eşimle hep kavga ediyoruz

vajinal darlığı olan varmı???
kuru olmamama rağmen ilişkide sorun yaşıyorum. ne yapıcam ben bu vajinal darlıkla :(((((

arkadaşlar..arkadaşımız böyle bir konu açmış...bence hiç kendinizi yormayın sanırım bu arkadaş erkek...baksanıza ne yapacağım ben bu vajinal darlıkla....diye hayıflanmış...hiç böyle hayıflanan bir kadın gördünüzmü?.eğer erkek değilde kadınsa bu arkadaş azıcık sexvari

çok da önemli bir konu değil aslında. yanlız siz karı koca dolmuşsunuz. bence herseyı oturup açıkca konuşmak.
boşanmalar neden oluyor bılıyormusunuz; insanlar birbiriyle konuşmuyor yada ayrılmamak için eşine yalan söluyor.
konuşun bence gusel bir yemek yıyın dışarda herseyı konuşun.

cinsel sorumu (vajinismusu,iktidarsızlığı,vs.) olanlar evlenmesin zaten!!! eşim beni sever yaptıklarıma daha özen göstermemi ister aslında tamamen ben kendim alınganlık yapıp kafama takıyorum. bu arda bütün kadınlar isteksiz mi olmalı???? eşimde istekli biridir. cinsellik olmadımı evlilik yürümez hele ki kocan istekli ve sabırsız biriyse mümkün değil. evlendiğiniz gece ne olmasını bekliyordunuz??? kendini cinsel yönden hazırhissetmiyorsan evlenmiceksin. bir salatadan boşanma olmaz ama cinsel sorunlar yüzünden olur!!!! bu yasalarda bile varolan bişey

picachu evlenmenin aile kurmak olduğunu ben zaten biliyordum ama hatırlattığın için sağol!!!!! evliliğin %90 ı cinselliktir. herkesin düşüncesi kendine benim düşüncem bu!!!!!

Haltetmişsin sen............:51:

Ah canım aynı şeyi baştan beri söylüyorum.Akıl verin diyor,ama ben yapmam!Ben sevmem!Ben yemem!diyor sürekli.Anlamadınız demek yerine anlatamadım dersen,söylediklerin yumuşar,karşıdakini hoşnut eder yazdım,hatta başlarda çok ılımlı konuştum,öyle ters cevap veriyorki,herkes keskin bir dille yazmaya başladı dayanamayıp.Buradaki kadınları da anlattıklarını anlamamakla pardon anlayamamakla yargılıyor sanki buradaki kadınların zekaları kıtmış gibi.Buradaki kaç kadın konu sahibi gibilerinin 10 tanesini cebinden çıkarır farkında değil.Belkide bizimle dalga geçiyor,bilemiyorum,yazıp yazıp gülüyordur belkide.

bende dalga geçtiğini düşünmeye başladım
sorun onda değil aslında bizde
baktık ters gidiyor
hemen ayrılacaksın sayfadan daha da bişi yazmayacaksın.
kimse ilgilenmeyince kapanacak mevzu

gel görki öyle olmuyor işte
ya gerçekse diyoruz belkide gerçekten yardıma, bir iki çift mantıklı söze ihtiyacı olan biridir.
esirgemeyim yazayım diyorsun işte.

slm canım
yazdıklarına katılıyorum özellikle erkekler eşlerinde aradıklarını bulamazlarsa daha çabuk aldatma yoluna gidebiliyorlar.kadın fizyolojisi doğum için programlanmış rabbim tarafından.onuda yapabilmek için cinsellik lazım eşine gereken önemi vereceksin ki o da dışarı gitmesin tabi bu örnek normaşl olan haylaz erkekler için geçerli diil onlar tatmin olsalarda illa dışarı giderler ama eşlerinden onlara sadık olmasını beklerler

Kadın sadece doğurmak için mi yaratıldı? ve erkeğin cinsel arzularını gidermesi için programlandı, normal bir erkek karısından istediği cinsel performansı bulamıyorsa aldatabilir buna hakkı var... Ne kadar engin düşünceler bunlar böyle :51: hayvanları anlatan bir belgeselden alınmış dipnot gibi

Daha iyi bir kadın olabilmek için çiftleşmeye ve doğurmaya devam o zaman :27:

Şu paragrafı dön dolaş tekrar bir oku, tavşanlardan mı bahsediyorsun insanlardan mı pek belli olmuyor...

Son düzenleme:
Ben hayret ediyorum,böyle cinsellik ön planda olunca!!!

neden mi?cünkü hayatin ne getirecegi bilinmez,hem düsünün bi,esinizi sevmeseniz yani zorla evlendirilseneiz veya sorunlar ciksa evlilikte eee o zaman ben o cinselligi ne yapayim?

o zaman insanlik nerede?huzur sevgi saygi anlayis merhamet bunlar olmazsa nasil mutlu olunur???cok af edersiniz ama cinsel tatmin her türde yapilir,yapilabilir ama ya devami,ya insanlik?ya bu hayatin zorluklari???

nerdesin ey insanlik??????

cinsellik evliliğin %90 ı olabilir bu tamamen erkeğe bağlı öyle erkekler varki sen yaklaşmasan 2 ay gelmez, bu erkeklerde evlilikte cinsellik %10 bile değil. ama öylesi var ki her gece olmazsa yüzü hep asıktır, bu erkeğe de evlilik %90 cinsellik değil dersen yanlış olur. asıl mana bu erkekle bu kadın tipini doğru birleştirmek :62:

Ben hayret ediyorum,böyle cinsellik ön planda olunca!!!

neden mi?cünkü hayatin ne getirecegi bilinmez,hem düsünün bi,esinizi sevmeseniz yani zorla evlendirilseneiz veya sorunlar ciksa evlilikte eee o zaman ben o cinselligi ne yapayim?

o zaman insanlik nerede?huzur sevgi saygi anlayis merhamet bunlar olmazsa nasil mutlu olunur???cok af edersiniz ama cinsel tatmin her türde yapilir,yapilabilir ama ya devami,ya insanlik?ya bu hayatin zorluklari???

nerdesin ey insanlik??????

cinsellik cinsel tatmin değil, aşktır bence.

cinsellik cinsel tatmin değil, aşktır bence.

Evet canim bende onu demek istedim:9:

yani cinsellik cok güzeldir tabi ki sevdigin bagli oldugun erkekle ama ask ve beraberligin ölcüsü cinsellikle ölcülmemeli!!!

yani ne demek ya hersey olabilir cinselikte sorun olsa bile insan konusarak hal edebilmeli!!!bir kadin bi kere bana demisti ki yatakta yolunda degilse iliski hic yolunda gitmez..

Ee biz kendimizi buna baglarsak ve zihinlerimizi bu kadar basitlestirirsek nerde kalir sadakat ve asil hayatin degerleri.

tekrar diyorum evet cinsellik OK ama o bile ask ve sevgi cercevesinde ve güven icinde:34:

sayın çok bilmiş sue1 vajinismus senin halk dilinde bildiğin gibi ilk gece korkusu değildir senin dediğin gibi sağlıkçıyım ya daha tıbbi bir cevap vereyim vajinismus;vajina girişinin etrafında bulunan kasların(pubik kas) istemsiz kasılmasıyla ilişkiye izin vermemesidir.normal doğum yapmış biri biri daha sonra vajinismus olabilir.hem ilk geceye girmeden vajinismus olup olamayacağımızı anlayamayız diyorsun hemde daha önce tecavüz veye taciz gibi bir durumla karşılaştırsa vajinismus olabilir demişsin? öncelikle bu ne çelişki!!!! yine söylüyorum kendini cinselliğe psikolojik olarak iyi hazırlayan ve kadın olabilmeyi kabul edebilen bir kız için sorun çıkacağını hiç sanmıyorum!!!

evet vajinal darlığımın olduğu doğru . anatomik olarak vajinam 1,5cm daha dar ben bunda dalga geçilecek bişey göremedim. sizin gibi ayda yılda bir ilişkiye girmiyorum ben eşimle kıskanıp çamur atmayın. mutlu bir cinsel beraberliğiniz olsaydı hepiniz böyle agresif olmazdınız kıskançsınız çünkü her kadının sizin gibi isteksiz olmasını istiyorsunuz!!!! bende böyle bir sorun varken(darlık) ilişkiyi bu kadar seviyorsam aferin bana hiç gocunmuyorum eşim sağolsun.

evet vajinal darlığımın olduğu doğru . anatomik olarak vajinam 1,5cm daha dar ben bunda dalga geçilecek bişey göremedim. sizin gibi ayda yılda bir ilişkiye girmiyorum ben eşimle kıskanıp çamur atmayın. mutlu bir cinsel beraberliğiniz olsaydı hepiniz böyle agresif olmazdınız kıskançsınız çünkü her kadının sizin gibi isteksiz olmasını istiyorsunuz!!!! bende böyle bir sorun varken(darlık) ilişkiyi bu kadar seviyorsam aferin bana hiç gocunmuyorum eşim sağolsun.

http://www.kadinlarkulubu.com/sorular-sorunlar-18/457811-cok-utangacim.html

bu konuda da tam tersi şeyler yazmışsın ne olacak şimdi.

kim seni niye kıskansın burada arkadaşım sen kendi yazdığın yazılarla bile çelişiyorsun

bilmiyorum farkındamısn.. ben salata yapamam!!!! istemyorum diye kendini yerden yere atan sensin:33: agresif mi diyorsun bize birde? agresifliğini gidercek kadar yeterli bir cinsel yaşamnının olmadığına, cinsel yaşamının yetersiz kaldığına mı bağlamalıyız yani bunu?

Ego tavan yapmış, özgüven yerlerde sürünüyor :33:

Evet kıskanıyoruz seni , ama anlamadığımız sen niye bu kadar agresifsin,
hani aktif cinsel yaşam mutluluk getiriyordu :31:

Anlayana sivrisinek saz, anlamayana davul zurna az:24:

Son düzenleme:
eğer gerçkten kadınsan... sana tavsiyem... özgüvenini kazan... insanlara saldırıyorsun çok asabi davranıyorsun... belki kocanın yanına kendine yakıştıramamanın vermiş olduğu bir agresiflik bilmiyorm... en güzl yorumlarda bile savunmaya geçiyorsun... piskolojik destek almanı tavsiye ediyorum. eşine de sana da yazık..

Konu sahibi sen ne kadar terbiyesiz ve Saygisiz birisin yaa.

Sen nerden biliyosun milletin ayda yilda bir iliski yasadigini.
Konunuz oyle gereksiz sacma bir hal aldi ki.
İnsanlari kucumseyip kendini kaf daginda gormen de ayri bi olay.

sayın çok bilmiş sue1 vajinismus senin halk dilinde bildiğin gibi ilk gece korkusu değildir senin dediğin gibi sağlıkçıyım ya daha tıbbi bir cevap vereyim vajinismus;vajina girişinin etrafında bulunan kasların(pubik kas) istemsiz kasılmasıyla ilişkiye izin vermemesidir.normal doğum yapmış biri biri daha sonra vajinismus olabilir.hem ilk geceye girmeden vajinismus olup olamayacağımızı anlayamayız diyorsun hemde daha önce tecavüz veye taciz gibi bir durumla karşılaştırsa vajinismus olabilir demişsin? öncelikle bu ne çelişki!!!! yine söylüyorum kendini cinselliğe psikolojik olarak iyi hazırlayan ve kadın olabilmeyi kabul edebilen bir kız için sorun çıkacağını hiç sanmıyorum!!!

bak canımın içi. türkiyede yaşıyoruz ve türkiyede yetişen her 100 kızdan en az 60 tanesi ilk geceden önce cinsel deneyim yaşamamış oluyor. daha önce denemediğin bi şeydede sorun yaşayıp yaşamayacağını bilmezsin öyle değil mi? ayrıca bak kendin de diyorsun kendini psikolojik olarak iyi hazırlayan her kız bunu kolayca yapabilir diye. tecavüz ve tacizse dış etkenlerden kaynaklanıyor. yani sen istersen çok iyi hazırladım de. evet hiçbir sorunu olmayan biri sonra da vajinismus olabilir. bu sen de olabilirsin. bence laflarını tart biraz...

Back
X