Eşimle ilişkiye giremiyoruz

muhtemelen mastürbasyon sırasında problem olmuyo ama iş sıcak ve ıslak bi ortama girdiğinde geri kaçıyo

penisinin küçük olduğunu düşünüyor olabilir.

muhtemelen eski yaşadıkları ile ilgili olabilir zamanla hallolur rahatlatıçı müzikler kokular ve yağlar kullanın iyice gevşetin

hiç olmadı bi tane hap attırın zamanla geçer

Onu diyecek zaman bile kalmıyor sanırım ki tamamen yok oluyor diye bişey yazmış konu sahibi. Yeni okudum onuda. O nasıl bişeydir anlamadım. İçine kaçma bu olsa gerek
Acaba psikolojisi bozulup,malum kapalı yere giriyo,içine mi kapanıyo nooluyo. Bak yine acayip gıdıklıyosunuz beni fena halde geyiğim geldi oof of

Konunun fake olmadigini varsayiyorum.

Bosalmada sorun yoksa ve tamamen yok oluyorsa buyuk ihtimalle giriyor ve sen hissetmiyorsun?

Bu da bi ihtimal
Hissetmiyor haa ee yani hem tamamen yok olup hem boşalabiliyorsa oda bi ihtimal. Yoksa bu adam nasıl hem yok olup hem boşalacak

arkadaşlar, boşalma konusunda hiç sıkıntı yok. yalnızca vajinaya girme olmuyor. girme esnasında tamamen yok oluyor

Allah Allah adamda birlesme korkusu var demekki, su vajinusmusun erkek versiyonu gibi birsey sanirim buda literaturde bir adi varmi acaba. Hemen doktora gidin burdan yardim bulamazsiniz. Esiniz cekinmesin adama destek olun eminim cok zordur onun icinde. Ikna edin gerekirse baska sehirdeki doktora gidin hani utanip sikilirsa duyulmasinda, ama ikna edin yazik yani ikinizede.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…