• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimle görüşemiyoruz

Sanırım uzman çavuş eşini. En zoru bence bu.. Önden sürülüyorlar her yere.

Ama bu kadar güçsüzseniz evlenmeseydin. Asıl zorluk eşine yani adam bana destek oluyor diyorsun. Sizin gibileri gerçekten anlamıyorum, bile bile lades diyip ilgi bekleyenlerdensiniz yani.

Ben anliyorum, eşinizi o kadar cok seviyorsunuz ki ondan bir parça olsun istiyorsunuz. Bende öyleydim :KK43:
Evet eşim benim çocukluk aşkım mahallede ki en yakın arkadaşımin abisiydi çok küçükken tanıştık dostum sırdaşım sevgilim oldu, gözümü onunla açtım onunla da kaparım. Ondan ayrılmayı asla düşünmedim düşünmem derdim sürekli benle ilgilensin falan değil, o benim için vatanı için dağda bayırda mücadele ediyor. Onunla gurur duyuyorum. Ama bazen çok zorlanıyorum. Ve asker eşi arkadaşların bu durumla nasıl başa çıktığını öğrenmek istedim. Birbirimize destek olalım diye

Sanırım uzman çavuş eşini. En zoru bence bu.. Önden sürülüyorlar her yere.

Ama bu kadar güçsüzseniz evlenmeseydin. Asıl zorluk eşine yani adam bana destek oluyor diyorsun. Sizin gibileri gerçekten anlamıyorum, bile bile lades diyip ilgi bekleyenlerdensiniz yani.
Anlamakla uğraşmayın hanımefendi zaten derdimi de anlamamışsınız. Teşekkürler

24 yaşındasın doğru yazdıysan, 21 yaşında evlendin. Evlendigin kişiyi hiç tanımadın aynı evde yaşamadın ama bebek istiyorsun?
Çocuğu nasıl yetiştireceksin tek başına? Buradan tek başına çocuk büyütecek psikolojide gibi gözükmüyorsun

Siz benim ne düşündüğümu bilemezsiniz. Benim eşim sınır dışında görevli TV de her şehit haberi gördüğümde neler yaşadığımı bilemezsiniz. Eğer ona bisey olursa ondan bana hatıra kalacak baktıkça omu hatırlayacağım biri olsun istiyorum yanımda. Oyuncak olmadığını da biliyorum.
Berbat bir akıl tutulmasi berbat ötesi berbat . Çocuk denilen şey bir anıt vazo değil ölmüş bir babayı hatirlatacak. Senin gibi kafaya düşen çocuğun haline çok acırım. Cahil değil zır cahilsin

24 yaşındasın doğru yazdıysan, 21 yaşında evlendin. Evlendigin kişiyi hiç tanımadın aynı evde yaşamadın ama bebek istiyorsun?
Çocuğu nasıl yetiştireceksin tek başına? Buradan tek başına çocuk büyütecek psikolojide gibi gözükmüyorsun
Eşimi kendimi bildim bileli tanıyorum kapı komşum, 15 yıldır da sevgilim, çocukluğundan ergenliğine ergenliğinden gençliğine her şeyi biliyorum. Eşimin ailesi,, kendi ailem her zaman destekleyicim.

Eşimi kendimi bildim bileli tanıyorum kapı komşum, 15 yıldır da sevgilim, çocukluğundan ergenliğine ergenliğinden gençliğine her şeyi biliyorum. Eşimin ailesi,, kendi ailem her zaman destekleyicim.
9 yaşında mı başladı ilişkiniz?

Berbat bir akıl tutulmasi berbat ötesi berbat . Çocuk denilen şey bir anıt vazo değil ölmüş bir babayı hatirlatacak. Senin gibi kafaya düşen çocuğun haline çok acırım. Cahil değil zır cahilsin
Bu sizin düşünceniz

Ben 10 yaşındaydım birbirimizden hoşlandığımizi söylediğimizde bana kardeşinin tokasini çalıp vermişti 😂
Ve bunu ilişki olarak görüyorsunuz. 😁 Lütfen çocuk yapmayın, önce biraz büyümeniz lazım.

Eşimi kendimi bildim bileli tanıyorum kapı komşum, 15 yıldır da sevgilim, çocukluğundan ergenliğine ergenliğinden gençliğine her şeyi biliyorum. Eşimin ailesi,, kendi ailem her zaman destekleyicim
Anne karnında sevgili oldunuz herhalde. Neyse, tabiki doğurun. Eşinizin ailesi ve kendi ailenizle büyütürsünüz çocuğu artık.

Ve bunu ilişki olarak görüyorsunuz. 😁 Lütfen çocuk yapmayın, önce biraz büyümeniz lazım.
Bunu ilişki olarak görmüyorum hanımefendi eşimle aramızda hep bu konuda şakalaşıriz ilişkimiz tam olarak ne zaman başladı bilmiyoruz birbirimizi bütün hayatımız boyunca tanıdığımız için ne zaman nasıl sevgili olduk bilmiyoruz bu yüzden o günü baz alıyoruz

Sadece benim gibi asker eşlerinin bu durumla nasıl bas ettiğini öğrenmek istemiştim. Bazı insanlar haddini bilmeden çocuk yapıp yapmayacagima karışıyor çok şaşırıyorum. Tavsiye verilebilir elbette ama iğneleyici kinayeli sözlerle çocuk yapma demek kimin haddine. Kalbinizin asla iyi olduğunu düşünmüyorum.

Sadece benim gibi asker eşlerinin bu durumla nasıl bas ettiğini öğrenmek istemiştim. Bazı insanlar haddini bilmeden çocuk yapıp yapmayacagima karışıyor çok şaşırıyorum. Tavsiye verilebilir elbette ama iğneleyici kinayeli sözlerle çocuk yapma demek kimin haddine. Kalbinizin asla iyi olduğunu düşünmüyorum.
Sana kaldı zaten kalbimizin karası beyazı . Polisle askerle evlenmeye gelince koştur koştur uçarak gidiyorsunuz o zaman kulfetini de çeneni kapatıp çekeceksin akıl fikir almayacaksin çok bilmiş anı olsun diye çocuk doğuran kadına bak bizi eleştiriyor

Esime bir sey olursa hatira kalsin diye cocuk yapmak istiyorum derseniz, buna tepki gosterilir.
Ne yorum yapacağımizi da kendimiz karar veririz, konuyi actiktan sonrasi bizlere kalmis, herkes sizin istediginiz cevaplar dogrultusunda yorum yapamaz.

Ha bizene isterseniz 10 tane çocuk yapın yani

Back
X