esimle gitmeli miyim?

Eşinizde eşimi gördüm biraz :) Sizin eşiniz de her şeyi paylaşmak isteyen birisi gördüğüm kadarıyla, evet 3 gün için biraz tuzlu bir rakam belki ama ölümlü dünya yani, bütçenizde çok büyük bir açığa neden olmayacaksa atlayın gidin kesinlikle. Para kazanmak için çok çalışıyoruz, ara sıra hovardalığı oluversin diye düşünüyorum ben. Yemeyi de bilmek lazım =) Diyordum ki şu yazdığınızı
Bir de ben orda olursam sürekli bizimle ilgilenmez zorunda kalacak. Yeni insanlarla tanisamayacak. Bu konferansa farklı ülkelerden ve şehirlerden cerrahlar ve hocalar da gelicek ben gittiğine degsin istiyorum biraz da.
okudum. Bu durumda ben olsam da gitmek istemezdim. Neticede mesleki gelişimi açısından faydalı ilişkiler kurabileceği bir ortam yakalamışken sonuna kadar değerlendirmesini tercih ederim. Bence bu açıdan yaklaşarak konuşabilirsiniz. "İşin varken de aklın bizde olacak konsantre olamayacaksın, ben de huzursuz olucam" gibi açıklayabilirsiniz. Hatta anlaşın, "Şimdi biz olmadan git, döndüğünde ben hazırlanmış bir tatil planıyla karşılayacağım seni ve ilk fırsatta hayata geçireceğiz" derseniz kabul eder bence Bir sonraki haftasonu için Balkanlar gibi yakın yurtdışı turları bile ayarlayabilirsiniz o meblağlara, ben olsam benimkini böyle ikna ederdim, bayıla bayıla kabul ederdi

Ben de az önce aynen bu konuşmayı yaptım kendisine daha sonra birlikte daha çok vakit geçireceğimiz bir tatile gideriz dedim. Ve neden gitmek istediğimi tek tek anlattım beni anladığini soyledi. Sanırım gitmeyeceğim.

3 gün 4/5 bin biraz uçuk bir rakam geldi bana lüks sınıf otel belli de süit oda mı tutuyor çok fazla rakam..Bende otelciyim de merak ettim oda ücretini

Genellikle etkinlikler için oteller anlaşmalı olur ve ona göre fiyat verilir.
Bu kadar tutacağına emin misiniz?
Otelle görüştünüz mü?
Biz de geçen yıl tam bu dönem Alanyada 5 yıldızlı bir otelde her şey dahil kaldık, sempozyum içindi o da, eşim için 3 güne 400 lira falan vermiştik sadece. Zaten sezon da bitmiş olduğundan oteller uygun oluyor.

Bence git 4-5 milyar yine gelir ama esinle geciregcegin zaman daha onemli git bebegin ve esinle tadinj cikar

Borcunuz falan yoksa bu para sizi çok sarsmayacaksa gidin derim ben olsam giderdim. Yarın birgün öleceğiz bari tadını cikaralim hayatın.

Hayır suit oda değil. Erken rezervasyonda belki uygun olabilir ama otelden aldığımız bilgi bu bizim istediğimiz zamana iki odaları varmış o yüzden indirim yapılmıyor sanırım. Bu fiyata uçak ve diğer giderlerde dahil.
3 gün 4/5 bin biraz uçuk bir rakam geldi bana lüks sınıf otel belli de süit oda mı tutuyor çok fazla rakam..Bende otelciyim de merak ettim oda ücretini

Zaten gideceklerin herşeyi hazır uçak biletleri odaları ama ben sonradan dahil olacağım için organizasyon fiyatı geçerli olmuyor. Eşime tek kişi üzerinden rezervasyon yapılmış ben de gidince aradaki farkı ödemeniz gerekecek.

Sıkıntıya sokmasa da değip degmeyecegine emin değilim o kadar para verdikten sonra esimle birlikte ne kadar vakit geçirebilecegim belli degil.
Borcunuz falan yoksa bu para sizi çok sarsmayacaksa gidin derim ben olsam giderdim. Yarın birgün öleceğiz bari tadını cikaralim hayatın.

İletişim candır Çıkacağınız diğer tatilde iyi eğlenceler dilerim

Kasım da 3 gün 4-5 bin

Neresi burası.

Yazın bile daha uygun çokkkk 5 yıldızlı otel var

Hani Dubai fiyatına gibi altın kaplama mı

Susesi wow Kremlin vs de olur ama yine de pahalı uçak ne tutar Kasım'da tutsun 300 tutsun business mı gideceksiniz ille de

Ilk Yazdığınız mesajdan eşinizin Dr OLDUĞUNU düşünmüştüm nitekim öyleymiş.ben bu tarz konferanslara mesleğim Gereği katılıyordum artık çalışmıyorum gerçi ama.size nacizane tavsiyem eşinizin yanında olmanız.hele ki eşiniz size bunu teklif etmişken

Antalyadan dönüyorum inan ki bir hafta daha olsa kalırdım. Kesinlikle kışa girmeden gitmelisin. Otel lüksse zaten çok rahat edersin. Maxx royal fln olsa gerek tahminim

Sezonunda iki geceliğine 13.000 TL yazan oteller gördü bu gözler o yüzden artık hiç bir şeye pahalı diyemiyorum.
Bu arada Eşimin de benimde yapılmış tüm seminerlerine cümbür cemaat ailecek katıldık..Ne o bensiz ne ben onsuz nede çocuklarsız gidemiyoruz. Bu alışkanlığımızın tek dezavantajı genelde yalnız gelindiği için herkez birbiri ile tanışıp kaynaşırken biz hep ailecek zaman geçirdiğimiz için meslektaşlarımız ile tanışma ve iletişim kurma imkanımız olmuyordu.

ayyy ablacımm sen ordan bana 1000lira gönder bende sevgilimle tatile gideyimmm malum öğrenci oluncaa ben o 5-6 binle neler yaptım neler şaka bi tarafa ama git keyiflii olur

İşte ben de bu yüzden gitmek istemiyorum biraz da tek neden maddiyat da değil yanı.

Elinize mesleğinize alın inşallah ondan sonra balayı için 5 yıldızlı otellere gidersjniz
ayyy ablacımm sen ordan bana 1000lira gönder bende sevgilimle tatile gideyimmm malum öğrenci oluncaa ben o 5-6 binle neler yaptım neler şaka bi tarafa ama git keyiflii olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…