Eşimle ilgili tereddütlerim var ve bunları kimseyle paylaşamıyorum

..... izleyince çok iyi iş gerçekten yapmaya gelince pısss yok yaaa.
ben olsam bana yanaşmaya çalışınca ben istemezdim asıl.
ben ağladığımda bilgisayardan gözünü ayırmadan yarım ağızla noluyo diyen,
akşamları eve gelince oyununun başına geçip sonrada yatan adamla bırak sevişmeyi
aynı yatakta yatmazdım. bazıları ne kadar sabırlı oluyor

Bence bir kaynanaya ayrilirim demek yanlış. Evliligimiz kötüye gidiyor olanlar yüzünden diyerek akıl danışmak daha mantıklı olabilir. Anne ogluyla konuşur. Ama her olani da anlatirsa eşi demez mi sen beni anneme mi söylüyorsun diye? Çok dikkatli olmak lazım

genital bölgendeki koku arkadaşlarında söylediği gibi iltihaptan v.s. olabilir
eşinin üzerine düşme bir süre bakalım ne olacak
bu arada 1. evliliğinizden olma çocuğunuz nerde?
sizle mi babasıyla mı?

valla canim ben seni uzmek istemem ama diger arkadaslarinda dedigi gibi bu adam evliliginden pisman olmusta sizi yildirmaya calisiyo gibi nerden bu kadar emin oluyorsun derseniz bende esimle ayrilmayi kafaya koymus biri olarak aynisini benim oduna yapiyorum dogumumdan sonra ayrilicam cunku daha onceki actigim konularimda soyledigim gibi

Belkide sen üzerine çok gittiğin içindir bırak bakalım akşam istediğini yapsın tv seyretsin aldırma davranışlarına hiçbişey söyleme sende ondan ayrı takıl akşamları evde bi kere de öyle dene seni umursuycakmı bakalım

Çok güzel bir yorum... Alıntılamadan edemedim.
Tek katılmadığım nokta "eşim ve sizin için ayrılırım" cümlesi hiç olmamalı. Ayrılıksız bir konuşma olsa sanki daha iyi..

Çok güzel bir yorum... Alıntılamadan edemedim.
Tek katılmadığım nokta "eşim ve sizin için ayrılırım" cümlesi hiç olmamalı. Ayrılıksız bir konuşma olsa sanki daha iyi..

Evet dogru olmasa da olabilir. Belki vicdanini sızlatir, her anne bosanmayi kabul etmez diye düşünmüştüm ama olmamasi da daha iyi olabilir evet.
Kocasının tavri o yönde geldi bana zaten. Insalkah cok uyiye doner.
haberdar edin bizi lütfen konu sahibi arkadasim

Bu kaynana akil danisilacak bir anne degil cunku gelini istememis. Ben olsam o kadina soyle derdim ailene karsi gelerek evlemeyelim dedim oglunuza ama o dinlemedi derdim. Evlendikten sonra da sizin etkilerinizden dolayi pisman oldu ve kendine ve bana zehir ediyor hayati derdim. Siz de istemediniz artik o da pişman oluyor beni istemediginiz icin derdim. Bu sekilde benimle birlikte ama akli sizde bir evlilik istemiyorum, bosyere benim psikolojimi bozdu. Sizinde payiniz var bunda derdim. Bu sekilde cok sürmez ayriliriz ama beni bu hale dusurenlere de hakkimi helal etmem, öbür dunyada da hakkimi alirim derdim.
Madem bu hale getirdi kadin da adam da, bos yere nasil duyguları incittiklerini bilsinler. En azindan vicdanlari rahat etmesin
Hemde kaynanaya dert yanmak her konuda ve her zaman olumlu etki birakmiyor. Benim dedigim sadece her sonucu goze aldiktan sonra vicdaninin telini sızlatmak.

Son düzenleme:
aranıza yaş var farkı mı acaba? bir de çocuğunuzla eşinizin ilişkisi nasıl? beraber yaşarken hiçböyle sıkıntılarınız oluyor muydu yoksa bu aralar mı yaşıyorsunuz bunu sadece?

Seni cok iyi anliyorum canim , bizde yaklasik 1.5 yildir evliyiz birde kizim var 6 aylik, esimde hep kndini dusunur afedersin o konularda... Ve film izliyor kac defa gitmeye kalktim yalvar yakar yeminler ikna etti belkide olmak istedim ama degisen bir sey yok hala bakiyor her ne kadar yakalamasamda biliyorum kendini akilli saniyor artik allaha havale ettim ondan bulsun cezasini ne diyim. Cinsellikte de durum ayni 3 dakka surmuyordur on sevisme sifir... Opme sifirrr evlenmeden önce boyle degildi aklimda 1000 turlu sorular ... Gerci banane onun disinda bir problem yok iyi anlasiriz bana karsi iyi davranir ilgisi sevgisini gosterir. Bosvermeye calisiyorum artik Allah yardimcimiz olsun ne diyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…