- Konu Sahibi dilek.1980
-
Bu durumda çocuk düşünmeniz sağlıklı olmaz.
Kırgınlıklarınızı dile getirin.
Açıkça konuşmasını isteyin öyle de böyle de kırılıyorsunuz
hiç değilse derdi ne anlamış olursunuz.
Anlattıklarınıza bakarak soğumuş gibi görünüyor.
Ev işleri, çalışmak derken kendinizi,bakımınızı ihmal ediyor musunuz düşünün..
Ailesini ezip sizinle evlenmiş birinin 6 ayda bu duruma gelmesi pek normal değil çünkü:26:
rica ederimm beraber yaşadığınız için evlilik çokta farklı gelmemiş tabi şu durumda çocuk yapmak olmaz ama eve renk getrmesi açısından ben olsam düşünürdüm... çnkü evliliği zaten 2 bucuk yıl yaşamışsınızTeşekkür ederim Helena... Zamanını ayırdığın için..
Kokan ne ? Genıtal bolgenızmı kokuyor? Agzınızmı kokuyor?
Evlilik terapistine gitmek iyi olabilir iletişim kuramıyorsanız nasıl düzelecek ki bu eğer kabul ettirebilirseniz bunu deneyebilirsiniz.
Çok üzülüyorum böyle erkekleri okuyunca evli değilim uzaktan konuşuyoruz ama Allah yardımcınız olsun
merhaba hobaley ....
genital bölgem daha önce hiç böyle şeyler söylemezdi...2-3 tür bunu yapıyor. Kendim daha önce doğum hastanesinde çalıştım koku olacak bir durum yok olsa zaten ben hemen kendim anlıyorum ve önlemimi alıyorum.
Merhaba,
Hiç sanmıyorum ama evlilik danışmanlarına gitmeyi deneyin ya da selin karacehennem gibi çok iyi terapistler var danışabilirsiniz. Eşinizin arayışı nedir bence buna yoginlasin ve çocuk yapmayın.acik videolar izliyor dediniz demek ki eksik hissettiği bir şey var ama ne yazık ki kendinin hiç farkında değil :-( çok zor da olsa ağlayıp güçsüz kalmayın. Brn de bekarim ama bazen dış pencereden konuşmak kolaydir. Güçlü olun bırakmayın kendinizi kötü dusunmeyin ki kötü olmasın kokuyor dediği genital bölgeniz ise mesela avonun çok güzel portakalli cilekli kremleri var onlardan kullanın. Degisiklik yapın. Zayiflamasaniz bile spor yaptiginizi görsün psikolojik olarak fayda edecektir. Umarim faydası olur . Gerçekten üzüldüm. Oyun dediniz bir de onun ve sizin severek yapabileceginiz bir etkinlik hobi vb bulmaniz esinizle vakit gecirmenize neden olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?