Eşimle çok kötü kavga ettik

Evet canım doğru diyorsun olacak varsa önüne geçemem bunun bilincindeyim ama o an ne oldu da bu şekilde yaptım hiç bilmiyorum. Normalde etrafımda bu şekilde olan davranışları genelde ben sakinleştiriyorum ama bugün bana oldu. İlk ve son olur inşallah ne diyim
 
Annelik sabır gerektiren birşey böyle birşeyde bile herşeyi kırıp dökmüşsün, ilerde çocuğa sinirlenirsen nolacak? Psikolojik bir yardım al.
Ayrıca eşinde bir yanlışlık göremedim kötü birşey dememiş çıldırtacak.
 
Bence terapiye başlaman lazım biri karşımda zıplayıp kendini tokatlasa ayrılırdım böyle şeyler saçma öfkesine sahip çıkamayan zayıf karakterlidir ben de bazen çıldırma noktasına geliyorum biz de kavga ediyoruz da böyle olmaz sağlıklı davranış değil bunlar çocuk olsa böyle olsa ne olacak?
 
Eğer fake bir konu değilse Allah eşinize sabır versin , çekilecek dert değilsiniz. %100 de suclusunuz
 
Eğer fake bir konu değilse Allah eşinize sabır versin , çekilecek dert değilsiniz. %100 de suclusunuz
 
Sakin ol öyle sinir krizi geçiriyorum derken hoplayıp zıplarken bebeğin gerçekten zarar görürse yine en çok üzülen sen olursun belki zor oluşmuş bir gebeliktir benimki de öyle oldu o yüzden endişeler normal ama hareketlerin değil.
 
Bebeği düşünüyorum sadece “ben” düşünüyorum diye kavga çıkarmışsınız ama bebeği asıl düşünmeyen sizsiniz tepkileriniz ve davranışlarınızla.
İlk defa oldu şu,bu demeyin destek alın hazırlayın kendinizi.
Bebek doğunca değişen hayatlarınızla ilk iki yıl zor geçebilir.
Törpüleyin kendinizi.
 
Şimdi bir şey diyeceğim olmayacak gece gece.. biraz kendinize gelin hanımefendi ya. Adam büyük ihtimalle siz kendisine çocuğu istemiyor damgası vurduğunuz için anlık sinirle bunu söyledi. He bu da yanlış orası ayrı ama siz de uzattikca uzatmissiniz. Yok laptop kirmalar yok tokatlamalar. Az bir silkelenin ya hu! Asil zararı şu anda siz veriyorsunuz.
 
Eşiniz gayet normal ama sizin için aynı şeyi söylemek zor. Ayrıca leptop kıracak kadar kriz geçirmek nedir?
 
Her şey bir yana kendini tokatlamak nedir yahu.
Öfke kontrol sorununuz var sanırım.
 
Burada üzüldüğüm tek kişi eşin. Yazık adama. Edepsiz seni laptop kırmak ne? Bir tek siz mi hamilesiniz şımarık şımarık tripler en nefret ettiğim insan tipisin
 
Drama queen tabirinin sözlük anlamısınız.
 
Şu erkeklere acıyorum bazen yemin ederim, adam yapsaydı bunları yerden yere vurmuştuk şimdi. Bu nedir kardeşim, vur, kır, parçala, sonunda kendini tokatla. Bu psikoloji ile nasıl çocuk büyüteceksiniz bakalım, keşke çocuk sahibi olmak için de ehliyet, sınav gibi bir şeyler olsa.
 
Yani büyük ihtimal eşinizin alttan almasını beklemişsiniz istediğiniz olmayınca da sinir krizi geçirmişsiniz. Daha 6 haftalıkken bu kadar çok hormonlar değişir mi bilemedim deneyimli annelere sormak lazım. Ne olursa olsun haksızsınız. Bebeğin her şeyini düşünüyorsanız bu sinir krizlerinin bebeğe de iyi gelmeyeceğini bilmeniz gerek.
 
Tüm yorumlar öyle haklı ki şımarıksınız üzgünüm, dünyada ilk hamile kalan değilsiniz herkes oluyor abartmayın. Ayrıca adamı böyle delirtir sonra neden soğudu diye konu açarsınız. Hadi şarj aletini kırdın laptop ne kadar pahalı hiç mi için acımadı yazık ağaçtan toplanıyor sanki para. Şımarıksıniz tekrar söylüyorum
 
Tek başına büyütürsün demesine çok sinirlendim. Çok zoruma gitti. Sanki şey gibi ben yokum artık tek başına ol ne halin varsa gör gibi bunu düşünerek bi anda oldu zaten
Ee! "Sonuçta ben büyütüyorum onu içimde" diyip adamı kışkırtan sizsiniz.
 
Öfke kontrol problemin var önce onu çözmelisin ruh haliniz hiç iyi değil birazda cahillik var gibi. Çocuk gibi hareketler herşeyi kırıp parçalayıp kendıni tokatlıcak bi durum yok ortada. Çocuk doguncada döversin sen. Narsistsin bence bu hareketlerin tam bi narsist hareketi.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…