ettim.

Aslında biz kadınların yaptığı en büyük hata,

Evlilikle,evlenmeden önce ki halleri kıyaslamak ve flört dönemindeki zamanları evlilikle bağdaştırmak.

Değiştik tabii ki evlenince,kocalarımız değiştiyse,bizler de değişmedik mi sizce?

Buluşmaya giderken ki heyecanınız o özeniniz,akşam eve geleceği zamanı beklemekle aynı mı..

Mutsuzluk sebebi olmasın bu tarz zıtlıklar,sakin olması,düz bir yaşam seçmesi üzmesin sizi.

Siz yine kendinizi geliştirin,keyif aldığınız şeyleri yapın asla vazgeçmeyin..

İnanın bizim ki dert değil,evlilikte ne üzüntüler yaşayan kadınlar var ne eziyetler çekiyorlar.

Bakış açınızı değiştirdiğiniz de,her seyin yoluna girdiğini de göreceksiniz..

alkışlamak istiyorum
her bir cümlene katılıyorum arkadaşım.....

mesela beğendiğim bi kitap oku desem, NE GEREK VAR
sinemaya gidelim, NE GEREK VAR
ben bilmem eşim bilire başvurayım, SAÇMALAMA

yani örnekler çoğaltılabilir, hayatta değişiklik istemeyen bi insan...

bende ben bilmem eşim bilire gidelim diyorum, eğleniriz işte diyorum...
topuklu ayakkabı oyunu çıkınca yarışmayı o anda terkedersen gidelim diyo ya..
çok kasar kendini böyle şeylerde, rahat değil...

bende ben bilmem eşim bilire gidelim diyorum, eğleniriz işte diyorum...
topuklu ayakkabı oyunu çıkınca yarışmayı o anda terkedersen gidelim diyo ya..
çok kasar kendini böyle şeylerde, rahat değil...

evet benimkide kasar, oturup izlemeyi tercih eder, halbuki oraya çıkan erkeklere bakıyorum ne kadar rahatlar,

bende bir akrepim.bizim sorunumuz beklentimiz çok fazla oluyor..kafamızda hayal edip bekliyoruz..olmayınca da böyle sorun yaşıyoruz..akışına bırak biraz.ne kadar üstüne düşersen o kadar çok kafanı meşgul eder ve gözünde büyür..sonra bir bakmışsın eşinden soğumuşsun..evlendiğinize göre mutlaka ortak zevkleriniz vardır.ortak hoşlandığınız şeyleri beraber yapın..çok da takma kafana.dönem dönem olur..Allah başka dert vermesin..

Aynı karakterlere sahip olmak zorunda değilsiniz. Ortada eğer sevgi var ise orta yolu bulmaya çalışın. Onun sevdiği şeylerden en azından yapabileckelerinizi yapın ondan da isteyin. Erkekelr genelde düz mantıktır zaten fazlasını beklemeyin. Sanırım beklentileriniz çok fazlaydı bu yüzden hayal kırıklığı yaşıyorsunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…