Eşimle İmtihanım ve Zaferle Gelen Mutluluk

canım özel msj yollayamıyorum.benim konumu okuyup fikir verirmisinn

Konunuza yorum yaptım, yardıma ihtiyac duyduğunuz anda buraya yazabilrsiniz elimden geleni yaparım. Allah yardımcınız olsun

ayyy ne yapışkan kadınmış midem bulandı...zaten hamileyim fenalık bastı...Allah hepimizi böylelerinden korusun...sadist midir sapık mıdır...

ayyy ne yapışkan kadınmış midem bulandı...zaten hamileyim fenalık bastı...Allah hepimizi böylelerinden korusun...sadist midir sapık mıdır...

ahahahah güldürdünüz sabah sabah beni :) sadist ve manyaktı

Tek seferde okudum yazınızı gerçekten he deyip geçilecek şeyler yaşamamışsınız .
Çok kötü kimsenin başına gelmesin böyle şeyler .
Şaşırdım biraz ama benim hayır diyeceğim yerlere siz evet demişsiniz . Geri dönmeniz vs.
Ama iyi ki de demişsiniz şimdi mutlusunuz , huzurlusunuz .
Dilerim mutluluğunuz daim olur
Allahım her ilişkiden eksik etsin böyle karaktersiz insan(!)ları .

gerçekten hayretle okuudum umarım hep mutlu olursunuz gerçekten ibretlik bir hikaye çok şok oldum inan bana gerçekten büyük aşk tüm zorlukları aşan bir aşkkk rabbim ayırmaasın sizi

Övgüye değer bir cesaret..ne kadar güçlü bir kadınsınız, size hayran kaldım, neler yasamıssınız ..bu yasadıklarınızın onda birine katlanamayacak kadınlar var, gercekten su an cok saskınım,, kaleminiz kusursuz, okurken yasadım resmen anlattıklarınızı, gözlerim doldu, şaşkınlara gark ettim vs. vs. sizin hikayenizden ders cıkardıgım çok sey oldu, zaten bu paylasımınız birçok hayata degecek ve birçok bakıs acısını etkileyecek-değiştirecektir. ben kendi payıma düşeni aldım. çok tesekkürler, sabrı cesareti verilen emeği boşa harcamamayı güvenmeyi kenetlenmeyi gösterdiğiniz-hatırlattığınız için.. Allah mutluluğunuzu daim etsin, sonuna kadar haketmişsiniz, umarım yuvanız en kısa zamanda evlatlarınızla taçlanır.tekrar tekrar mutluluklar diliyorum

Ben de yapmam zannediyordum :) daha doğrusu büyük konuştuğum herşey başıma geldi, tek tek mücadele ettim her biri ile.

Neyse ki geçti gitti, amin cok teşekkür ederim.

gerçekten hayretle okuudum umarım hep mutlu olursunuz gerçekten ibretlik bir hikaye çok şok oldum inan bana gerçekten büyük aşk tüm zorlukları aşan bir aşkkk rabbim ayırmaasın sizi

Amin arkadaşım cok teşekkür ederim.

Ne kadar güzel şeyler yazmışsınız, utandırdınız beni

Dilerim sizin yazdığınız gibi olur, kafası karışan için az da olsa yol gösterici olur yazdıklarım/yaşadıklarım.

Amin, çok çok teşekkür ederim.

uzundu ama bıkmadan okudum tebrik ediyorum sizi o kadar şeye rağmen nasıl vazgeçmediniz benim ilişkime böyle bir kız dadandı 1 senedir hala unutamıyorum ama bu kadar şe yaşansa kesin vazgeçmiştim ama iyi yapmışsınız

Hemde evliliğinin daha ilk gününde yaa
Ama ben hep insanların yaşadıkları sıkıntılardan sonra güzel günlerin geleceğine inanırım. Hatta acı ne kadar büyükse sefası da o kadar çok olur.
İnş bundan sonra hep huzurla sarmaş dolaş uyursunuz bir ömür boyu.

Hep söylüyorum derdi veren Allah dermanını da veriyormuş :)

Herkes gülümseyerek hatırlar düğün gunünü ben nefretle. Ama daha güzel günlerim oluyor. Benim miladım onu affettiğim gün.

Âmin çok teşekkür ederim :)

Herkes gülümseyerek hatırlar düğün gunünü ben nefretle. Ama daha güzel günlerim oluyor. Benim miladım onu affettiğim gün.

demek ki insanlar ikinci bir şansı hak eder ve düzgün değerlendirebilir bunu burada gördüm

vay be dedim..gerçekten neler atlatmışsınız.Allah herkesi farklı bir yerden sınıyor evlilğini.atlatabilirsen devam ediyosun atlatamassan bitiyor..ALlah sizi artık böyle zor günlerle karşılaştırmasın.Allah sizi hiç ayırmasın.çok duygulandım okurken insan kendinden parçalar buluyor arada.insanoğlu işte acılar aynı duygular aynı çekişme aynı hırs aynı aşk aynı sadece olaylar ve kişiler farklı.çok mutlu oldum sonu güzel olunca

Haklısın, insan en cok sevdiğiyle sınanıyor; o sınavı başarıyla geçersen de ilişkin eskisinden daha iyi ilerliyor.

Güzel dileklerin için de çok çok teşekkür ederim.

Okurken tüylerim diken diken oldu abla ya neler neler yaşamışsın abla sen ama gerçekten çok sabırlıymışsın ki sonunda hak ettiğin gibi yaşıyorsun Allah hiç bozmasın huzurunuzu daim etsin inş.bir ömür boyu mutlu olun

Amin, çok teşekkür ederim

Sulugöz biri değilimdir, hatta romantizmden de nefret ederim. 20 dakika sonra 300 sayfalık yerden sınava gireceğim. Buna rağmen sonuna kadar yazını ağlaya ağlaya okudum. İnşallah mutluluğun daim olur.

Sulugöz biri değilimdir, hatta romantizmden de nefret ederim. 20 dakika sonra 300 sayfalık yerden sınava gireceğim. Buna rağmen sonuna kadar yazını ağlaya ağlaya okudum. İnşallah mutluluğun daim olur.

Kıyamam ya. Üzüldüm simdi benim yüzümden derslerinden olacaksın. Amin, cok teşekkür ederim.

Heyecanla okudum yazdıklarını canım , Allah her daim yardımcın olsun ve o bela bir daha karşınıza bile çıkamasın inşallah :))

ağlaya ağlaya okudum okadar iyi geldiki bana anlatamam hep kestirip atmamak gerek çok mutlu oldum adınıza Allah mutlu etsin hep

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…