Eşimle İmtihanım ve Zaferle Gelen Mutluluk

roman gibi anlatmışsınız keşke gerçek değil de roman olsa diyorum yaşadıklarınızı okuyunca...

çok taviz vermişsiniz bile bile kandırılmanıza izin vermişsiniz baştan belliymiş bu adamın adam olmadığı seven insan böyle yapmaz

bu konunun ilk kelimeleri, yorumları ve bugün gelinen nokta...
allah bazen gör diyor, bak bu diyor ama göremiyoruz malesef...

yaşadıkları hiç ama hiç kolay şeyler değil, fazlasıyla acı çekmiş çekiyorda
ama sonunda çok çok büyük bir mutluluk gelecek bu kıza.
ben inanıyorum, hepimiz bir şekilde sınanıyoruz, bazen bitti geçti zannediyoruz ama geçmiyor doğru
ama sonunda mutlaka mutluluk geliyor, yine gelecek inşallah.

ben böyle bir yazıyı bir kitapta okuduma eminim yazık insanları kandırmayalım

demek ki kalemim elif şafak kadar ahmet altan kadar kuvvetli. Benim derdim bana yetiyor zaten. Git bul gel sonra konuşalım! Döktüğüm gözyaşını bir tek ben bilirim!

ben böyle bir yazıyı bir kitapta okuduma eminim yazık insanları kandırmayalım

Sen neyin kafasını yaşıyosun acaba? Kendi derdi kendine yetmiş bi de kitaplardan alıntı mı yapacaktı? Ne tuhaf insanlar var. :44:

Son düzenleme:

Sen neyin kafasını yaşıyosun acaba? Kendi derdi kendine yetmiş bi de kitaplardan alıntı mı yapacaktı? Ne tuhaf insanlar var. :44:

neye inanmak istiyosanız o hikayeye inanın..tuaf olan her okuduğuna heran inanmaya hazır olan insanlar..burda elbette gerçekten acılarını,mutluluklarını,yaşanmışıklarını paylaşan insanlar var fakat ne yazıkki kendi yaşamayıpta başka bir yerden üstelik harfi harfine kopyalamış insanlarda var!

Kanıtlayabilir misiniz? Büyük bir iddia atmışsınız da ortaya.O yüzden kanıt istedim.

Çok roman okudum,çok kitap bilirim.

Ama böylesi bir aşkı hiç görmedim.

Zahmet olmazsa künyesini yazıverin,hangi romanda hangi sayfalarda...

Evet her okuduğuma inanmaya hazırım belki de.. Haklısın. Ama emin olduğum bişey var, insanlar acı yaşar, insanlar sever, insanlar nefret eder.
Arkadaş sence neden bu tarz bişeye başvursun açıklar mısın?
Ve ayrıca kitaplarda yaşanan acılar gerçek olamaz mı? Onları okuduğumuzda bizim yüreğimizi parçalayan şeyler gerçek olmasını düşündüğümüz ihtimali değil midir? Filmler de aynı şekilde..

Korkarım samimiyet giderek yitiriliyor...

Hıı ayrıca şu harfi harfine kopyayı bizde görelim, bi paylaş da..

rahatsız oldunsa git bu konudan yorumda yapma.kandırılıyorsak biz razıyız seni ilgilendirmez.

işim gücüm yok hiç kimsenin yaşadığına yalan dicek değilim..tamam sayın avukatlar yazar burdan kopyalayıp yapıştırmış romanına belli ki

bi hatırlayabilsem hangi kitap muhakkakki paylaşıcam burada merak etmeyin..

Bence de kimsenin yaşanmışlıklarına yalan demeyin. Orada okuduğun gözyaşları gerçek. Kusmalar gerçek. İftira atmadan önce söyle kim olduğunu da ben dava acayım benim yazdığım seyi nasıl calarlar!

olamazmı olabilir..belkide asıl kandırılan sendin romanı okurken.. bellimi olur

bakın 1. si ben hayatım boyunca kimseye iftira atmadım atmamada. 2.si ben bunu bir yerde okudum hatırlıyorum kardeşim bildiğim bişeyide burda paylaşıyorum..neler yaşadın ettin Allah bilir biyerden aldığın bu yazı kendi yaşadıklarını dile getiren bi yazı olmuştur belkide sende direk kopyalamak yerine kendi cümlelerinle yazsaydın ozaman..herkesi kandırabilirsin kendinide ama ALLAH görüyor işte onu kandıramazsın..

ahahahah sinirlerim bozuldu

Ben onları ağlaya ağlaya kendim yazdım arkadaşım! Git kanıt getir boşboş konuşup benim sinirlerimi zıplatma. Ben Allahın kandıralamayacağını en cok bilenlerdenim, defaeten gördüm bunu!

Neyse benim derdim başımdan aşkın, yüreğim yanıyor, kimseyle uğraşamam. Evet hikaye bu. Evet benim hikayem! Benim mutsuz sonum. Oldu mu rahatladın mı?

Neyse benim derdim başımdan aşkın, yüreğim yanıyor, kimseyle uğraşamam. Evet hikaye bu. Evet benim hikayem! Benim mutsuz sonum. Oldu mu rahatladın mı?

kuzucum sen çık bu topikten diğerine geç hadi bidenem..biz seni biliyoruz..hadi canım..üzme kendini dahada..

Bazı insanlar gerçekten sabrımızı sınamak için gönderiliyor olsa gerek. Şaka gibi...:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…