- 21 Nisan 2021
- 1.446
- 806
- 73
- 27
Merhaba. Şuan kirada oturuyoruz ve eşimin ailesine yakınız. İkimiz de çalışıyoruz. Ben aslında en başındam burda oturmak istemememe rağmen alttan aldım kendimi net bi şekilde ifade edemedim ve evi burda tuttuk işimi de buraya aldım. Ama kendi aileme çok uzak ailem çok zor geliyor. Eşimin ailesinin arabası var. Ev alma planımız var ve ben burdan almak istemediğimi, en azından anneme 1 vesait, biraz da güzel site tarzı bi yer istediğimi söyledim. Sürekli bunu tartışıyoruz çünkü eşim ailesine düşkün ve onlar da yakınlarında kalmamızı istiyor, benim ailemi düşünmüyorlar. Zaten buraya kiraya gelirken de manipüle edildim. Duygu sömürüsü de var biraz. Çalışıp yorulup eşime yardımcı olmama rağmen fikrimin önemsenmemesi kırıyor. Eşim bana soracağına babasına soruyor o ev alırken yardım edecek vs. diyor. Hem her türlü fedakarlığı yapayım çalışayım onlara gideyim onlarla vakit geçireyim hem de istedikleri yerde oturayım istiyorlar. Eşim nereyi söylesem beğenmiyor. Uzak vs diyor. Ben işimi seçerken ondan fikir aldım onun istediği yere geldim eşimdir dedim. Ama onun bana aynısını yapmayacağını duymak ağırıma gitti. İşimi başka bi yere alma fırsatım olunca tavrımı koymalı mıyım?