- 6 Mayıs 2017
- 6.441
- 7.742
- 198
Kız siz yinede ergen mergen msjlaşıyorsunuz bizde oda yokEşiniz sizi gün içinde arıyor mu? Biz whatsptan msjlaşıyoruz ergen gibi..bi sesimi duysun mesela arasın nasılsın desin
Kendiniz diyorsunuz Ergen gibi diye.. bakin siz yasin basini almis evli ev gecindircen iki insansiniz herkesin is yerinde gunluk yogunlugu farklidir birgunu diger gune tutmaz.. babasinin isi degil elinde telefonla gezemez aksam zaten gorusuceksiniz evinizde. Siz arayinca ogle yemeklerinde esinizi siz duyun sesini cok istiyorsanizEşiniz sizi gün içinde arıyor mu? Biz whatsptan msjlaşıyoruz ergen gibi..bi sesimi duysun mesela arasın nasılsın desin
Herşeyi bu kadar takmaya gerek yok biraz geniş olmak gerekiyor çok takıntılı olmak evde huzursuzluk yaratmaktan başka işe yaramıyor sadece kendini yıpratırsin. Bende en küçük dağınıklığa takan bi tiptim hergun kavga ediyorduk baktım olmuyor kötüye gidiyorduk bende bıraktım akışına şimdi herşey normal ilk yıllarda insan herşeyi dört dörtlük istiyor ama sonra alışıyor :)Hanımlar merhaba.ben 2 senelik 27 yaşında devlet memuru bir kadınım..eşimle severek evlendik..ancak evlendiğimizden beri sürekli kavga ediyoruz.galiba artık eşim benden sıkıldı.benim eşime hep bi güvensizliğim var, bi yanlışını yakaladığımdan değil lakin emin olamıyorum yüzde yüz kendisinden..yaptığı her şey samimiyetsiz geliyor.az önce içeride maç izliyordu ben de kucağına uzandım sohbet ediyorduk.iş yerinde yaşadıklarını anlattı..senin hayatın iş olmuş dedim başladım ağlamaya..çünkü "biz" ile ilgili sohbetimiz yokhanımlar ben bu evliliği kurtarmak istiyorum.eşim beni seven beğenen birisi bunu biliyorum.ama huzur vermiyorum ona.gelip sığınacağını limanı değilim..bu tartışmaların bitmesi için ne yapabilirim kızlar?ben istiyorum ki bu hayattaki ilk önceliği ben olayım..işini kariyerini benim için bi kenara bırakabilsin..yorumlarınızı bekliyorum kızlar
ben istiyorum ki bu hayattaki ilk önceliği ben olayım..işini kariyerini benim için bi kenara bırakabilsin..
Hanımlar merhaba.ben 2 senelik 27 yaşında devlet memuru bir kadınım..eşimle severek evlendik..ancak evlendiğimizden beri sürekli kavga ediyoruz.galiba artık eşim benden sıkıldı.benim eşime hep bi güvensizliğim var, bi yanlışını yakaladığımdan değil lakin emin olamıyorum yüzde yüz kendisinden..yaptığı her şey samimiyetsiz geliyor.az önce içeride maç izliyordu ben de kucağına uzandım sohbet ediyorduk.iş yerinde yaşadıklarını anlattı..senin hayatın iş olmuş dedim başladım ağlamaya..çünkü "biz" ile ilgili sohbetimiz yokhanımlar ben bu evliliği kurtarmak istiyorum.eşim beni seven beğenen birisi bunu biliyorum.ama huzur vermiyorum ona.gelip sığınacağını limanı değilim..bu tartışmaların bitmesi için ne yapabilirim kızlar?ben istiyorum ki bu hayattaki ilk önceliği ben olayım..işini kariyerini benim için bi kenara bırakabilsin..yorumlarınızı bekliyorum kızlar
Beni bazen gün içinde aramadığı vakitler oluyor..o günün akşamında, beni sevmiyosun hiç merak etmiyosun diye soruyorum..ve tartışıyoruz..ama ilk başlarda hep arar üzerime titrerdi..o potansiyel varsa eğer, neden şimdi değişti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?