demekki eşim daha tedbirli geniş düsünüyor benden böyle mi diyelim canım ki böyle düsündüğünü keske paylassada benimle kendi kendime kurmasam .. ben daha güzel düsüneyim o zaman sanırım iletişim sorunu yasıyoruzAynen bizde kaynanama falan düşünmüyoruz dedik. Eşim bana bak bebeğimiz olmazsa eğer bizi sıkıştırıp üzmesinler biz sessizce tedavi işine bakarız dedi. Yani eşin istiyordur tabini bebek . Dışarda ki insanlar bi tuhaf .
Sen üzülme istemiştir panik olma bebek olmuyo diye. Bence eşin inçe düşünmüş. Biz evlendiğimiz gün eşim bana söyledi soran olursa düşünmüyoruz de dedidemekki eşim daha tedbirli geniş düsünüyor benden böyle mi diyelim canım ki böyle düsündüğünü keske paylassada benimle kendi kendime kurmasam .. ben daha güzel düsüneyim o zaman sanırım iletişim sorunu yasıyoruz
napim canımm arastırayım bir onlarıda bakalımO zaman sen kendin evde eşin için kuvvet verici şeyler hazırla. Sperm sayısını arttırıcı hareketlilik kazandırıcı bitkisel bi sürü şey var. Erkekler genelde bu konularda doktora gitme taraftarı değil. Ama sen evde kendince bişeyler dene
evet bak bana bunu soyledi ya sanırım ben onu yanlıs anlıyorum abes gelmişti bana şimdi anladım :)Sen üzülme istemiştir panik olma bebek olmuyo diye. Bence eşin inçe düşünmüş. Biz evlendiğimiz gün eşim bana söyledi soran olursa düşünmüyoruz de dedi
Aynen canım araştır. Çok çeşitli şeyler var. Eşin kullanmak istemezse sen de kullan ikimiz için yapıyorum filan de. Rabbim çok bekletmez inşallahnapim canımm arastırayım bir onlarıda bakalım
genelde kardesler arasında vs konusulur boyle seyler benim evli bir ablam ya da abim olmadı o yüzden tecrübesizim iyiki açtım bu konuyu benimle aynı seyleri yasayn insanlar varmıs ve rahatladım tabiki dha dikkatli olucam artık yorumunuz için tesekkür ederim :)Abisine deniyoruz olmuyor mu desin? Cinsel hayatınızı ortaya mı döksün? Bunlar özel meseleler kimsenin bilmesine gerek yok diye düşünmüştür. Buna ikili oynamak denmez.
Eşimin yüzünden olmuyor benim yüzümden olmuyor diye birşey de yok, sebebi varsa doktor söyler yoksa henüz zamanı gelmemiş demektir. Birbirinizi böyle saçma sapan şeylerle suçlayıp, yıpratmayın.
insallah canım benim insallah ...Aynen canım araştır. Çok çeşitli şeyler var. Eşin kullanmak istemezse sen de kullan ikimiz için yapıyorum filan de. Rabbim çok bekletmez inşallah
Kızlar öncelikle herkese merhabalar ..sizlerle kımseyle paylasamadığım içimi kemirip duran bir konuyu paylaşacağım ..biz evleneli 7 ay oldu eşimin abisini gerçekten severim iyidir.. birgün eşimle abisini telefonda konusurken duydum abisi hala cocuk istemiyor musun diye sordu oda yok dedi .. ama bana istediği söylüyor yüzüme engel ben mişim gibi konusuyor benden neden saklıyor bu konuyu bilmiyorum ..birgün dayanamayıp soyledim sen istemiyorsun diye boyle boyle konusmanı duydum dedim inkar etti halbuki yanı basımda konustu o kadar net duydum ki... şimdi korunmuyoruz doktora gittim bir sorun yok dedi ama 5 aydır olmuyor ne yapayım ben yardımcı olur musunuz
canımmbenimm ya .... rabbim insallah sağlıcakla kucağına almayı nasip eder rabbim istersede olur herser tabiki saol tavsiyen için haklısınCanim bizimde 11 ay boyunca cocugumuz olmadi sonra ben doktora gittim kontrole bende sikinti cikmadi hatta korunsan dahi gebe kalabilirdin dedi doktorum bu durumda esiminde kontrol olmasini istedi. Ve esimde sikinti cikti varikosel diye bi rahatsizlik. Biz tabi duyunca yikildik esim erkek olarak gururuna cok dokandi uzuldu flan ama 2 gun icinde toparlandik. Hersey allahtandir dedik. Bende bu surecte cok destek oldum esime. Sonra mucize gibi 11 ay boyunca bekledigimiz bebegimiz hastalik irtaya ciktiktan 2 hafta sonra olustu nasil oldu anlamadik ama 2 hafta sonra gebe kaldigimi ogrendik. Ki ogrenmemle dusuk yapmam bir oldu zaten. Yani rabbim oyle buyukki. Olsun olsun demeyin illa. Hayirlisi olsun ben dusuk yapinca keske bilmeseydim hamile oldugumu dedim. Yeni bi sorunu atlattik derken dusuk bizi cok sarsti ama biz yine allahtan umit kesilmez diyip 1 ay korunduktan sonta tekrar denedik. Ve inanmazsin hemencik o ay hamile kaldim. Simdi 10 haftalik hamileyim dua edin buda dusmesin. Allah herkesin hakkinda hayirlisini versin. Bjzde de ben istemiyordum yasim itibariyle evliligimin tadini cikarmak istiyordum esim bebekleri cok sever onun icin razi olmustum iste birseyde hicbir zaman israrci olmayin
insallah canımm ben seviyorum eşimi ama boyle bir hareketi beni fazlasıyla etkiledi kafamı takar oldum iştebeni mi hazır görmüyor neden istemiyor diye endişeliyim birde benden iyi bir anne olacagını soyluyor kafam karısık o yüzden sizlerden yardım istedim saolun
insallah canımm ben seviyorum eşimi ama boyle bir hareketi beni fazlasıyla etkiledi kafamı takar oldum iştebeni mi hazır görmüyor neden istemiyor diye endişeliyim birde benden iyi bir anne olacagını soyluyor kafam karısık o yüzden sizlerden yardım istedim saolun
Ne desin tabi oyle desin... yoksa insani yipratiyorlaraynen bak canım evet dısarıya hep daha düsünmüyoruz diyor annesine bile öyle diyor
AYNEN CANIM KONUYU ACTIM İÇİM RAHATLADI VALLA CANIM BENİM MEĞER NE OLUR NE OLMAZ DİYE ÖYLE SÖYLEMİŞ :)İçin rahat olsun benim eşimde bebek için bana baskı yapıyor. Ailesine çevresine istemiyorum diyor. Yani oldumu, nezaman olacak, eşin hamilemi, hani sen istiyosun çocuk niye yapmadınız, bıdı bıdı birsürü soru. Bende istiyorum çocuk çevreme istemiyorum diyorum. Milletin buaydamı olmadı lafını duyacağıma olsun öyle söylerim. Sende kimseye söyleme istiyorum diye çevrene olunca dersin en mantıklısı. Eşin doğrusunu yapıyor.
EVET CANIM RABBİM ARATMASIN İNSALLAH SANIRIM DAHA GÜZEL BAKIP STRES OLMAMAM GEREK :)Beş aydır olmuyorsa bir kusur olduğunu düşündürmemek için abisine "hayır" demiştir. Abi de olsa 5 aydır deniyoruz olmuyor gibi konuşsa insanın içine kurt düşer... Daha 5 ay olmuş için rahat olsun bunun için yıllarca uğraşan insanlar var
İNSALLAH CANIM BENİM :)yani eşinede hak veriyorum en güzelini yapmış. daha yeni evlisiniz abisine söylemek istememesi cok normal. evet istiyorum dese bu sever aa su kadar ay geçti niye olmadı sorun mu var bilmem nee gibi boş muhabbetler olabilir ne gerek var insanlar bu konularda fazlaca konuşmayı sever. başkasına düşünmüyoruz diceksin en iyisi ama denemeye devam ediceksiniz hayırlı zamanda verir rabbim inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?