roman gibi anlatmışsınız keşke gerçek değil de roman olsa diyorum yaşadıklarınızı okuyunca...
çok taviz vermişsiniz bile bile kandırılmanıza izin vermişsiniz baştan belliymiş bu adamın adam olmadığı seven insan böyle yapmaz
ben böyle bir yazıyı bir kitapta okuduma eminimyazık insanları kandırmayalım
ben böyle bir yazıyı bir kitapta okuduma eminimyazık insanları kandırmayalım
Sen neyin kafasını yaşıyosun acaba? Kendi derdi kendine yetmiş bi de kitaplardan alıntı mı yapacaktı? Ne tuhaf insanlar var. :44:
tarihine bakmadan yaptın sanırım bu yorumu..
artık elmayra için önemi olmayan bir konu bence..
neye inanmak istiyosanız o hikayeye inanın..tuaf olan her okuduğuna heran inanmaya hazır olan insanlar..burda elbette gerçekten acılarını,mutluluklarını,yaşanmışıklarını paylaşan insanlar var fakat ne yazıkki kendi yaşamayıpta başka bir yerden üstelik harfi harfine kopyalamış insanlarda var!
neye inanmak istiyosanız o hikayeye inanın..tuaf olan her okuduğuna heran inanmaya hazır olan insanlar..burda elbette gerçekten acılarını,mutluluklarını,yaşanmışıklarını paylaşan insanlar var fakat ne yazıkki kendi yaşamayıpta başka bir yerden üstelik harfi harfine kopyalamış insanlarda var!
işim gücüm yok hiç kimsenin yaşadığına yalan dicek değilim..tamam sayın avukatlar yazar burdan kopyalayıp yapıştırmış romanına belli ki
bi hatırlayabilsem hangi kitap muhakkakki paylaşıcam burada merak etmeyin..
işim gücüm yok hiç kimsenin yaşadığına yalan dicek değilim..tamam sayın avukatlar yazar burdan kopyalayıp yapıştırmış romanına belli ki
bi hatırlayabilsem hangi kitap muhakkakki paylaşıcam burada merak etmeyin..
Bence de kimsenin yaşanmışlıklarına yalan demeyin. Orada okuduğun gözyaşları gerçek. Kusmalar gerçek. İftira atmadan önce söyle kim olduğunu da ben dava acayım benim yazdığım seyi nasıl calarlar!
olamazmı olabilir..belkide asıl kandırılan sendin romanı okurken.. bellimi olur
hay yarabbim ne körü körüne inanan insanlar var bu dünyada..
bakın 1. si ben hayatım boyunca kimseye iftira atmadım atmamada. 2.si ben bunu bir yerde okudum hatırlıyorum kardeşim bildiğim bişeyide burda paylaşıyorum..neler yaşadın ettin Allah bilir biyerden aldığın bu yazı kendi yaşadıklarını dile getiren bi yazı olmuştur belkide sende direk kopyalamak yerine kendi cümlelerinle yazsaydın ozaman..herkesi kandırabilirsin kendinide ama ALLAH görüyor işte onu kandıramazsın..
Neyse benim derdim başımdan aşkın, yüreğim yanıyor, kimseyle uğraşamam. Evet hikaye bu. Evet benim hikayem! Benim mutsuz sonum. Oldu mu rahatladın mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?