Eşimle İmtihanım ve Zaferle Gelen Mutluluk

ağlaya ağlaya okudum okadar iyi geldiki bana anlatamam hep kestirip atmamak gerek çok mutlu oldum adınıza Allah mutlu etsin hep

Kiyamam eğer degecegine inanıyorsanız pesinden gidin. Allah emegin karşılığını mutlaka ama mutlaka veriyor.

ayy cookkk sinir oldummm emreyee sevgılısı tarafından aldatılmıs bırı olarak soyluyorum bunları.. bence sen o telefonu yastıgının altında bulup onun gozune sokmasaydın o sana donmeyecektı gıbı geldı ama dönüm noktası orda olmus..olan olmus bıten bıtmıs Allah huzurlu mutlu uzun ömürler nasıp etsın:)

O benden hiç gitmedi. Boşluğa düşmenin bedelini ikimiz de çık ağır ödedik.

Tesekkur ederim güzel dileklerin icin

çok sabırlı kadınmışsın arkadaşım, allah hep mutlu etsin seni... aynısı benim başıma gelse ben bu kadar sabredemezdim,çoktan bitmişti...

anlattıklarınızın başında tıpkı kendi ilişkime benzettim sizinkini. okumaya devam ettikçe de takdir ettim sabrınızı, bağlılığınızı. insan düşünmeden edemiyor "ben olsam.." diye. ki dedim ya başları benziyor. ben olsam sizin kadar dayanamazdım sanırım. ama Allah dağına göre kar verir dedikleri doğru demek ki. birbirinizi kaybetmemişsiniz ne mutlu size. inşallah ömür boyu sürer mutluluğunuz. bu arada 1 yıl önce yazmışsınız, şimdi bebek var mı :)

Rabbim evinden mutluluğu eksik etmesin eşinle sana son nefesinize kadar mutluluk diliyorum okurken ağlamamak için zor tuttum kendimi. kimse kimsenin kaderini değiştiremezmiş birbirinize yazılmışsınız Allah da nasip etmiş. Maşallah

çok sabırlı kadınmışsın arkadaşım, allah hep mutlu etsin seni... aynısı benim başıma gelse ben bu kadar sabredemezdim,çoktan bitmişti...

harbiden bir dizi senaryosu okuyor gibi okudum hepsini

mutlu sona bayildim

Çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için :)

Bebek henüz yok Ama henüz

müthiş bir bağlılık, sabır örneği bu devirde bunu bulmak çok çok zor hatta imkansızdır.
Allah sizi mesut bahtiyar etsin zorluklarla güzel günlere getirdiğiniz evliliğiniz çok güzel tatlı çocuklarla taçlansın.

Çok teşekkür ederim yorumunuz ve güzel dilekleriniz icin...

Tüylerim diken diken oldu. Anlatımın bu kadar güzel olmasaydı okumazdım sanırım.. Ayrıca bu yaşadıklarınla sabretmenin ve her ne olursa olsun vazgeçmemenin ne olduğunu gösterdin.. Çok duygulandım gerçekten. İnşallah hep mutlu olursunuz Allahım nazarlardan korusun..

Amin, çok teşekkür ederim

cok etkilendim cok güzel ve örnek bi hikayeniz var herseyden önce pes etmeden esinize sahip cikmaniz cok güzel darisi herkesin basina

insalah hep mutlu olursunuz

gözleerim dolu dolu okudum, Rabbım ömür boyu huzurunuzu eksik etmesin herkesin yuvasını korusun inş.. Seni de tebrik ederim o gücün hiç yara görmesin

cok etkilendim cok güzel ve örnek bi hikayeniz var herseyden önce pes etmeden esinize sahip cikmaniz cok güzel darisi herkesin basina

insalah hep mutlu olursunuz

Çok teşekkür ederim

gözleerim dolu dolu okudum, Rabbım ömür boyu huzurunuzu eksik etmesin herkesin yuvasını korusun inş.. Seni de tebrik ederim o gücün hiç yara görmesin

Gücüm yara almaz ama zaman zaman pes ettiğim anlar oluyor :) Çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz icin.

Canım yazdıklarını okudum

Aklıma da ben geldim

Benim de 3yıl 7 aylık bir ilişkim olmasına rağmen birisi fena halde bana sarmıştı

Sevgilim olmasına rağmen vazgeçmiyordu

Ben de başta ona biraz taviz vererek hata yapmıştım

Yani onu ilk başlarda terslemek yerine benle ilgileniyor diye msjlaşmaya devam ediyordum

Sürekli de sevgilim olduğunu evleneceğimi söylüyordum ama ona ters davranmıyordum

Garip bir psikoloji hem sevgilim var evleneceğim diye hava atıyordum hem de sevgilim olmasına rağmen benden vazgeçmiyor diye hoşuma gidiyordu (ya da hoşuma mı gidiyordu bilmiyorum yani garip bir şey)

O da beni intihar edeceğim diye tehdit ediyordu

Senin eşini biraz olsun anlayabilirim sanırım

O da o kıza evleneceğim, evliyim diyordur ama bir yandan da ters davranamamıştır

Eşin anlattıklarında dürüst ise eğer onda büyük bir hata yok hatası sadece kıza biraz taviz vermek ona sert davranamamak gibi geldi bana kızın ilgisi hoşuna gitmiştir evli olsam da benden vazgeçmiyor diye ama bir yandan da hahayt ben evliyim ama beni asla elde edemez diye düşünmüştür

Ne demek istediğimi anlatabildim umarım

tarihine bakmadan yaptın sanırım bu yorumu..
artık elmayra için önemi olmayan bir konu bence..

hepsini okudum,ve sizin güçlü biri olduğunuza ve de aşkınızın çok güçlü olduğuna karar verdim.rabbim mutluluğunuzu çocukla taçlandırsın inş.

Yeni konunu okudum, sonra biraz eskilere göz atayım dedim. Gerçekten şaşkınım ve çok çok üzgünüm. Hiç kimsenin, hiçbir aşkın hiçbir evliliğin garantisi yok. Hiçbir mutluluğun garantisi yok. Allah hepimizin yardımcısı olsun. Mutlu olduğumuz zamanların kıymetini bilelim, çünkü arkasından mutsuzluk gelecek ne kadar mutlu olsak kardır... Allah sana sabır versin gerçekten çok zor

ben böyle bir yazıyı bir kitapta okuduma eminim yazık insanları kandırmayalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…