Eşimle gezme sorunumuz ?

adam yoruluyor evinde dinlenmek istiyor
ben de eşin gibiyim ....
bunun sebebi eşimle birsey yapmak istemem değil, çok yogun calısıyor olup boş vaktimde evde huzur içinde dinlenıyor olmak.
İsi biraz agir Çok yorgun geliyor o haliyle bile şunu yapalım desemkirmamak adına götürüyor nazende inadı tutuyor gitmeyelim diyor

İletişiminizi bir şekilde güçlendirin böyle gitmez ki

Öyle de eşimi zorla goturunce olmuyor ya o da istekli gitsin istiyorum. Gidince eğleniyor biliyorum bı sure sonra eve gidelim hadi demeye başlıyor. Of çıldırıyorum :))
o zmaan planları hep yapacaksın sen sürükleyeceksin:)

Farkli bı sehirdeym bakkala bile gitsem 3 tane akrabayla karsilasiyorum ve yaşadığım yerde akraba coklugundan aşırı dedikoducu bir yer bende eşimle gitmek istiyorum. Birazda tek gezmeyi sevmiyorum

markete gidince dedikodu mu oluyor? bırakın olsun.

Ayyy benimkide ev kusu malesef. Ben dedigim zaman cikar . Arkadaslarinla da cikmaz bir yere. Ben organzie edince sorun olmuyor. Ben bunu cok büyütmüyorum cünkü onun karakteri öyle.

Bendede durum ayni. Esim gezmeyi sever,bende evimi. Ailelerimiz de tam zit bu konuda. Onun ailesi gezmeye bayilir,bizimkiler evde kalmayi

Çok eğleniyorum, senin adamın değişimini anlatışını okurken. Her seferinde mi komik gelir

Bizim evliligimiz ilk senesi boyleydi yanliz bizde durum tersti
Esim surekli hadi cikalim hadi gezelim diye basimin etimin yerdi
Ay cok darlanmistim ilk sene cok
Inanin insan evde dinlenmeyi cok ozluyor o yuzden bu kadar baski yapmayin esinize

Evde güzel vakit geçiriyoruz TV karşısında yanıma yatar sariliriz falan

Ev beni sıkıyor güzel vakit geçirmek filan değil benim için durum. Gezme insanıyım ben. Evde belli bir müddetten fazla oturunca alışıyorum çıkasım gelmiyor daha çok sıkılıyorum arıza hale geliyorum. Dere tepe dağ ova gezeyim yani benim durum bu. Benim adam için de evi canı cenneti yani, işten çıksın eve gelsin otursun tv-dizi-video keyfi, bana salça olsun mutfağa girsin yaptığım işe karışsın kudurtsun eğlensin, ben sinirlendikçe daha bi sevesi gelsin sevdikçe daha bi delireyim. Çay demlesin, tabak hazırlasın, koltuğuyla bütünleşsin, oğluyla oynasın, hatta çocuğun oyununu da bozsun "Araba öyle sürülmez böyle sürülür bak çocum" diye, elleme işte çocuk bildiği gibi oynasın. Yok, evin içinde coşuyor adam, çocuk uyusun gelsin dibimde kalaşnikoflu dizilerini izlesin, git öbür tarafa diyeyim gitmesin filan böyle ilginç bir adam oldu çıktı başıma.

Ama işte arada deliriyorum ondan sonra bi topluyor. Ben de dibimde insan sevmem, nasıl anlatsam, sürekli dibimde filan sıcak basar. Dışarılara çıkayım isterim işte, ev sıkar, her şey sıkar. Sanırım kocam kadar ben de sorunluyum çaktırma

Benim esımde hiçbir yere gitmez ev gezmelerı hariç o yüzden çok şikayet edıyom ama tartışsamda farketmıyor yine aynı senede bir sefer bir yemek yemeğe zor ikna edıyom ev gezmelerınden de artık sıkıldım

Benim eşim kendi akrabalarına da pek gitmez

Benim eşimde hep evde takılmayı sever dışarı çıkmayı nadiren hani sanki böyle bir aktivite yoksa çıkmaz pek . Bende sıkılırım aktivite olmazsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…