- 8 Aralık 2024
- 290
- 197
- 18
- Konu Sahibi teacherlife
eşim bana hiçbir şey anlatmıyor anca ben didikleyip sorarsam öğreniyorum ya da stalk yaparak öğreniyorum bir şeyleri, kendi kardeşi annesiyle konustugu şeyleri bile anlatmıyor ya da iş yerinde yaşadıgı olayları. eşim başkasına anlatıyor laf arasında ve ben o an öğreniyorum. kaç defa konuştum bana anlat konuş diye ne anlatim diyo anlatıncada üstünkörü geçiştiriyor beni, ben ise her şeyi anlatıyorum konuşuyorum paylaşım yapıyorum onunla. sonrasında tartışıyoruz tabi ve kendimi tamamen kapatıyorum asla konuşmuyorum kendisiyle ve çok sinirleniyor bu duruma. benimde artık canıma yetti sürekli aynı durum kaç defa konuştum anlat banada söyle diye ama yok. biri bi şey diyo haberim yok diyorum gidip soruyorum böyle konuşmuşsun diye e sormadın ki diyo bide. gerçekten sabrım kalmadı artık, surat astığımda noldu neden böyle yapıyosun diyo bide utanmadan. beni çok sevdiğine eminim sevgisini bana hissettiriyor gerçekten peşimden ayrılmaz, her istediğimi gerçekleştirmeye çabalar. ama bi iletişimsizlik var aramızda ve bu durum ona karşı uzaklaştırıyor beni. uzaklaştığımda da çok üzülüyor sinirleniyor. bende üzülüyorum diyorum napim ne anlatim diyo ısrarla. oysa ki zorladığımda soru cevap şeklinde gittiğimizde anlatıyor ama yarım yamalak. röportaj yapmam gerekiyo anlatması için. tepki olarak bende onun gibi yapıyorum konuşmuyorum konuştuğumda da onu geçiştiriyorum bu seferde hiç iletişim olmuyo aramızda içi sıkılan yine ben oluyorum ona göre sessiz dursakta sorun yok yeter ki yanında olayım. bide lohusayım şu an ayrı bir batıyor hal ve hareketleri. sizde durumlar nasıl?