Bence o sana kiyamadigindan tedavi olayina girdihiç istemiyor demedim istiyor ama bazen istemiyor gibi davranıyor istemiyormusun diye sorunca o kadar tedavi yaptırmazdım diyor
canım bazen istiyor bazende istemiyor gibi davranıyor çocuk
psikolojik sanırımevlendiğimiz ilk günden beri çok isteksiz bunun için çok tartıştım sen misin erkek ben miyim diye
Cinsel hayatiniz nasil? Cok da yolunda gibi gozukmuyor. Baska sekilde cocuk olsa cinselligi tercih etmeyecekmissiniz gibi duruyor. Bence cocugu ertelemelisiniz. Esinizin tavirlari cok kotu
Eşiniz kaç yaşında, hala büyüyememiş.
psikolojik sanırım
fiziksel bir sorun var mı?
Oooo ozaman çocuktan sonra unutursun sen o işi. Ondaki problem çözülmeden sende çocuk düşünme benceevlendiğimizden beri ben yatağa zor götürürüm kendi isteğiyle nadirdir
2.5 yıllık evliyim 1.5 yıldır çocuk istiyoruz ama eşim pek istemiyor gibi uzun zamandır eşim benimle fazla ilgilenmez oldu sürekli dile getirdiğim halde 'sus yeter çene yaptığın' diyor ağzımı açmadan çene yapma diye bağırıyor bir hafta çocuk tedavisi gördüm inanın yürürken otururken kalkarken öyle bir ağrım oluyor ki anlatamam doktor gün verdi verdiği gün misafir geldi yatılı kaldı ertesi gün eşim karnım ağrıyor dedi bugün ise oflaya oflaya yatağa gittik çok isteksiz çok afedersiniz 5 dk anca dayanabildim ağrıdan sızlanıyorum sırf bi evladım olsun diye dayanmaya çalışıyorum eşim oflamaya başladı bende o anki sinirden yeter artık dedim ben ittirdim senden çocuk filan istemiyorum artık deyip ağlamaya başladım eşimde bundan sonra çocuk istesende yok artık dedi eşim işi gereği gece çalışıyor şimdi işe gitti bi akıl verin arkadaşlar kafayı yemek üzereyim
yatağa girene kadar sorunlu girince normalde bişey olmuyor çok mutlu olduğunu söylüyor ama bu defa yataktayken oflamaya başladı
Bence o sana kiyamadigindan tedavi olayina girdi
Yoksa bence anlatiklarindan hazir degil...
Adam senin hic bir sekilde kabullenmemis mi ne?bende aynısını dedim ve odadan çıktım
Bu bir defaya mahsus bir seyse belki uzerinde baski hissettiginden veya gorevmis gibi hissettigindendir diyecegim ama yine de kendisinin bir seyleri baslatmamasi da sorun.
Ayriyetten yok sana cocuk falan demesi ne demek aklim almiyor. Cocuk olsa size lutufta mi bulunmus oluyor? Bu cocugu tek basina mi yapip size vermis oluyor?
Adam senin hic bir sekilde kabullenmemis mi ne?
Yatkta soguk
kufur var...cocuk istemiyor...canim iyi dusun derim
ne kadarlik evlisin?
canım görevmiş gibi olsa 1 sene istemedik o zamanda görev gibi derdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?