yaptığının zaten farkındasın yazdıklarından anlaşılıyo madem neden devam ediyosun aynı şeyleri yapmayaHanımlar merhaba.ben 2 senelik 27 yaşında devlet memuru bir kadınım..eşimle severek evlendik..ancak evlendiğimizden beri sürekli kavga ediyoruz.galiba artık eşim benden sıkıldı.benim eşime hep bi güvensizliğim var, bi yanlışını yakaladığımdan değil lakin emin olamıyorum yüzde yüz kendisinden..yaptığı her şey samimiyetsiz geliyor.az önce içeride maç izliyordu ben de kucağına uzandım sohbet ediyorduk.iş yerinde yaşadıklarını anlattı..senin hayatın iş olmuş dedim başladım ağlamaya..çünkü "biz" ile ilgili sohbetimiz yokhanımlar ben bu evliliği kurtarmak istiyorum.eşim beni seven beğenen birisi bunu biliyorum.ama huzur vermiyorum ona.gelip sığınacağını limanı değilim..bu tartışmaların bitmesi için ne yapabilirim kızlar?ben istiyorum ki bu hayattaki ilk önceliği ben olayım..işini kariyerini benim için bi kenara bırakabilsin..yorumlarınızı bekliyorum kızlar
Hanımlar merhaba.ben 2 senelik 27 yaşında devlet memuru bir kadınım..eşimle severek evlendik..ancak evlendiğimizden beri sürekli kavga ediyoruz.galiba artık eşim benden sıkıldı.benim eşime hep bi güvensizliğim var, bi yanlışını yakaladığımdan değil lakin emin olamıyorum yüzde yüz kendisinden..yaptığı her şey samimiyetsiz geliyor.az önce içeride maç izliyordu ben de kucağına uzandım sohbet ediyorduk.iş yerinde yaşadıklarını anlattı..senin hayatın iş olmuş dedim başladım ağlamaya..çünkü "biz" ile ilgili sohbetimiz yokhanımlar ben bu evliliği kurtarmak istiyorum.eşim beni seven beğenen birisi bunu biliyorum.ama huzur vermiyorum ona.gelip sığınacağını limanı değilim..bu tartışmaların bitmesi için ne yapabilirim kızlar?ben istiyorum ki bu hayattaki ilk önceliği ben olayım..işini kariyerini benim için bi kenara bırakabilsin..yorumlarınızı bekliyorum kızlar
iş yerinde yaşadıklarını anlattı..senin hayatın iş olmuş dedim başladım ağlamaya..
eşin ne yaptı ağlayınca. gülmedi mi ben olsam bu şımarıklığa kesin gülerdim.
Bende de bir süre güvensizlik olmuştu eşime karşı. Herhangi bir tartışmada dahi eski mevzuları açıp yüzüne vuruyordum. Sonra eğer o öyle biri olmasa zaten onu sevmezdim önce böyle düşündüm ve güvenmeseniz evlenmezdiniz. Yüzde yüz kimse kimseden emin olamaz bir süre insanlar birbirini yanlış anlar ve iyi niyetli olduğundan emin olunca o kişinin artık güveniriz. Eşiniz doğru tepkileri vermiyor belkide kolay güvenmeniz için. Onun verdiği tepkileri sevmeyi ve kendini ifade ediş biçiminin o şekilde olduğunu düşünün. Ve o şekilde davranırsa güveneceğim şeklinde kendinizi şartlayın. Sizin istediğiniz şekilde davranmıyor bu yüzden güvenmiyorsunuz.Hanımlar merhaba.ben 2 senelik 27 yaşında devlet memuru bir kadınım..eşimle severek evlendik..ancak evlendiğimizden beri sürekli kavga ediyoruz.galiba artık eşim benden sıkıldı.benim eşime hep bi güvensizliğim var, bi yanlışını yakaladığımdan değil lakin emin olamıyorum yüzde yüz kendisinden..yaptığı her şey samimiyetsiz geliyor.az önce içeride maç izliyordu ben de kucağına uzandım sohbet ediyorduk.iş yerinde yaşadıklarını anlattı..senin hayatın iş olmuş dedim başladım ağlamaya..çünkü "biz" ile ilgili sohbetimiz yokhanımlar ben bu evliliği kurtarmak istiyorum.eşim beni seven beğenen birisi bunu biliyorum.ama huzur vermiyorum ona.gelip sığınacağını limanı değilim..bu tartışmaların bitmesi için ne yapabilirim kızlar?ben istiyorum ki bu hayattaki ilk önceliği ben olayım..işini kariyerini benim için bi kenara bırakabilsin..yorumlarınızı bekliyorum kızlar
Hanımlar merhaba.ben 2 senelik 27 yaşında devlet memuru bir kadınım..eşimle severek evlendik..ancak evlendiğimizden beri sürekli kavga ediyoruz.galiba artık eşim benden sıkıldı.benim eşime hep bi güvensizliğim var, bi yanlışını yakaladığımdan değil lakin emin olamıyorum yüzde yüz kendisinden..yaptığı her şey samimiyetsiz geliyor.az önce içeride maç izliyordu ben de kucağına uzandım sohbet ediyorduk.iş yerinde yaşadıklarını anlattı..senin hayatın iş olmuş dedim başladım ağlamaya..çünkü "biz" ile ilgili sohbetimiz yokhanımlar ben bu evliliği kurtarmak istiyorum.eşim beni seven beğenen birisi bunu biliyorum.ama huzur vermiyorum ona.gelip sığınacağını limanı değilim..bu tartışmaların bitmesi için ne yapabilirim kızlar?ben istiyorum ki bu hayattaki ilk önceliği ben olayım..işini kariyerini benim için bi kenara bırakabilsin..yorumlarınızı bekliyorum kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?