• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşimle hep kavga ediyoruz

salata yapmak değil zor olan , beğenilmeme korkusu... bir kez hevesi kırılınca insanın zor luyor toparlanmak tabi.. sweet bence denemekte fayda var arkadaşım. bazı şeylerede espiriyyle karışık gül geç... inan hersey daha güzel olacak. bunlar her evlilikte cooook ça olan seyler... hevesin kırılmasın yani ..

şükür beni anlayan biri çıktı çok teşekkür ederim uyuyan güzel. bende bunu anlatmaya çalışıyorum yemek olmazsa olmaz fakat salata ekstra bişey gereksiz yani olmasada olur!!!!

içimden hiçbir şey yapmak gelmiyor çünkü yapsamda beğenmiyor ne yapacağımı bilemiyorum. herşeye bişey :((

anladigim kadariyla esiniz bir seyler yapsaniz da begenmiyor...cok miy miy sanirim :27:
benden bu kadar askim daha guzelini istiyorsan kollari sivayacaksin, hakikaten senin salatan daha guzel oluyor haklisin ama ben de bu kadar yapabiliyorum napayim (bunlarin hepsini gulerek yap), sonra yanagindan bir makas al :27:
salata sorumlulugunu onun devralmasi icin boyle laflar soyle belki karim iyi yapamiyor ben yapayim diye dusunur, aksamlari yemegi sen yaparsin salatayi da o yapar olmaz mi? :31:

calisan kadindan cok sey beklenmemeli, zaten aksam eve geliyorsun o yorgunlukla salata mi dusuneceksin...insan karnini herhangi bir seyle doyurup hemen rahatlama moduna gecmek istiyor...
buyutulecek bir sey degil bence bunlar, sadece esinin daha anlayisli olmasi lazim senin de biraz daha islere kendini vermen lazim...her gun olmasa bile 3-4 aksam salata yapiver canim :)
begenilmeyince benim adim hidir, elimden gelen budur de gec...daha iyisini kendisi yapsin...

Son düzenleme:
çok teşekkürler shakila birde bende şöyle bir şey var birşeyi sevmiyorsam bana kimse yaptıramaz!!! inatçıyımda iş inada binince gel gör kavgayı. düzeltmeye çalışıyorum bu huylarımı ama yok düzeltemiyorum bir türlü o yap dedikçe içimden yapmak gelmiyor yapamıyorum huy işte!!!!

ben çok kızarım böyle işe bu huy değil kapris ve şımarıklık bana göre o senin eşin ona karşı inatçılığı bi kenara bırakıp daha toleranslı davranmalısın yoksa salatadan ayrılan ilk çift olucaksınız

kızma lütfen kapris yapcak olsam başka şeyler bulurum? kapris değil huy sevmediğim bişeyi kimse yaptıramaz bana neden şımarıklık oluyor ki?

haklısın uyuyan güzel. eşim yemeklerimi sever gece vakti çiğ börekler açarım kekler yaparım çayı kuru kuru içmesin diye. ama salata çokda gerekli değil olmasada olur yani bunu anlatamıyorum eşime sinirlerim çok bozuluyor.salata yapmam ama gece vaktinde kurabiye ,kekler, börekler yaparım bana külfet vermez severim bu tarz atıştırmalıkları.yarın işinede götürsün diye ama yok yaranamıyorum :(((

bişeyi yapmak orunda olmak hoş değil evet bazen insanın canını fena sıkabiliyor ama önemli olan onu kavga tartışma durumuna getirmeden toparlayıp olayı kurtarmak. dedimya biraz espiri biraz takmama konuyu değişirme falan ama bunları yaparken en önemlisi moralinin duzgun olması :66: sırıt yani ... vee onunda takıntı yapmasına izin verme bence ... sanır da konuya takılmış durumda.. moralini bozma düzelir bunlar kucuk seyler ... bu aksam basla mesela...

konunun basligini okuyunca acaba neden oluyor bu kavgalar diye merak edip bi bakiyim dedim...
temizlik ve toz neden bu kadar esinizi rahatsiz ediyor hicmi temizlik yapmiyorsunuz...bi pazarim var onuda evde gecirmek istemem demissiniz...evliyseniz bi evin sorumlulugu uzerinizdeyse mecburen her pazar disarida gecirmeniz mumkun degil...esiniz alti ustu bi salata istemis kendiniz sevmiyorsaniz esinizin gunahi ne adam seviyor demekki oo ben sevmedigim yemegi pisirmesem esim ne yiyecek o zaman...kusura bakmayin ama esiniz hakli...kizmayin ama sizinki inat degil biraz bencillik bence esinizden cok herseyde kendinizi dusunuyorsunuz...

tweety sale iyi güzel diyorsunda ben sağlıkçıyım saatlerim belli değil ben bunu eşimede söyledim ben ikisini idare edebilecek bir kapasitede değilim!!! ya tamamen evde olucam ya da gündelikçi bulup tamamen işte!!!onada yanaşmıyor??? ben gecenin 22.00 larında salatayla uğraşmak istemiyorum hergün evde 3-4 çeşit yemek oluyor neyine yetmiyor yani?

ben biraz şuna takıldım.'salata gereksiz bir şey, ben ona kekler börekler yapıyorum' ne güzel işte hamaratmışsın ve eşin de yemeklerini seviyormuş. ama bu düşünce kızma ama bana biraz bencillik gibi geldi. sen salatayı sevmediğin için gereksiz geliyor, ama eşin çok seviyor olabilir, hatta belki yaptığın böreklerden daha gerekli görebilir. bunu bir düşün derim. ben de salatayı sevmem ama eşim çok sevdiği için her akşam yapıyorum ve onu mutlu etmek beni de mutlu ediyor....

Ben simdi anlamadim
'benim elim yatkin degil annem yaptirmaz" deyip sonra
"ben ev hanimi degilimki is kadiniyim" demissin
sonra salata gibi gereksiz bir seyi (!) yapmaya useniyorsun
ama borekler kekler yapiyorsun aksam cayina..
bir denge sorunu var sanirim..

oooffffffffff offffffffffffff yemin ederim nerden evlendim keşke evlenmeseydim ya??? kafam salimdi yaptığım yapmadığım yediğim yemediğim belliydi başıma iş açtım bıktım artık :(((

ben biraz şuna takıldım.'salata gereksiz bir şey, ben ona kekler börekler yapıyorum' ne güzel işte hamaratmışsın ve eşin de yemeklerini seviyormuş. ama bu düşünce kızma ama bana biraz bencillik gibi geldi. sen salatayı sevmediğin için gereksiz geliyor, ama eşin çok seviyor olabilir, hatta belki yaptığın böreklerden daha gerekli görebilir. bunu bir düşün derim. ben de salatayı sevmem ama eşim çok sevdiği için her akşam yapıyorum ve onu mutlu etmek beni de mutlu ediyor....

Ki, salata kekler, böreklerden daha kısa sürecek, daha basit yapılacak bir yiyecek..

ya arkadasım salata dediğin kaç dakikanı alır ya en fazla 5 dakikanı bak eşin nasıl seviyo öyle yap sende evlilik kolay değil sonuçta sorumluluk ister.bende yeni evliylen çalışıyodum ve çok geç geliyodum gece 12yi buluyodu ama eşimin gönlünü almak onu mutlu görmek için yapıyodum ve halada yapıyorum pişmandada değilim madem bu sorumlulukları alamayacaktın niye evlenirsinizki?oyunmu sanıyosunuz siz evliliği bi deneyeli ee olmazsa boşanırız..yazık ya ne günlere kaldık bi salata yüzünden boşanmak ..çok komik geliyo bana

tweety sale iyi güzel diyorsunda ben sağlıkçıyım saatlerim belli değil ben bunu eşimede söyledim ben ikisini idare edebilecek bir kapasitede değilim!!! ya tamamen evde olucam ya da gündelikçi bulup tamamen işte!!!onada yanaşmıyor??? ben gecenin 22.00 larında salatayla uğraşmak istemiyorum hergün evde 3-4 çeşit yemek oluyor neyine yetmiyor yani?

arkadasim anladim saglikcisin saatlerin belli degil ev islerine esinin isteklerine gelemiyorsan en bastan evlenmeseydin ki evlenmissin mecburen katlanicaksin bunlara...bi salata ya bunun icin huzurunu neden bozuyorsun...bi salata yapmak icin tamamen evde olman gerekmiyorki evede haftada 1 gundelikci cagirsaniz yeter yani hergun cagirmaya gerek yok...3-4 cesit yemek yapmayin sizde 2 cesit yapin salatanizida yapin...kavgalarinizin nedeni ni biliyorsunuz ama cozum aramak yerine ben boyleyim duzelmem diyorsunuz duzelmeyecek birsey yokki size bosanmak salata yapmaktan daha kolay geliyor...

bir salata deyip küçümsüyorsun ama işler öyle değil canım? kimse evliliği oyuncak ta sanmıyor laflarına dikkat et önce!!!!!! sonradan böyle oldu anladın mı???

bir salata deyip küçümsüyorsun ama işler öyle değil canım? kimse evliliği oyuncak ta sanmıyor laflarına dikkat et önce!!!!!! sonradan böyle oldu anladın mı???

ben laflarıma dikkat ediyorum canım bence küçümseyen ben değilim sen bencede en iyisi boşan kocanada ALLAH sabır versinn

Back
X