• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimle en yakın arkadaşım arasında kaldım :(

Valla eşimin benim bile bilmediklerimi anlatacağını bilsem bende ses kaydı yapardım hiç teredütsüz
Şu kocalarınıza herşeyi söylemekten bi vazgeçin bence:KK51:

Aynen ya eşiyle her haltı paylaşma gereği duyan kadınlara sinir olurum.

Erkek milletine her şey söylenmez bence.

Yeni evlisin herşeyi eşine soylememeyi ogrenceksin yoksa böyle içinden çıkılmaz hal alıyor konu.
Erkekler farklı biz farklı dusunuyoruz bize göre normal olan onlara ters onlara normal olan bize ters düşüyor o yüzden bazen sukut iyidir.

hata sizin ne herşeyi eşlerinize söylüyorsunuz anlamam.kız size güvenmiş ses kaydını söylemiş sizde hemn eşinize.benim arkadaşım sırrımı eşine bile verse ben görüşmek istemem zaten.

bu arada ses kaydı yaptı diye kızanlarda haksız.kadın aldatılmış sağlıklı davranması zaten beklenemez ki zaten konu sahibinin eşide konuşulanları saklamış

Merve eşinizden eşiyle konuşmasını ve diğer kıza karşı hala bir şeyler içinde kalıp kalmadığını öğrenmesini rica ettiyse eğer konuşmanın detayları onun için bu kadar önemli olmamalı idi.
Sonucu sorsa idi eşinize yeterli idi.

Ama Merve sinsice davranmış, eşinizin iyi niyetini kötüye kullanmış. Ben de eşinizin yerinde olsam çok bozulurdum.

Ayrıca Merve'nin eşi sizin eşinize güvenmiş ve anlatmış. Yarın öbür gün anlattığı şeyleri başka yerde duyarsa ne olacak?Gelip sizin eşinize "sen ne şerefsiz adammışsın, ben seni erkek bildim, güvendim, anlattım, sen hemen yetiştirmişsin herkese" dese eşiniz kötü duruma düşmez mi sizce?

Merve'nin savunulur tek yanı yok bana göre. Merve eşinizi kullanmış, net. Bence siz de evliliğinizin sıhhati için görüşmeyin.
Bunu yapcak olsa o gece eve gitmez anlatırdı ayrıca kayıtla bendede var eşim gidip anlatsam ses kaydı yapmış diye neler olur dedi yapma dedim

Karı koca arasına girilmemesi gerektiğini de böylece anlamış oldunuz. Hem madem şüpheleri var, affetmeyecekti. Böyle araya birilerini sokup ağız aramalar falan çok saçma. Eşiniz haklı bence.

Kızlar en yakın arkadaşım canım kardeşim merveyle 10 yıllık ddostluğmuz var eşimle onun eşini tanıştırdık benim eşim ney üflüyo aynı zamanda şair toplanıp şiir dinletileri yaptık 1 2 sefer her hafta birimizde toplanacaktık, neyse merveyi eşi aldattı geçen sene izlerini silemediler mervenin ppsikolojisi bozuldu eşimden eşiyle konuşmasını ve diğer kıza karşı hala bişeyler içinde kalıp kalmadığını öğrenmesni rica etti eşim de uygun zamanda konuşurum dedi, geçen hafta bize
geldiler yeni evli olduğumuz için ilk
gelişleriydi biz çay doldururken eşim
konuya girmiş mervenin eşi de anlatmaya
başlamış eşim siz gelmeyin dedi
dertleşiyoruz dedi sonra merve
dayanamamış ses kaydı yapmış ben
duydum yapma dedim ama eşim anlatmaz
diye almadı teli içerden, neyse gittiler
merve dinlemiş eşi bisürü şey anlatmış eşim
anlatmadı tabi ben de ses kaydı yaptı
diyince benim evimde nasıl cüret eder diye açtı teli saydı bisürü ben çok kötü oldum merve özür diliyo ama benimki inat birdaha evlerine gitmem diyo bana, mervenin eşinin ses kaydından haberi yok eşimi aradı davet etti dün haftaiçi gelin diye merveyle hergün konuşuruz gelin diyo ama eşim artık seni görmek istemiyo diyemem ben nası düzelticez bu durumu bi akıl verin. Ben ikna edemiyorum mervenin bebeği sakat her durumda zaten görüşemyoruz.
Olayda herkes hatalı. Başından kabul etmeyecektin, eşinle eşini bu konuda yüz göz etmeyecektin. Eski kadını unuttum dese ne farkeder, unutamadım dese ne farkederdi ki? Olay baştan saçma zaten....

Kızlar en yakın arkadaşım canım kardeşim merveyle 10 yıllık ddostluğmuz var eşimle onun eşini tanıştırdık benim eşim ney üflüyo aynı zamanda şair toplanıp şiir dinletileri yaptık 1 2 sefer her hafta birimizde toplanacaktık, neyse merveyi eşi aldattı geçen sene izlerini silemediler mervenin ppsikolojisi bozuldu eşimden eşiyle konuşmasını ve diğer kıza karşı hala bişeyler içinde kalıp kalmadığını öğrenmesni rica etti eşim de uygun zamanda konuşurum dedi, geçen hafta bize
geldiler yeni evli olduğumuz için ilk
gelişleriydi biz çay doldururken eşim
konuya girmiş mervenin eşi de anlatmaya
başlamış eşim siz gelmeyin dedi
dertleşiyoruz dedi sonra merve
dayanamamış ses kaydı yapmış ben
duydum yapma dedim ama eşim anlatmaz
diye almadı teli içerden, neyse gittiler
merve dinlemiş eşi bisürü şey anlatmış eşim
anlatmadı tabi ben de ses kaydı yaptı
diyince benim evimde nasıl cüret eder diye açtı teli saydı bisürü ben çok kötü oldum merve özür diliyo ama benimki inat birdaha evlerine gitmem diyo bana, mervenin eşinin ses kaydından haberi yok eşimi aradı davet etti dün haftaiçi gelin diye merveyle hergün konuşuruz gelin diyo ama eşim artık seni görmek istemiyo diyemem ben nası düzelticez bu durumu bi akıl verin. Ben ikna edemiyorum mervenin bebeği sakat her durumda zaten görüşemyoruz.

Merve de ki akla bakar mısınız ?
Kimin aklına gelir ses kaydı :KK53:
Valla bravo.. Siz de söylemeseydiniz eşinize olmuş bitmiş dava işte.

Olayda herkes hatalı. Başından kabul etmeyecektin, eşinle eşini bu konuda yüz göz etmeyecektin. Eski kadını unuttum dese ne farkeder, unutamadım dese ne farkederdi ki? Olay baştan saçma zaten....
İlişkilerine yön vermek amacıyla öğrenmek istedi nitekim içinde bişey kalmamış bu yüzden artık iyiler ama işte bizle sorun oldu

Merve eşine dicek olsa bunları duydum diye ilk gün söylerdi cesaret edemez buna hem eşim demezmi ben söylemedim ses kaydı yapmış karın al dinle diye

Belli olmaz ki
Merve yarın öbür gün boşanmaya karar verir, bu kayıtları mahkemede kullanır.
sonra Merve'nin eşi gelir, sizin eşinizin yüzüne tükürür.
Anlatabildim mi bilmem.

Merve'nin eşi sizin eşinize güvenmiş, Merve'nin bile bilmediği şeyler anlatmış.

Yeni evlisin herşeyi eşine soylememeyi ogrenceksin yoksa böyle içinden çıkılmaz hal alıyor konu.
Erkekler farklı biz farklı dusunuyoruz bize göre normal olan onlara ters onlara normal olan bize ters düşüyor o yüzden bazen sukut iyidir.
Söylemem huyum değildir sebebi kardeşimle ilgili mervenin eşine dert yanması bundan dolayı söylemek zorunda kaldım neden anlattın dedim

Belli olmaz ki
Merve yarın öbür gün boşanmaya karar verir, bu kayıtları mahkemede kullanır.
sonra Merve'nin eşi gelir, sizin eşinizin yüzüne tükürür.
Anlatabildim mi bilmem.

Merve'nin eşi sizin eşinize güvenmiş, Merve'nin bile bilmediği şeyler anlatmış.
Karısı eşimden gizli kayıt yapmış bu dedikleriniz olmaz merve eşi görecek korkusuyla kayıtları sildi ama bende mevcut Allah o duruma getirmesin inşallah kötü şeyler olmaz ama onlar düzeldiler şükür

Karısı eşimden gizli kayıt yapmış bu dedikleriniz olmaz merve eşi görecek korkusuyla kayıtları sildi ama bende mevcut Allah o duruma getirmesin inşallah kötü şeyler olmaz ama onlar düzeldiler şükür

Mesele ses kaydının hala olup olmaması değil neden anlamıyorsunuz?
Merve eşinizi kullanmış. O yüzden eşiniz haklı, arkasından iş çevrilmiş eşinizin çünkü.
Ben sizinle çok özel şeylerimi konuşurken benim ses kaydımı alsa birisi ben de çok sinirlenirim. Çünkü ben karşımdakine içimi döküyorumdur o anda. Ona güvenmişimdir.

Peki ne oldu sonuç? Merve'nin eşi unutmuş mu o kadını? Tekrar barıştılar dediğinize göre...

Arkadaşlar, kız arkadaşlarınızla, annenizle, kız kardeşinizle konuştuğunuz her şeyi kocalarınıza yumurtlamayın lütfen. Boğaz dokuz boğum demiş büyükler; dokuz kere düşünün anlatmadan önce.

Merve eşine dicek olsa bunları duydum diye ilk gün söylerdi cesaret edemez buna hem eşim demezmi ben söylemedim ses kaydı yapmış karın al dinle diye
Esin haklı ben olsam ben de konusmazdim.Arkadaşın eşini kullanmış resmen madem guvenmeyecekti konusmalarini niye istemiş.

Mesele ses kaydının hala olup olmaması değil neden anlamıyorsunuz?
Merve eşinizi kullanmış. O yüzden eşiniz haklı, arkasından iş çevrilmiş eşinizin çünkü.
Ben sizinle çok özel şeylerimi konuşurken benim ses kaydımı alsa birisi ben de çok sinirlenirim. Çünkü ben karşımdakine içimi döküyorumdur o anda. Ona güvenmişimdir.

Peki ne oldu sonuç? Merve'nin eşi unutmuş mu o kadını? Tekrar barıştılar dediğinize göre...
Sende haklısın ama yolumu ayıramam arkadaşımla samimiyetimizi anlatamam onderece seviyorum birlikte atlatmadığımız zorluk kalmadı kullanmak drğil ama ses kaydı hataydı elim kırılsaydı da yaomasaydım dedi çok pişman evet iyiler eşim dayanamadı söyledi içinde bişey yok sadece bunu bil dedi sırf bunsözüne güvendi merve eşimin lafını dahi etmedi eski konuların

Back
X