evlendiğimizden beri ben yatağa zor götürürüm kendi isteğiyle nadirdir[/
bunu hiç konuştun mu eşinle neden isteksiz ?
Daha çocuk için hazır değilsiniz bence Bu karar bir isteyip bir istememekle ddoğru bir şekilde verilmez. Hem bebeğimiz olduğu da senden daha da uzaklasmama ve baba olmaya kolay kolay alısamayacaktır. Zaman bırak ve dua et.
Daha çocuk için hazır değilsiniz bence Bu karar bir isteyip bir istememekle ddoğru bir şekilde verilmez. Hem bebeğimiz olduğu da senden daha da uzaklasmama ve baba olmaya kolay kolay alısamayacaktır. Zaman bırak ve dua et.
Zaten cocuk istediginiz donem icin gorev gibi hissediyor olabilir dedim. Sonucta cinsellik bir amac icin yapiliyor gibi oluyor.
Hakkinizda hayirlisi olsun. Insallah sorunlariniz cozulur
böyle bir adamdan evlat sahibi olmak istemek çok büyük bir cesaret doğrusu
Eğer şuan Allah nasip etmemişse vardır bir bildiği. şükredin ve bir süre erteleyinevet çok korkuyorum bi çocuğum olsa bile ona benzemesinden çok korkuyorum artık
1,5 yildir cocuk istiyoruz demissiniz peki esiniz bu bir bucuk yildir acaba sanki bir görevmis hissiylemi girdi yataga?? belki bundan sikillmistirr,, cocuk isini biraz erteyelebilirsiniz normal akisina birakin doktorluk bir durumunuz varsa onu ihmal etmeyin tabii de ama kendinizide sikistirmayin.
Eğer şuan Allah nasip etmemişse vardır bir bildiği. şükredin ve bir süre erteleyin
çaresiz olduğunuz için değil, eşiniz ondan çocuk sahibi olmanızı haketmediği için bunu yapın. mutluluklar dilerimöyle yapmaktan başka çarem yok malesef
Anladim...bence askiya al bi sure bebek olayini...2.5 yıllık severek evlendik bundan 2-3 ay öncesinde ilgisiz değildi ama şimdi sanki yerini başkası almış
Benzemesinden ziyade çocuğunuz olmasından korkmalısınız.Rabbim size böyle bir kolaylık sağlamış.Küfür naz niyaz nedir böyle.evet çok korkuyorum bi çocuğum olsa bile ona benzemesinden çok korkuyorum artık
belki hormon sorunu falan vardır cnm yada yorgunluktandırevlendiğimizden beri ben yatağa zor götürürüm kendi isteğiyle nadirdir
belki hormon sorunu falan vardır cnm yada yorgunluktandır
Yahu bu baş ağrısı tribi kadınların değil miydi eşiniz yanlış mı anladı acaba.bilmiyorum ben hadi diyorum yada yanına yaklaşınca başım ağrıyor karnım ağrıyor yorgunum gibi bahaneler üretiyor
benim eşimde yorgn oluyo bizde arada oluyobilmiyorum ben hadi diyorum yada yanına yaklaşınca başım ağrıyor karnım ağrıyor yorgunum gibi bahaneler üretiyor
2.5 yıllık evliyim 1.5 yıldır çocuk istiyoruz ama eşim pek istemiyor gibi uzun zamandır eşim benimle fazla ilgilenmez oldu sürekli dile getirdiğim halde 'sus yeter çene yaptığın' diyor ağzımı açmadan çene yapma diye bağırıyor bir hafta çocuk tedavisi gördüm inanın yürürken otururken kalkarken öyle bir ağrım oluyor ki anlatamam doktor gün verdi verdiği gün misafir geldi yatılı kaldı ertesi gün eşim karnım ağrıyor dedi bugün ise oflaya oflaya yatağa gittik çok isteksiz çok afedersiniz 5 dk anca dayanabildim ağrıdan sızlanıyorum sırf bi evladım olsun diye dayanmaya çalışıyorum eşim oflamaya başladı bende o anki sinirden yeter artık dedim ben ittirdim senden çocuk filan istemiyorum artık deyip ağlamaya başladım eşimde bundan sonra çocuk istesende yok artık dedi eşim işi gereği gece çalışıyor şimdi işe gitti bi akıl verin arkadaşlar kafayı yemek üzereyim
cnm o hamilelik konusuna ben hic girmeyim tam yaramin üstü 5 yildir evliyizz benden sonra evlenenlerin cocugu oldu, stres yapma cnm eger doktorluk birseyin varsa tabiki tedavini ol geri kalanini Rabbimize birak o nezaman verirse artik,,,o senin psikolojini ben ve benim gibi cocuk sahibi olmak isteyenlerden baska kimse anlamaz seni cok iyi anliyorum ama kendini yipratma üzme bak sen daha 2,5 senelik evlisin ben 5 senedir evliyim ve artik herkes bana cocugu olmuyo gözüyle bakiyor amann bosver milleti sen önce kendini rahatlat olur insallahhaklı olabilirsin canım ama benmde psikolojim alt üst oldu çevremdekiler hep hamile kaldı çocukları oldu eşim bi yandan böyle yapıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?