- 10 Aralık 2017
- 318
- 75
- 98
- Konu Sahibi Hayatsahnem
Arkadaşlar benim eşimle aram da hiç bir duygusal bag kalmadı, insan sürekli hakaret aşagıla ma görünce soguyorsun,yok işte sende kadınmısın diyor bagırıyor aşagılıyor küçük bir hatama tahammülü yok her şey hata onun gözünde, birde gündüz evde sürekli kavga hastalandım geçen geber diyor, çok merhametsiz ilk 2 yıl aşırı ilgiliydi çok degişti.normal de çok çapkın olduğunu düşünmüyordum her erkekte vardır çapkınlık ama yani mesela bi komşu var kocası bir yere gitmiş Bayadır yok kocası Nerdeymiş dedi kocasız mı kalmış diyor o kadın eşimle hiç muhabbeti yok yani genel olarak her kadına bir şey söylüyor mesela binada hamile kadınlara göbekleri çıkmış artık yüzlerinden bile belli hamile olduğu diyor bende olgun erkek seviyorum çok boş konuşuyor hiç kafama göre degil ben hiç kıskanmıyorum duygum kalmadığı için, ama acaba kötümü niyeti yok işte bana bir kadın mesaj atıyor diyor ama teli şifreli artık çapkın olduğunu düşünüyorum hiç kocam diye bi istegim duygum kalmadı. Bana birisi asıldı dedim mesela hiç umurunda degil sana kim bakar derdinde anlatırken bile sinirlendim. Boşanamıyorum ailem çok büyük bir şey olmadıkça bu konular basit geliyor onlara, ama resmen kocam yokmuş gibi arkadaşım gibi sanki alışkanlık sadece duygusal olarak boşluktayım