- 26 Mart 2011
- 4.183
- 1.605
- 448
tam 9 sayfa oldu.
her sayfada en az 1 kisi yardimci olmaya calisti
ama konu sahibinden surekli ayni tarz cevap.
"ben zorlamaya gelemem","niye evlendim ki?","ben is kadiniyim ev kadini degil"
simdi bu tarz cevaplara da yapilan yorumlardan oturu kimse konu acmak istemiyosa KK da
basimla gozum ustune
acmasinlar!!!!!!!
Kesinlikle arkadaşıma katılıyorum,çok güzel yorum olmuş,emeğine sağlık.Konu sahibi arkadaş bana akıl verin demiş,bir çok arkadaş yardımcı olmaya çalışmış,konu sahibi arkadaşın cevapları hep aksi ''ben yapamam,ben gelemem,ben rahatım,ben rahat büyüdüm''.Bir de çelişkiler var;saat 22'de salata yapamam yorgunum diyor,bir başka cevabında gece kekler,börekler yapıyorum diyor,anlamadım gitti.Böle ters cevap verilirse kk kadınlarının nasıl cevap vermesini bekliyorsunuzki?Madem zor gelecekti evlenmeseydiniz.Her kadın çalışsa da çalışmasa da aynı zamanda ev kadınıdır,evi çekip çevirir.Bence sizin sorununuz eşinize karşı soğuk olmanız,iletişim kopukluğunuz var.Şakaya vurup,nazlanarak,cilveleşerek cevap verin,bakın bakalım bir daha şikayet ediyor mu eşiniz;salatadan,temizlikten.Ben nişanlıyım ve aynı sizin gibi yetiştirildim.Nişanlım gelince yemekleri ben yapıyorum ve annemin ağzı açık kalıyordu,sen nereden biliyorsun yemek yapmayı diyordu.Ve bunları yaparken bankada çalışıyordum,bankacılar veya bankacı tanıdığı olanlar bilir,eve en erken 8de geliyordum.Hiç yemek yapmamış olsamda,gördüm annem yaparken,elimin altında net var,tarifler var izliyorum/okuyorum.El bebek gül bebek yetişmekle alakası yok bunun,siz biraz tembelsiniz.