- 15 Ekim 2015
- 3.677
- 4.277
- 83
- Konu Sahibi Kedicikk061
-
Mervein eşi eşime çok güvendi anlattı diye eşimde anlatmamaya karar verdi dertleşti adam benle dedi ama ses kaydı haltını yapmasaydı bişry hissediyomu hissetmiyomu bunu söylerdim dedi atamam ki arkadaşımı da çok farklı bağımız eşim telefonuna çıkmadı baya mervenin ama sonra açıp özrünü kabul etti ancak evlerine gitmem görmem yüzünü dedi affedebilir belki ama nasılMerve dogruyu anlatmayacagina guvendigi adama ne diye aracilik yaptırıyor? Sirf bu sebeple merveyi hayatimda tutmam. Hem esimi kullanacak hem lafina guvenmeyecek.
Esin de abartiyor bu arada. Onu da % 100 hakli gormuyorum ama daha hakli. Esinin de tam anlatmamasi sacma.
Gorusmemek daha iyi. Acik acik soyle.
Kari koca arasina da girmeyin.
Anlatamam dediği için ben zaten ses kaydı yaptı dedim bukadar kızacağını hiç düşünmeden bebeği sakat arkadaşımın sürekligöremiyorum ve en büyük hayalimizdi eşlerimizin anlaşması akşam ziyaretleri hepsini mahvettikSen niye ses kaydı yaptığını söylüyorsun. Gizlice yaptınız gizlice dinleseydi kapansaydi konu öyle.
Bu durumda görüşmesinler siz arkadasliginizi bitirmek zorunda değilsiniz kendiniz görüşmeye devam edin eşler olmadan..
Ne diller döktüm canım hatrım için dedim sadece seni bırakıp alırım girmem o eve dedi onun da eşini alır ben dışarda takılırım diyoYa bir halt etmiş arkadaşın anladıkta sen niye eşine söylüyorsun ki hemen hata sende
Erkekler aralarında konuştuklarını anlatmazlar kızda merak eder doğal olarak yanlışmı yaptığı yanlış ama konu aldatma olunca insan herşeyi bilmek ister belkide bilemeyiz ki psikolojisini
Gelsin eşinizden özür dilesin , engelli çocuğu var diyorsunuz bir de aldatılmış eşinizde paikolojisinin hassaslığına versin biraz affetsin
Özür dledi aradı canım teline çıkmadı bi süre sonra açyı allahtanben olsam arkadaşımla konuşur eşimin yaptığı harekete bozulduğunu söylerdim..Eşini kırılmakta haklı buldum habersiz ses kaydetmek yanlış geldiözür dilerse konu kapanır bence..
Herşeyi anlatmış canım mervenin bilmediği şeyler hatta böyle olunca eşim merveye nasıl anlatsınEşin abartmışda Sen neden ses kaydı yaptı diye söylüyorsun, Bu arada Merve ile konuşuyormuşsun ses kaydına takıldım ben ne konuşmuşlar ilgisi var mıymış?
Merve senin eşinden rica ettiyse dertleşsin diye etmedi ya. Öğren de bana anlat merakımı gider diye istemiş. Eşin haksız bu konuda. En baştan kabul etmeseydi. Benim evimde ne cüret demesi bi bakıma haklı sayılır ama yine de kadın kendi kocasının sesini kaydetmiş sizin özel yaşantınızı değil.Mervein eşi eşime çok güvendi anlattı diye eşimde anlatmamaya karar verdi dertleşti adam benle dedi ama ses kaydı haltını yapmasaydı bişry hissediyomu hissetmiyomu bunu söylerdim dedi atamam ki arkadaşımı da çok farklı bağımız eşim telefonuna çıkmadı baya mervenin ama sonra açıp özrünü kabul etti ancak evlerine gitmem görmem yüzünü dedi affedebilir belki ama nasıl
Kızlar en yakın arkadaşım canım kardeşim merveyle 10 yıllık ddostluğmuz var eşimle onun eşini tanıştırdık benim eşim ney üflüyo aynı zamanda şair toplanıp şiir dinletileri yaptık 1 2 sefer her hafta birimizde toplanacaktık, neyse merveyi eşi aldattı geçen sene izlerini silemediler mervenin ppsikolojisi bozuldu eşimden eşiyle konuşmasını ve diğer kıza karşı hala bişeyler içinde kalıp kalmadığını öğrenmesni rica etti eşim de uygun zamanda konuşurum dedi, geçen hafta bize
geldiler yeni evli olduğumuz için ilk
gelişleriydi biz çay doldururken eşim
konuya girmiş mervenin eşi de anlatmaya
başlamış eşim siz gelmeyin dedi
dertleşiyoruz dedi sonra merve
dayanamamış ses kaydı yapmış ben
duydum yapma dedim ama eşim anlatmaz
diye almadı teli içerden, neyse gittiler
merve dinlemiş eşi bisürü şey anlatmış eşim
anlatmadı tabi ben de ses kaydı yaptı
diyince benim evimde nasıl cüret eder diye açtı teli saydı bisürü ben çok kötü oldum merve özür diliyo ama benimki inat birdaha evlerine gitmem diyo bana, mervenin eşinin ses kaydından haberi yok eşimi aradı davet etti dün haftaiçi gelin diye merveyle hergün konuşuruz gelin diyo ama eşim artık seni görmek istemiyo diyemem ben nası düzelticez bu durumu bi akıl verin. Ben ikna edemiyorum mervenin bebeği sakat her durumda zaten görüşemyoruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?