canım özel msj yollayamıyorum.benim konumu okuyup fikir verirmisinn
ayyy ne yapışkan kadınmışmidem bulandı...zaten hamileyim fenalık bastı...Allah hepimizi böylelerinden korusun...sadist midir sapık mıdır...
Tek seferde okudum yazınızı gerçekten he deyip geçilecek şeyler yaşamamışsınız .
Çok kötü kimsenin başına gelmesin böyle şeyler .
Şaşırdım biraz ama benim hayır diyeceğim yerlere siz evet demişsiniz . Geri dönmeniz vs.
Ama iyi ki de demişsiniz şimdi mutlusunuz , huzurlusunuz .
Dilerim mutluluğunuz daim olur
Allahım her ilişkiden eksik etsin böyle karaktersiz insan(!)ları .
gerçekten hayretle okuudum umarım hep mutlu olursunuz gerçekten ibretlik bir hikaye çok şok oldum inan bana gerçekten büyük aşk tüm zorlukları aşan bir aşkkk rabbim ayırmaasın sizi
Övgüye değer bir cesaret..ne kadar güçlü bir kadınsınız, size hayran kaldım, neler yasamıssınız ..bu yasadıklarınızın onda birine katlanamayacak kadınlar var, gercekten su an cok saskınım,, kaleminiz kusursuz, okurken yasadım resmen anlattıklarınızı, gözlerim doldu, şaşkınlara gark ettim vs. vs. sizin hikayenizden ders cıkardıgım çok sey oldu, zaten bu paylasımınız birçok hayata degecek ve birçok bakıs acısını etkileyecek-değiştirecektir. ben kendi payıma düşeni aldım. çok tesekkürler, sabrı cesareti verilen emeği boşa harcamamayı güvenmeyi kenetlenmeyi gösterdiğiniz-hatırlattığınız için.. Allah mutluluğunuzu daim etsin, sonuna kadar haketmişsiniz, umarım yuvanız en kısa zamanda evlatlarınızla taçlanır.tekrar tekrar mutluluklar diliyorum
uzundu ama bıkmadan okudum tebrik ediyorum sizi o kadar şeye rağmen nasıl vazgeçmediniz benim ilişkime böyle bir kız dadandı 1 senedir hala unutamıyorum ama bu kadar şe yaşansa kesin vazgeçmiştim ama iyi yapmışsınız
Hemde evliliğinin daha ilk gününde yaa
Ama ben hep insanların yaşadıkları sıkıntılardan sonra güzel günlerin geleceğine inanırım. Hatta acı ne kadar büyükse sefası da o kadar çok olur.
İnş bundan sonra hep huzurla sarmaş dolaş uyursunuz bir ömür boyu.
vay be dedim..gerçekten neler atlatmışsınız.Allah herkesi farklı bir yerden sınıyor evlilğini.atlatabilirsen devam ediyosun atlatamassan bitiyor..ALlah sizi artık böyle zor günlerle karşılaştırmasın.Allah sizi hiç ayırmasın.çok duygulandım okurken insan kendinden parçalar buluyor arada.insanoğlu işte acılar aynı duygular aynı çekişme aynı hırs aynı aşk aynı sadece olaylar ve kişiler farklı.çok mutlu oldum sonu güzel olunca
Okurken tüylerim diken diken oldu abla ya neler neler yaşamışsın abla sen ama gerçekten çok sabırlıymışsın ki sonunda hak ettiğin gibi yaşıyorsun Allah hiç bozmasın huzurunuzu daim etsin inş.bir ömür boyu mutlu olun
Sulugöz biri değilimdir, hatta romantizmden de nefret ederim. 20 dakika sonra 300 sayfalık yerden sınava gireceğim. Buna rağmen sonuna kadar yazını ağlaya ağlaya okudum. İnşallah mutluluğun daim olur.
Heyecanla okudum yazdıklarını canım , Allah her daim yardımcın olsun ve o bela bir daha karşınıza bile çıkamasın inşallah :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?