Eşimle çok kötü tartıştık.Yardım edin lütfennnn!!!!!!

en büyük korkularımdan biride o zaten canım evliliğe daha alışamamış bekarken şöyleydim böyleydim bekar olsam şöyle yapardım

böyle bir adamdan evlat sahibi olmak istemek çok büyük bir cesaret doğrusu

1,5 yildir cocuk istiyoruz demissiniz peki esiniz bu bir bucuk yildir acaba sanki bir görevmis hissiylemi girdi yataga?? belki bundan sikillmistirr,, cocuk isini biraz erteyelebilirsiniz normal akisina birakin doktorluk bir durumunuz varsa onu ihmal etmeyin tabii de ama kendinizide sikistirmayin.

haklı olabilirsin canım ama benmde psikolojim alt üst oldu çevremdekiler hep hamile kaldı çocukları oldu eşim bi yandan böyle yapıyor

evet çok korkuyorum bi çocuğum olsa bile ona benzemesinden çok korkuyorum artık
Benzemesinden ziyade çocuğunuz olmasından korkmalısınız.Rabbim size böyle bir kolaylık sağlamış.Küfür naz niyaz nedir böyle.

Çocuğunuz olduğunda üff sustur şunu da diyebilir belki de daha fazlası.
İlk kez duydum çocuk için nazlanan kocayı dahası öffleyerek yatağa giren adamı.

Allah yardımcınız olsun.

diyorum acaba bikaç gün biyere gitsem belki birbirimizi görmezsek daha iyi olur

evlenmeden önce bu çocuk meselesini konuştunuz mu?
bu kadar isteksizlik normal değil akla başka şeyler geliyor yani evli bir erkeğin cinselliğe bu kadar uzak olmasının iki nedeni olur ya bir sağlık sorunu ya da cinsel tercihleri.. millet bucak bucak kocasından kaçıyor seninki ofluyor pofluyor. tuhaf...

haklı olabilirsin canım ama benmde psikolojim alt üst oldu çevremdekiler hep hamile kaldı çocukları oldu eşim bi yandan böyle yapıyor
cnm o hamilelik konusuna ben hic girmeyim tam yaramin üstü 5 yildir evliyizz benden sonra evlenenlerin cocugu oldu, stres yapma cnm eger doktorluk birseyin varsa tabiki tedavini ol geri kalanini Rabbimize birak o nezaman verirse artik,,,o senin psikolojini ben ve benim gibi cocuk sahibi olmak isteyenlerden baska kimse anlamaz seni cok iyi anliyorum ama kendini yipratma üzme bak sen daha 2,5 senelik evlisin ben 5 senedir evliyim ve artik herkes bana cocugu olmuyo gözüyle bakiyor amann bosver milleti sen önce kendini rahatlat olur insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…