eşimle hep kavga ediyoruz

:9: :9: :9: :9: Aha ha ha ha haaaa sen şakamısın yoksa allah seni bizleri eğlendiresin diye mi gönderdi ahu ahua hu ahu :)
evet vajinal darlığımın olduğu doğru . anatomik olarak vajinam 1,5cm daha dar ben bunda dalga geçilecek bişey göremedim. sizin gibi ayda yılda bir ilişkiye girmiyorum ben eşimle kıskanıp çamur atmayın. mutlu bir cinsel beraberliğiniz olsaydı hepiniz böyle agresif olmazdınız kıskançsınız çünkü her kadının sizin gibi isteksiz olmasını istiyorsunuz!!!! bende böyle bir sorun varken(darlık) ilişkiyi bu kadar seviyorsam aferin bana hiç gocunmuyorum eşim sağolsun.

Son düzenleme:
evet vajinal darlığımın olduğu doğru . anatomik olarak vajinam 1,5cm daha dar ben bunda dalga geçilecek bişey göremedim. sizin gibi ayda yılda bir ilişkiye girmiyorum ben eşimle kıskanıp çamur atmayın. mutlu bir cinsel beraberliğiniz olsaydı hepiniz böyle agresif olmazdınız kıskançsınız çünkü her kadının sizin gibi isteksiz olmasını istiyorsunuz!!!! bende böyle bir sorun varken(darlık) ilişkiyi bu kadar seviyorsam aferin bana hiç gocunmuyorum eşim sağolsun.

Ah caniiim ben senin cinselligini niye kiskanayim?hepniz agresifsiniz demissin,,ne camuru hem?af buyurda sen bizim cinselligimizi nerden biliyorsun tövbe tövbe yaaa.

neden kıskanalım ki seni salata bile yapamıyorsun. eğer bu kadar insan seni kıskanıyor olsaydı, kimse sana yardım etmek için çabalamazdı. sakın sen milleti kıskanıp da egonu tatmin edebilmek için bu konuyu açmayasın????

Bravo,iftar saati hepinize kocaman alkış,konu fake'se süper prim yaptırdınız,değilse hiç yeri olmayan bir bölümde geyik yaptınız.
Üstelik sitedeki kuralları,kurallara uymazsanız alacağınız uyarıların varlığını bile bile.
Konu yorumlara kapatılmıştır,konuyu açan üye tekrar açılmasını isterse bizimle irtibata geçsin lütfen...

Kıyamam yaaa aynı ben 😂 15 yıllık evliyim seyahatli koşusturmacalı son derece tempolu bir iş yapıyorum evliliğimin ilk 5 senesi bu kavgayla geçti . Hatta bizimkide çaydı 😂 Ben çay sevmem yumurta yemem her defasında ikisini de unuturum 😏 bir kızım var 10 yaşında . Ama halaaaa aynı muhabbet vardır bizde de benim yaptığımı beğenmez tepemde durur talimat verir . Öyle görmüş öyle yetişmiş malesef . Şunu hatırlatayım sana evlendin . Yine malesef türk örf ve adetlerine göre Evlendinnn . He hep sötlerim şimdiki aklım olsaydı evlenir miydim ASLAAAA
Evlendiğimde böyle olacağını biliyor muydum
HAYIRRRR
Benim annem istemeye geldiklerinde bakın benim kızım ev işi sevmez yemek yapmayı bilmez dedi 😂
Kadın malını biliyo. Ama gelgelelim yıllar içinde şunu yaptım eve her hafta kadın geldi ütüme kadar yaptı sağolsun .
Yemekleride önce secdiklerimden yapmaya başladım sonra da onun sevdiklerini ortalama bir menüm oldu .
öylece 15 yılı doldurdum ama tekrar söylüyorum şimdiki aklım olsaydı ne elin çocuğunu yakaesım ne kendimi ASLA AMA ASLA EVLENMEZDİM !!!

Bence bunlar Bos bahaneler..Başka sorunlarınız var sizin..ev hanımı oldugum halde her zaman salata yapmam.temızlık de düzen de oldugu kadar ..söylenen kendı yapsın

Kıyamam yaaa aynı ben 😂 15 yıllık evliyim seyahatli koşusturmacalı son derece tempolu bir iş yapıyorum evliliğimin ilk 5 senesi bu kavgayla geçti . Hatta bizimkide çaydı 😂 Ben çay sevmem yumurta yemem her defasında ikisini de unuturum 😏 bir kızım var 10 yaşında . Ama halaaaa aynı muhabbet vardır bizde de benim yaptığımı beğenmez tepemde durur talimat verir . Öyle görmüş öyle yetişmiş malesef . Şunu hatırlatayım sana evlendin . Yine malesef türk örf ve adetlerine göre Evlendinnn . He hep sötlerim şimdiki aklım olsaydı evlenir miydim ASLAAAA
Evlendiğimde böyle olacağını biliyor muydum
HAYIRRRR
Benim annem istemeye geldiklerinde bakın benim kızım ev işi sevmez yemek yapmayı bilmez dedi 😂
Kadın malını biliyo. Ama gelgelelim yıllar içinde şunu yaptım eve her hafta kadın geldi ütüme kadar yaptı sağolsun .
Yemekleride önce secdiklerimden yapmaya başladım sonra da onun sevdiklerini ortalama bir menüm oldu .
öylece 15 yılı doldurdum ama tekrar söylüyorum şimdiki aklım olsaydı ne elin çocuğunu yakaesım ne kendimi ASLA AMA ASLA EVLENMEZDİM !!!

9 sene önceki konuyu horttattınız.

sweet cim dediklerinde haklısın aslında. evlilik cinsellikle yoğrulur tıpkı un gibi eğer unu az koyarsan tutmaz hamuru.biz kadınlar önemsemeyiz erkekler kadar cinselliği ama onlar için bu bir gurur meselesidir çünkü sen onun namususun ve ona aitsin senle herşeyi yaşayacak cinsellikte dahil buna.erkek bir bekler iki bekler o olmadımı çatlar dam su sızmaya başlar.erkekler neden aldatıyor ki zaten cinsellik için değilmi? madalyonun diğer tarafı maalesef bu.her neka dar biz kabul etmek istemesekte.ki türk kadınları genelde benim kocam yapmaz der ama yapabileceğini bilir.....doğru değilmi?
Kiz nasıl bi yorum bu Allah seni napmasın .Cok doğru şekerim bu harika yorumunun altına imzamı atmak istedim :))

Böyle konularda alet edavat çok önemli işi kolaylaştırıyor...

benim eşimde çok tertipli düzenli herseye karışır falan filan... ben süpürgeyi açmaya çok üşeniyordum eşimde söyleniyordu ona bir el süpürgesi fotosu attım :)) hiçbişey demedim arada keşke alsan falan dedim ama ısrarda etmedim...

sonra sipariş vermiş geldi :)))) çok mutluyum 30 dk şarj süresi var hergün olduğumuz yerleri çok rahat 10 dk da süpürüyorum

rossm...da ıslak mendil tarzı yer cam için ıslak mendiller var arada kova mova uğraşmak istemiyorsam onla hemen alıyorum...

salata içinde tupprw... ürünlerinin yeşillik için kapları var... yıkıyorum kurutuyorum dolduruyorum onlara... her gün salata yıkamaktan nefret ediyordum o pratik oluyor...

mutfakta tv yok mutfakta bişey yaparken bişey açarım mutfakta telefondan o da terapi gibi geliyor...

yani bu nesil hep böyleyiz ben de hiçbişey yapmıyordum annenlerde... ama kolaylıklar var artık..

En en önemlisi kocanı takmaaa... eşim başta çok söylendi ben kulak arkası ettim şimdi o bana alıştı eskisi kadar söylenmiyor...

sanirim bosanmak icin bahane ariyorsun sebep salata ..
iyide salatayi sen yemiyorsun sevmiyorsun diye esinde yemiyecek diye bir kaide yokki birak adamcagiz ne istiyorsa yap illaa koca bir tabak yapmak zorunda degilsin ona gore yap bu kadar sorun yapma..derdin gecinmekse yuvanda herkes elini tasin altina koymalidir ..
yada bekarlik gunlerini ozledin evliligin sorumlulugu agir geliyor..

sanirim bosanmak icin bahane ariyorsun sebep salata ..
iyide salatayi sen yemiyorsun sevmiyorsun diye esinde yemiyecek diye bir kaide yokki birak adamcagiz ne istiyorsa yap illaa koca bir tabak yapmak zorunda degilsin ona gore yap bu kadar sorun yapma..derdin gecinmekse yuvanda herkes elini tasin altina koymalidir ..
yada bekarlik gunlerini ozledin evliligin sorumlulugu agir geliyor..
Konu sahibi çalışan kadın, neden elini taşın altına eşi koymuyor. Salatayi o yapsın mesela söylenecegine.

Esinizi seviyorsaniz hayatinizi kolaylastirin camasir as katla zor geliyordu kurutma aldik. Et yemeklerini esim yapiyor cunku onun sevdigi gibi yapamiyorum kendisi cok iyi pisiriyor. Bazen mutfak batmis diyor supur o zaman diyorum ancak isten gel supurge tut zor oluyor suan robot supurge bakiyorum. Her seye yetisemezsiniz ben cok is yapinca mutsuz oluyorum. Benim esim yapicidir yoruluyorum yapmak istemiyorum dedigimde Yemen kendi yapar ama sizinde sadece calisiyorum annem boyle alistiyor diyip diger seyleri goz ardi etmeniz yanlis olur. Ortak bir hayat icin iki tarafta ayni sekilde yapmali.

Back
X