arkadasım hem üzüldüm hem cok duygulandın okurken..ama sonu mutlu bitince de sevindim..allah bir daha agız tadınızı bozmasın inşallah.mutluluklar dilerim..
canım
Allah kurtarmış senide eşinide
ama şunuda unutma ki eşin seni olağanüstü çok seviyormuş
yoksa başkası olsa bu kadar mücadele etmezdi onun kıymetini artık dahada iyi bil
onu hiç mutsuz etme yazık olur...
Ahh bu erkekler..
Kıymetini bilsin,
Nasıl bir kızmıs o, nasıl bir saplantıymıs nisanlı oldugunu bile bile, neler yapmıs, dügüne gelmis bide.
Allah ıslah etsin böyleleri, Allahından bulsun..
Neyseki o günler geride kalmıs, cok sevindim mutlulugunuz daim olsun, Allah agzınızın tadını bozmasın..
Çok uzundu ama sıkılmadan merakla okudum oh be dedim:)
kahkahanız hiç eksik olmasın zor dönem geçirmişsiniz. Karşıdaki gerçekten gerçekleri yalansız anlatınca olay çözülüyor. Yargısız infaz etmemek lazım, işin astarını öğrenmek lazım..
ağlayarak okudum yazdıklarınızı.. Nişanlımla ilk senemizi böyle kan emici bir varlık yüzünden aynı yazdıklarınıza benzer olaylarla geçirdik. bir ay boyunca gece gündüz yemeden, içmeden ağladığımı biliyorum.. hayatımızdan temizlemesi çok zor oldu. çok şükür sekiz aydır, sadece tatlı telaşlarla geçiyor zamanımız..
Allah sizin de mutluluğunuzu daim etsin, kem gözlerden korusun..
Ne kadar doğru söyledikleriniz, dürüst olmak kısa vadede sorun olsa bile uzun vadede fayda sağlıyor. Çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için :)
Kötü anılarınızı hatırlattığım için üzüldüm. Var böyle tipler etrafımızda ama Allah bir daha karşılaştırmasın inşallah.
Size de mutluluklar dilerim, çözebildiğiniz ve atlatabildiğiniz için çok sevindim gerçekten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?