- 18 Ocak 2016
- 172
- 196
- 18
- 40
- Konu Sahibi tatli_telasss
-
o nası bi durum ya :) ortam meselesi belkideearkadaşlar, boşalma konusunda hiç sıkıntı yok. yalnızca vajinaya girme olmuyor. girme esnasında tamamen yok oluyor
Yahu nasi tamamen yok oluyor?arkadaşlar, boşalma konusunda hiç sıkıntı yok. yalnızca vajinaya girme olmuyor. girme esnasında tamamen yok oluyor
Yani tamamen yok oluyor deyinceNe kadar çok güldüm yorumuna
Girerken girmiyorum desinÖn sevişmeyi çok uzun tutmayın. Girerken giriyorum psikolojisi yaşamasın. Olur belki ozaman. Ama en iyisi bi dr a görünmek
Evet o benimYani tamamen yok oluyor deyince
Gozumde canlandi tovbe estagfurullah
Bi arkadas rezerve yzdiydi yukarida, hakli olabilir mi acep?
Evet sanirim haklisinEvet o benimbakalım bekleyip göreceğiz içime doğar gibi oldu
Allah askina yapma slimKonunun fake olmadigini varsayiyorum.
Bosalmada sorun yoksa ve tamamen yok oluyorsa buyuk ihtimalle giriyor ve sen hissetmiyorsun?
Bu da bi ihtimal
Girerken girmiyorum desin
Bende aynı soruyu soracaktım da beni çok meraklı şeyetmesinler diye soramadımYani tamamen yok oluyor deyince
Gozumde canlandi tovbe estagfurullah
Bi arkadas rezerve yzdiydi yukarida, hakli olabilir mi acep?
Acaba psikolojisi bozulup,malum kapalı yere giriyo,içine mi kapanıyo nooluyo. Bak yine acayip gıdıklıyosunuz beni fena halde geyiğim geldi oof ofOnu diyecek zaman bile kalmıyor sanırım ki tamamen yok oluyor diye bişey yazmış konu sahibi. Yeni okudum onuda. O nasıl bişeydir anlamadım. İçine kaçma bu olsa gerek
Allah askina yapma slimtoplu halde biz gircez simdi kodese
Konunun fake olmadigini varsayiyorum.
Bosalmada sorun yoksa ve tamamen yok oluyorsa buyuk ihtimalle giriyor ve sen hissetmiyorsun?
Bu da bi ihtimal
Evet sanirim haklisin
Zira ben hala tamamen yok olana odaklanmis durumdayim
Ereksiyon problemi yaşıyor iştearkadaşlar, boşalma konusunda hiç sıkıntı yok. yalnızca vajinaya girme olmuyor. girme esnasında tamamen yok oluyor
arkadaşlar, boşalma konusunda hiç sıkıntı yok. yalnızca vajinaya girme olmuyor. girme esnasında tamamen yok oluyor
Acaba psikolojisi bozulup,malum kapalı yere giriyo,içine mi kapanıyo nooluyo. Bak yine acayip gıdıklıyosunuz beni fena halde geyiğim geldi oof of
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?