Eşimle Hiç Konuşamıyorum.

Profilde yazan meslek doğru ise özelde de devlette de iş bulmak zor. Aile danışmanlığı sertifikanız var mı bilmiyorum. Belediyelere başvurdunuz mu? Kadın, aile gibi alanlarda değerlendirilebilirler sizi.

Yine bir erkeğe asla bel bağlamamak gerektiğini anladığımız bir konu...

bir an önce çalışmaya başlamak dışında yapacağın bir şey yok. altınlarını da keşke vermeseydin.

Bizi ikna etmek zorunda değilsiniz. Açıkçası mesleğiniz umrumda değil. Kendinizi bize kanıtlayacağınıza eş kişisine kanıtlayın.

Türkiye’de yasal çalışma süresi 45 saat
Çocuğumuz kaç yaşında bilmiyorum 3ü geçtiyse siz ister çalışın ister evde oturun zaten kreşe gitmesi gerekiyor gelişimi için. Asgari ücret 8 bin, daha uyguna kreşler var. Eğer dediğiniz kadar vasıflı biri iseniz çift gün tatil olan bi yerde çalışabilirsiniz 10 yılı aşkın çalıştım hiç cumartesileri çalışmadım mesela.
Üzgünüm ama bir bilezik lafı yapabilecek durumdaysanız, kendinize gidip bir bilezik alamıyorsanız çalışmaktan başka şansınız yok. Çünkü eşiniz ya senin de altınları aldık ayıp ettik yerine koyalım diyecek biri değil. Üstüne soğuk su iç diyecek biri

Ne okudunuz

Düğündeki altınlar ve benim bileziklerimi ailesi aldı. Ben de ona sinirlendiğim için nişan takılarını ( çok çok az bir miktar) kendi aileme verdim. Madem öyle diyerekten.
Yanlış onunda sizinde vermemeniz gerekiyor zaten düğünün amacı bu değilmi altın gelinin hakkıdır. Siz isterseniz verirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…