Eşimle çok kötü tartıştık.Yardım edin lütfennnn!!!!!!

Çocuk yapmayın bu adamdan. Kendini bi b.k sanmış. Kimse bu davranışı hak etmez Allh'in bi bildiği vardır. Zamana bırakın Eşiniz önce adam olmayı öğrendim.

canım bazen istiyor bazende istemiyor gibi davranıyor çocuk

Sen üstüne gitme çocuk için konuyu hiç açma.
Beraber olma bir süre....
Davranışları değişti demişsin biraz gözlemle belki altında farklı sebepler vardır.
Çocuk olunca senin yükün artarr her anlamda!!!

Birde iki tarafında tam olarak istemesi lazım çocuğu belki tam karar verememistir eşin.

Cinsel hayatiniz nasil? Cok da yolunda gibi gozukmuyor. Baska sekilde cocuk olsa cinselligi tercih etmeyecekmissiniz gibi duruyor. Bence cocugu ertelemelisiniz. Esinizin tavirlari cok kotu

yatağa girene kadar sorunlu girince normalde bişey olmuyor çok mutlu olduğunu söylüyor ama bu defa yataktayken oflamaya başladı

Bence evliliginizden ve esinizden emin olmadan cocuk dusunmeyin aceleci davranmayin

Allah muhafaza gunun birinde babasiz cocuk buyutmek zorunda kalabilirsiniz

Rezalet bir evlilik,rezalet bir ilişki..belliki uyumsuzsunuz,saygı,sevgi bitmiş(en azından onun)..Birde bu ilişkiye çocuk karıştırarak hem bencillik yapmış hemde daha da rezalet bir hale(dahası nasıl mümkünse artık şiddet falan heralde) getirmiş olacaksınız.Çözüm sun bana derseniz ilişki terapisi,kabul etmezse ya da işe yaramazsa boşanma..

yatağa girene kadar sorunlu girince normalde bişey olmuyor çok mutlu olduğunu söylüyor ama bu defa yataktayken oflamaya başladı

Bu bir defaya mahsus bir seyse belki uzerinde baski hissettiginden veya gorevmis gibi hissettigindendir diyecegim ama yine de kendisinin bir seyleri baslatmamasi da sorun.

Ayriyetten yok sana cocuk falan demesi ne demek aklim almiyor. Cocuk olsa size lutufta mi bulunmus oluyor? Bu cocugu tek basina mi yapip size vermis oluyor?

canım görevmiş gibi olsa 1 sene istemedik o zamanda görev gibi derdi

Daha çocuk için hazır değilsiniz bence Bu karar bir isteyip bir istememekle ddoğru bir şekilde verilmez. Hem bebeğimiz olduğu da senden daha da uzaklasmama ve baba olmaya kolay kolay alısamayacaktır. Zaman bırak ve dua et.

Adam senin hic bir sekilde kabullenmemis mi ne?
Yatkta soguk
kufur var...cocuk istemiyor...canim iyi dusun derim
ne kadarlik evlisin?

2.5 yıllık severek evlendik bundan 2-3 ay öncesinde ilgisiz değildi ama şimdi sanki yerini başkası almış

canım görevmiş gibi olsa 1 sene istemedik o zamanda görev gibi derdi

Zaten cocuk istediginiz donem icin gorev gibi hissediyor olabilir dedim. Sonucta cinsellik bir amac icin yapiliyor gibi oluyor.

Hakkinizda hayirlisi olsun. Insallah sorunlariniz cozulur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…