- 22 Kasım 2010
- 11.265
- 20.059
- 598
- Konu Sahibi Kedicikk061
ne diye başkasının ikili ilişkisine müdahil olursunuz ki? karı koca bu olay size bir ders olsun bence.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bize ders olacak bi durum yok eşim yanlış bişey yapmadı sadece eşim inadını kırıp tekrar yüzüne bakacak mervenin istedğim bune diye başkasının ikili ilişkisine müdahil olursunuz ki? karı koca bu olay size bir ders olsun bence.
Sende haklısın ama yolumu ayıramam arkadaşımla samimiyetimizi anlatamam onderece seviyorum birlikte atlatmadığımız zorluk kalmadı kullanmak drğil ama ses kaydı hataydı elim kırılsaydı da yaomasaydım dedi çok pişman evet iyiler eşim dayanamadı söyledi içinde bişey yok sadece bunu bil dedi sırf bunsözüne güvendi merve eşimin lafını dahi etmedi eski konuların
Eşimin dediği şu onun ağzından anlatmam ama kızı bitirmiş kafasında bunu bilin yeter dediEeee unutmuş mu adam peki öbür kadını?
karısını aldatan adamın esinizle arkadaslığı normal de sizin 10 yıllık arkadaslığınız mı bir anda sorun oldu
ben olsam komple görüşmem esin de o adamla görüşmesin derim
Hata olarak anlatmış canım hep yalan söylemek zorunda kaldım evi ihmal ettim demiş ballandırma yok utançla derdini anlatmış adam kayıttan duyduğumuzo adamın esinize o kadını ballandıra ballandıra anlatması bir tek bana mı anormal geldi
adam gayri mesru ilişkisini anlatıyor rahatca kadın ses kaydı yapınca vay efendim özelimiz ohh ne ala memleket
daha önce de dediğim gibi ya normal yine görüşün ya da komple görüşmeyin
Bize
Bize ders olacak bi durum yok eşim yanlış bişey yapmadı sadece eşim inadını kırıp tekrar yüzüne bakacak mervenin istedğim bu
Belli olmaz ki
Merve yarın öbür gün boşanmaya karar verir, bu kayıtları mahkemede kullanır.
sonra Merve'nin eşi gelir, sizin eşinizin yüzüne tükürür.
Anlatabildim mi bilmem.
Merve'nin eşi sizin eşinize güvenmiş, Merve'nin bile bilmediği şeyler anlatmış.
Hata olarak anlatmış canım hep yalan söylemek zorunda kaldım evi ihmal ettim demiş ballandırma yok utançla derdini anlatmış adam kayıttan duyduğumuz
Adam hayatı boyunca dertleşcek biriyle karşılaşmamış eşim çok uyumludur yakındır bukadar sevmesine bizde şaşırmıştıkkarısını aldatan adamın esinizle arkadaslığı normal de sizin 10 yıllık arkadaslığınız mı bir anda sorun oldu
ben olsam komple görüşmem esin de o adamla görüşmesin derim
GelenKutusu sence Merve'nin kocasının güvenden bahsedecek yüzü kalmış olabilir mi?
Şukadar diyorum çok efendi biri insan inanamıyor başkası varmış diyince inanın insanlardan herşey beklenir bana bunu öğrettiolsun sizce esinizle arkadaslık edecek kadar karakteri düzgün mü sizce
Şukadar diyorum çok efendi biri insan inanamıyor başkası varmış diyince inanın insanlardan herşey beklenir bana bunu öğretti
Eşinin ağzından çıkacak sözlere odaklandığından eşimin ne düşüneceğini o an idrak edemedi aptal kafam bende hesap edemedimKalmamıştır ama zincirleme reaksiyon şeklinde devam mı etsin yani bu olay
Merve'nin kocası onu aldatsın, Merve konu sahibinin eşini kandırsın, uzasın gitsin...
Ben adamı kötülemedim ki kötülemem yapmış bi hata neticede karısı da affetti çok dedim kapat artık üstünü madem affettin aynı konuları açma affedemiyosan da boşan diye ben neden savunayım kiNedense bana "eşimle yalnızken melektir, beni de çok sever ama annesi babasının yanında beni dövüyor" diyenleri anımsattı bu yorumunuz...
Şukadar diyorum çok efendi biri insan inanamıyor başkası varmış diyince inanın insanlardan herşey beklenir bana bunu öğretti
Ben adamı kötülemedim ki kötülemem yapmış bi hata neticede karısı da affetti çok dedim kapat artık üstünü madem affettin aynı konuları açma affedemiyosan da boşan diye ben neden savunayım ki