Eşimle hiç anlaşamıyorum

Hayatsahnem

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Aralık 2017
318
75
98
Arkadaşlar benim eşimle aram da hiç bir duygusal bag kalmadı, insan sürekli hakaret aşagıla ma görünce soguyorsun,yok işte sende kadınmısın diyor bagırıyor aşagılıyor küçük bir hatama tahammülü yok her şey hata onun gözünde, birde gündüz evde sürekli kavga hastalandım geçen geber diyor, çok merhametsiz ilk 2 yıl aşırı ilgiliydi çok degişti.normal de çok çapkın olduğunu düşünmüyordum her erkekte vardır çapkınlık ama yani mesela bi komşu var kocası bir yere gitmiş Bayadır yok kocası Nerdeymiş dedi kocasız mı kalmış diyor o kadın eşimle hiç muhabbeti yok yani genel olarak her kadına bir şey söylüyor mesela binada hamile kadınlara göbekleri çıkmış artık yüzlerinden bile belli hamile olduğu diyor bende olgun erkek seviyorum çok boş konuşuyor hiç kafama göre degil ben hiç kıskanmıyorum duygum kalmadığı için, ama acaba kötümü niyeti yok işte bana bir kadın mesaj atıyor diyor ama teli şifreli artık çapkın olduğunu düşünüyorum hiç kocam diye bi istegim duygum kalmadı. Bana birisi asıldı dedim mesela hiç umurunda degil sana kim bakar derdinde anlatırken bile sinirlendim. Boşanamıyorum ailem çok büyük bir şey olmadıkça bu konular basit geliyor onlara, ama resmen kocam yokmuş gibi arkadaşım gibi sanki alışkanlık sadece duygusal olarak boşluktayım

O zaman aldattığını ispatla ailene, arkanda dursunlar. Saygı yok sevgi yok adam boşboğaz gözü dışarıda. Sen de herşeyin farkındasın ne diye çekiyorsun ki...

Çapkın ne ya? Bu sıfat biraz da şirinlik katar yakıştırıldığı kişiye, hoşgörülmesi gerekir sanki yaptıkları. YOK böyle bir saçmalık! Bunun adı pis gözlülük, sapıklıktır artık günümüz toplumunda. Eskiler hoşgörmüş olabilir, artık yok öyle bir şey. Öncelikle bu zihniyetten sıyrılın bir, kocanızın sınırlarının ne olması gerektiğini bilin, sonra burada konu açın. Bunları yaptığınızda burada açacağınız konu başlığı eşimle anlaşamıyoruz olmaz, eşime boşanma davası açtım olur.

olmas bu iş bitmiş gitmişsiniz adam gözü dışarı kaymaya başlamış ve gerisi üzücü gelir ya çok bakımlı olup havalı olup ulaşılmazı oynacaksınız toparlanma süreci yada boşanıp yeniden geleceksiniz hayata çalışıyor musunuz çalışma hayatına girin

Çapkın ne ya? Bu sıfat biraz da şirinlik katar yakıştırıldığı kişiye, hoşgörülmesi gerekir sanki yaptıkları. YOK böyle bir saçmalık! Bunun adı pis gözlülük, sapıklıktır artık günümüz toplumunda. Eskiler hoşgörmüş olabilir, artık yok öyle bir şey. Öncelikle bu zihniyetten sıyrılın bir, kocanızın sınırlarının ne olması gerektiğini bilin, sonra burada konu açın. Bunları yaptığınızda burada açacağınız konu başlığı eşimle anlaşamıyoruz olmaz, eşime boşanma davası açtım olur.
Aynen öyle benim tepki vermemi hiç takmıyor özgüveni tavan yapmış birileri sanki pohpohlamış bunu aşırı kendini begenme üstün görme durumu var ben erkegim yaparım gibi tavırlar

Size, aldatma eğilimini çapkınlık diye kabul ettirmiş adam. Yuh diyorum..

Ne kadar süredir bu haldesiniz ? Oturup doğru düzgün konuşun. Evlilik bağınız kopmuş gibi duruyor.
Evet koptu 5 yıllık evliyim ben konuşmaya çalıştığım zaman dinlemiyor hehe diyor afedersiniz hayvan yerine koymuyor boşansam takıntılı pskopat

Burda zaten kıskanılacak değil iğrenilecek bir durum var. Hamile kadına bakıp ağzını sulandırıyorsa tükür onun yüzüne.
Komşunun kocası yoksa bu laflarını kaydet kocasına at gebertsiz pisliği. Sen de kurtul biz de kurtulalım, dünya temizlensin bunlardan.

Ada'm gibi Ada'm olan sevdiğine çapkın olur.Eşini aşagılayıp başka kadınların yaşantılarını incelemez.O ayrımı bir yapın önce.Çift terapisinden sonra ahlaklı olacağını da sanmıyorum hiçkimsenin.

olmas bu iş bitmiş gitmişsiniz adam gözü dışarı kaymaya başlamış ve gerisi üzücü gelir ya çok bakımlı olup havalı olup ulaşılmazı oynacaksınız toparlanma süreci yada boşanıp yeniden geleceksiniz hayata çalışıyor musunuz çalışma hayatına girin
Aynen bende bakımlı olup kendimle mutlu olmak istiyorum ama işte benim de özgüvenim yok cildimde sorun var cildim kötü diye hep kendimi bir hiç gibi görüyorum oda biliyor bu ona koz oldu yoksa birazda maddiyatım olsa süslenip kendimle barışık olup gezerdim

• Beğen
Reactions: Cac
Hiçte her erkek çapkın değil eğer kocanız böyle birşey yapıyorsa bunu kabullenmek için kılıf uydurmayın

Ben diyorum ki aşırı güzel olsaydım havalı ulaşılmaz olsaydım bunları yapamazdı o benim özgğvensiz oluşumu koz olarak kullanıyor yani kendi de hiç yakışıklı degil orta

• Beğen
Reactions: Cac
Ben diyorum ki aşırı güzel olsaydım havalı ulaşılmaz olsaydım bunları yapamazdı o benim özgğvensiz oluşumu koz olarak kullanıyor yani kendi de hiç yakışıklı degil orta
E siz Suçu kendi üzerinize alıyorsunuz yani ???

Siz evlenirken gözleri görmedi mi sizi ? Neyseniz öylesinizdir

Back
X