Eşimle İmtihanım ve Zaferle Gelen Mutluluk

arkadasım hem üzüldüm hem cok duygulandın okurken..ama sonu mutlu bitince de sevindim..allah bir daha agız tadınızı bozmasın inşallah.mutluluklar dilerim..

arkadasım hem üzüldüm hem cok duygulandın okurken..ama sonu mutlu bitince de sevindim..allah bir daha agız tadınızı bozmasın inşallah.mutluluklar dilerim..

Amin, çok teşekkür ederim :)

canım
Allah kurtarmış senide eşinide
ama şunuda unutma ki eşin seni olağanüstü çok seviyormuş
yoksa başkası olsa bu kadar mücadele etmezdi onun kıymetini artık dahada iyi bil
onu hiç mutsuz etme yazık olur...

Eşim beni olağanüstü sevseydi o hatayı yapmazdı. Evet seviyor beni ama ben onu daha cok seviyorum ki bu kadar mücadele ettim.

Teşekkür ederim yorumunuz için.

Ahh bu erkekler..
Kıymetini bilsin,
Nasıl bir kızmıs o, nasıl bir saplantıymıs nisanlı oldugunu bile bile, neler yapmıs, dügüne gelmis bide.

Allah ıslah etsin böyleleri, Allahından bulsun..
Neyseki o günler geride kalmıs, cok sevindim mutlulugunuz daim olsun, Allah agzınızın tadını bozmasın..

Amin canım, çok teşekkür ederim.

Çok uzundu ama sıkılmadan merakla okudum oh be dedim:)

kahkahanız hiç eksik olmasın zor dönem geçirmişsiniz. Karşıdaki gerçekten gerçekleri yalansız anlatınca olay çözülüyor. Yargısız infaz etmemek lazım, işin astarını öğrenmek lazım..

ağlayarak okudum yazdıklarınızı.. Nişanlımla ilk senemizi böyle kan emici bir varlık yüzünden aynı yazdıklarınıza benzer olaylarla geçirdik. bir ay boyunca gece gündüz yemeden, içmeden ağladığımı biliyorum.. hayatımızdan temizlemesi çok zor oldu. çok şükür sekiz aydır, sadece tatlı telaşlarla geçiyor zamanımız..

Allah sizin de mutluluğunuzu daim etsin, kem gözlerden korusun..

Ne kadar doğru söyledikleriniz, dürüst olmak kısa vadede sorun olsa bile uzun vadede fayda sağlıyor. Çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için :)

Kötü anılarınızı hatırlattığım için üzüldüm. Var böyle tipler etrafımızda ama Allah bir daha karşılaştırmasın inşallah.

Size de mutluluklar dilerim, çözebildiğiniz ve atlatabildiğiniz için çok sevindim gerçekten.

teşekkür ederim :) hatırlatmanıza gelince.. ben hiç unutmuyorum zaten

canım hikayeni okudum ben daha 18 yasındayım ama hani biraz ders çıkarmadım değil ben olsam asla ama asla senin yaptığını yapmam bitti der giderim ama su varki empati yapınca o sizin ailenizden olmuş evinizde kalmış yani o kadr yakın olmusunuz ki yaptığın çok doğru birşey hak veriyorum ama su var sen değen biri için yapmısın hadi degmeyen biri olsaydı ger:çekten yazık olurdu ama seni kutlarım ki doğru insanı bulmusun benm de (kendi aramızda sözlendiğimiz ASKIM var ) aslında ben de yazacağım hikayemi bakalım hayırlısı (en yakın zmanda meyvenizde olur inşallah) :):):)

canım çok büyük şeyler atlatmışsın ama sabır göstermişsin her olayda seni tebrik ediyorum.

Tek seferde soluksuz okudum.
Canım Allah sabır vermiş sana.
Sonunda da mükafatını almışın.
Mutlu yaşarsın umarım.
O salak gibiler var maalesef.
O yüzden kocalarmıza sevgililerimize sahip çıkmalıyız...

yaşın kaç bilmiyorum ama ablacım diye söze başlamak istiyorum...şuan işyerinde gizli gizli olmasına rağmen sonuna kadar okudum...Hayran kaldım gücüne...Canımdan öte sevgilimle sorunlar yaşadığımız şu günlerde böylesine zor bi imtihan okumam kendime getirdi beni...Meğer ne saçma şeylerden birbirimizi üzüyomuşuz büyük dersler çıkarmama neden oldun çok teşekkür ederim.Rabbim sana,eşine ve kısmet olursa hayırlısıyla evladınla kahkaha dolu yıllar geçirmeyi nasip etsin

Son düzenleme:
Okurken kendimi senin yerine koydum ister istemez. Şu anda nişanlım pc başında oyun oynuyor,ben de laptoptan foruma griyorum. Nişanlıma bakıyorum,eğleniyor,arkadaşlarıyla konuşarak oynuyor çocuk gibi. O yapsaydı senin eşinin yaptıklarını... İnan,inan dayanamazdım inan. Yapamazdım. İçim acıdı,gözlerim doldu okurken. Tamam aldatmadı ama nişanlım aklıma geliyor hemen ve dayanamazdım ya... Ben o kadar sorunu çekemezdim,gücüm,sabrım,yaşama hevesim. Biterdim. Sen çok ama çok güçlüsün. O kadar zorluklar,bunalımlar,aile sorunları. Ne sabır ve güç varmış sende! Sen nasıl bu kadar güçlü durabildin? Gözlerim yaşara yaşara okudum. Ellerini tutmak istedim. Sana söyleyecek bir söz bir iltifat bulamıyorum. Sadece ''Helal olsun!'' diyebiliyorum.

öncelikle evliliğinize kocaman bir masallah demek istiyorum.. cok buyuk badireler atlatmıssınız ,sabrederek zafer sizin olmus Rabbim sevginizi sınamıs.cogu ınsan boyle bişeyı kaldıramazdı sanırım..
sizin yasadıklarınıza kısmen benzer bişeyi yasadım RabBim böyle kişiliksiz kalitesiz karaktersiz kıskanc her daim basit olan bu kadınları bizlerden uzak tutsun.. AMİN

evliliğimizin 1.5yıl ancak kurtulabildik bukadarını soyleyeyım(3yıllık eviliyim) ama ozamana kadar ben o ciicm aylarını ne gordum ne duydum.. bide ben düşük yapmıs bırı olarak o kısıden haber geldi neymıs onun ahıymısss... beni bırakıp onunla evlenseymıs bunların hiçbiri yasanmayacakmıs falan filannn ayyy buraya yazarkennnn bileee sinirrrr oldummmm valla...

eşimin eski sevgiliydi ve biz çıkmaya basladıgımızda eşim o kızdan 4yıl once ayrılmıstı ancak nedense ben eşimle çıkmaya basladıktan sonra birden kıymetemi bındı ne oldu bılemıyorum sizinde dediklerınızde oldugu gibi kız buna kontor almıs bızımkısı aramıs dunya senın etrafında donmuyor filan dediği halde .. egomu demelıyım bilemiyorum ..

eşimle aynı köydende(k.validemle o kızın evi arasında bir bayır var yani) olsalar yinede Allaha sukur artık tam anlamıyla kurtulduk diyebiliyorum..

ek olarak k.validem olsun gorumcem olsun hiç sevmeyız bırbırımızı :) ancak beni gıcık etmek için bikereden bikereye o kızın adını anmadılar(bildikleri halde ) ,yada eşimden için treni kacırdı vs demediler o kız hemsireydi ve ben calısmıyorum ki eşimin ailesi hep bi calısan gelin istemısler oğullarına...

cevap baya bi geç oldu ama yazdıklarını şimdi okudum sabrederek en iyisini yapmışsın ben de nişanlıyım ve onu çok seviyorum benim başımada gelse bende aynı senin gibi bırakmazdım nişanlımı asla biz sabretmeyi bildikten sonra kötülük değil iyilik kazanıcak Allah'ım inşallah bizleri insan kılıklı şeytanlardan uzak tutsun inşallah hiç huzurunuz bozulmaz aşkınız azalmaz

erkek arkadaşıma sürekli abuk sabuk şeylerden trip yaptığım bir dönemdeyim şuara maalesef bu hikayeni okuyunca kendimden utandım inan, bunlar dert mi diye, alınganlık yaptığım zamnlarda bu hikayeni hatrlayıp ders almaya çalışacağım..:) bizlerle paylaştığın için sana çok teşekkür ederim, insana mutluluk ve umut veren bir hikaye:) senn adına çok sevindim,ne güzel bir aşkınız varki birbirinizin hep arkasında olmuşsunuz:) İnş Allah hepimize sevdiceklerimizle mutluluk dolu aşk dolu bir yuva nasip etsin,her isteyene:)

o ...a son mesajın cuk diye oturmuş :))

ilişkisi bitme durumunda olan erkeklerin peşinde akbaba gibi dolaşan bu leş severlerden nefret ediyorum, senin bedduan hepsine gitsin !!

çok sürükleyici:)
Allah ım sizi hep mutlu etsin....
siz çok güçlüsünüz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…