EŞİMLE İLGİSİ VAR MI ?

SSleepyy

(*-*)
Kayıtlı Üye
15 Şubat 2017
136
149
18
Kızlar öncelikle herkese merhabalar ..sizlerle kımseyle paylasamadığım içimi kemirip duran bir konuyu paylaşacağım ..biz evleneli 7 ay oldu eşimin abisini gerçekten severim iyidir.. birgün eşimle abisini telefonda konusurken duydum abisi hala cocuk istemiyor musun diye sordu oda yok dedi .. ama bana istediği söylüyor yüzüme engel ben mişim gibi konusuyor benden neden saklıyor bu konuyu bilmiyorum ..birgün dayanamayıp soyledim sen istemiyorsun diye boyle boyle konusmanı duydum dedim inkar etti halbuki yanı basımda konustu o kadar net duydum ki... şimdi korunmuyoruz doktora gittim bir sorun yok dedi ama 5 aydır olmuyor ne yapayım ben yardımcı olur musunuz

Kuzum bi sorun yoksa vaktini bekliyordur. Böyle işler biraz kafa rahatlığına da bakar. Sürekli Bebek olsun düşüncesi varsa zor olur. Tecrübe ile sabittir. Önce Rahmi temizleyecek bitkisel yollara başvur. Soğan kabuğu filan kaynat. Belki azıcık da olsa iltihap vardır. Ben doktora gitmedim hiç Bebek sahibi olmak için. İki adet dönemimde soğan kabuğu kaynatıp içtim. Elhamdulillah 3. Döneme girmeden gebe kaldım. Bir de dediğim gibi çocuk olsun düşüncesiyle hareket etme. Sakin olman lazım. Rabbim inşallah çok bekletmez. Stresten uzak dur. Doğal beslenmeye bak

yani bir de esin daha ne istediğini bilmiyorsa yapma bebek mebek.

insallah canımm ben seviyorum eşimi ama boyle bir hareketi beni fazlasıyla etkiledi kafamı takar oldum işte beni mi hazır görmüyor neden istemiyor diye endişeliyim birde benden iyi bir anne olacagını soyluyor kafam karısık o yüzden sizlerden yardım istedim saolun

Abisine belki açıklamak istememiștir canım erkekler böyle bebek konusunu pek açmayı sevmiyorlar. Benim eşim de öyle benden başka kimseyle konuşmaz bu konuyu...

Canım belki abisiyle bu mesele üzerine konuşmak istememiştir. Ondan öyle demiştir. Önemli olan sana ne söylediği. Sana çocuk sahibi olmak istediğini söylemişse sıkıntı Yok bence. Hiç kendine dert etme. Siz üzerinize düşeni yapın Allah nasip eder mutlaka. Umutsuzluğa kapılma

insallah canım tesekkür ederim azda olsa ferahlıyor insan böyle paylasınca

Esin olmuyo demek yerine istemiyorum demis bu gayet normal ve sen uzulme diye inkar etmis. Esinde bi dr a gitsin istersenz.

Reactions: mik
insallah canım tesekkür ederim azda olsa ferahlıyor insan böyle paylasınca
Kesinlikle derdini paylaşınca ferahlıyor insan. Ama eşinle ciddi manada çocuk sahibi olmak istiyorsanız yani eşin de samimi bi şekilde istiyorsa birlikte bi kontrolden geçin. Belki eşinin ufak sıkıntıları vardır ondan olmuyodur. Ona göre bir Yok izlersiniz

Biz evlendik herkes bebek bekliyoruz falan demeye başladı ilk günlerden. Eşim ve ben deli gibi bir parçamız olsun istiyorduk ama eşim dışarıya hep daha erken diyordu çünkü olmama ihtimali vardı. İstiyoruz giyince her gördüklerinde boldu bi sorun mu var diye soracaklardı. Allah'a şükür hemen hamile kalmışım zaten ama tedbirli olmak lazım sonuçta

aynen canım konusuyorumda icraat yok işim zor

aynen bak canım evet dısarıya hep daha düsünmüyoruz diyor annesine bile öyle diyor

Çevre baskısı istemediği için öyle söylemiş olabilir. Bi de erkekler bi kafayla biley söylüyorlar sonra unutuyorlar..

aynen bak canım evet dısarıya hep daha düsünmüyoruz diyor annesine bile öyle diyor
Aynen bizde kaynanama falan düşünmüyoruz dedik. Eşim bana bak bebeğimiz olmazsa eğer bizi sıkıştırıp üzmesinler biz sessizce tedavi işine bakarız dedi. Yani eşin istiyordur tabini bebek . Dışarda ki insanlar bi tuhaf .

aynen canım konusuyorumda icraat yok işim zor
O zaman sen kendin evde eşin için kuvvet verici şeyler hazırla. Sperm sayısını arttırıcı hareketlilik kazandırıcı bitkisel bi sürü şey var. Erkekler genelde bu konularda doktora gitme taraftarı değil. Ama sen evde kendince bişeyler dene

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…