Eşimle çok kötü kavga ettik

Bu şekilde olursanız zaten tek büyütürsünüz. Kese görünmemiş, ortada bir şey yok, ilk bebek son bebek ne farkeder bilmiyorum ama bence tedavi olun. Bu öfke krizleri çocuğunuza zarar verir.

Yanlış anlamayın bir uzman olarak söylüyorum beyniniz sağlıklı bir beyin değil. Gerçekten tedavi görmeniz gerekiyor. Oldukça saçma bir şeyden kavga çıkarmışsınız, yetmemiş sinir krizi geçirmişsiniz, yetmemiş etrafınıza zarar vermişsiniz. Eşiniz rahat davranmıyor, eşiniz olması gerektiği gibi davranıyor. Aşırı hareketlerde bulunan sizsiniz. Tavsiyem önce psikiyatri ile görüşmeniz, sonra da öfke yönetimi çalışan bir psikolog ile görüşmeniz yönünde olur. Öfke kontrolünü sağladıktan sonra panik atak ve diğer problemleriniz üzerine de çalışabilirsiniz. Geçmiş olsun. Bebeğiniz de hayırlı olsun. Yardım almayı ihmal etmeyin, aksi taktirde hem hamileliğinizde hem lohusalığınızda çok zorlanacaksınız. Anlattıklarınızdan bu anlaşılıyor.

Tedavi ol , sadece bebeğe acıdım, umursamaz bir babası ve psikolojik sorunlu bir annesi olacak ...

Evet saçma bir şeyden kavga çıkmış yazmış herkes ama o raddelere de bazen insan karşisindaki yüzünden gelebiliyor umursanmamak duyarsız davranılması vs vs. Güzel kardeşim ruh hastasısın diyenleri falan bırak bir kenara ama kendini bulmak, çözümlemek için kendimin de içinden geçtiği terapiyi öneririm ben de hem kendiniz için hem bebeğiniz hem de ilişkiniz iletişiminiz için

Eşiniz iyi yapmamış. Ama genelde erkeklerin bu davranışları hamilelik vs çok bilgileri olmuyor onlara bazı şeyler biz büyütüyoruz gibi geliyor. Sizi dinleyen biri ise hamileliğin önemini işte gün gün içinizde neler olup bittiğini falan anlatın. Gelişim süreçlerini dikkat edilmesi gereken şeyleri. Genelde cahilliklerinden böyle şeyler söylüyorlar

Evham seninki eşin doğru söylüyor ztn dr o haftalarda hemen kontrolede çağırmaz bunu 4 bebek kaybetmiş biri olarak söylüyorum zamanında

Bir kişi de dememis ki zıplayarak kendini tokatlamak nasil oluyor? Yani ayakta dururken birden olduğu yerde mi ziplamis, ucan adam Sabri gibi kendini zıplayarak atmis o anda da tokat mi atmis? Zıplamadan tokat atilamiyor mu?

Kendini tokatlamayi canlandirdim gozumde ziplamayi canlandiramadim.

Tepkilerin çok fazla olmuş gerçekten..bu kadar abartıp birde adama trip atıyorsun . Bu kadar stresle o bebeği koruyamazsin ki .sakinlik huzur çok önemli hamilelikte..sakin ol biraz ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…