mutlu olmana çok sevindim çünkü mutlu olmamanız için bir sebep yok ağlarken bile gözyaşlarınızı silmişsiniz bu en çok duygulanmama sebep oldu kendimi yerine koydum ama ben güçlü olamazdı yakarmıydım ortalığı bilmiyorum ama bende affederdim herhalde öyle yapardım çünkü aşk ve sevgi değişmiyo bende üniversitede aşık oldum ilk kez biriyle el ele tutuştum birine ilk kez sarıldım sakarlıklarımda hep o vardı yanımda o yüzden bendede bu durumun affı olur ben bu sayfayı ara ara okuyup duygulancam gibi bu hikaye gözlerimi yaşarttı aşkınız beni çok mutlu etti birbinizi bırakmamnız özellikle
ayyyy çok fena oldum ben ya Allah kimseye yaşatmasın bu acıları bu durumda kimse senin kadar güçlü kuvvetli sabırlı olamazdı tebrik ediyorum seni ve ayakta alkışlıyorummutluluğunuz daim olsun yuvanızdan huzur kahkaha sesleri hiç eksik olmasın Allah bunları sana bi daha yaşatmasın ...AMİN...
Vay be arkadaşım.Neler yaşamışsın ama alnından öpmek lazım seni çok şeye göğüs germişsin.
peki o kızla hiç konuştunzu mu belki gerçekten 2-*3 gün lük bir ilşki değil di
ayyy nasıl bir yaşam öyküsü..
okurken kendimi senin yerine koydum hikayende kayboldum resmen..
bazen heyecanlandım bazen sinirlendim, tüylerim diken diken oldu sonunda tebessüm ettim..
uzun bir hikayeydi hiç bitmeyecekmiş gibi okudum..
seni tebrik ediyorum resmen başarı öyküsü..
inşallah yuvanızdan mutluluk hiç eksik olmaz..
fedarkarlığın resmini çizmişsin resmen.
o kızı boğasım duvardan duvara vurasım geldi ya
Allah mutluluğunuzu daim etsin
Çok istedim yüzyüze gelebilmeyi ama başaramadım. Biraz kendimden de korktum elim ağırdır parçalayabilirdim ve kız cesaret edip karşıma cıkamadı. Nikah günü haric; karşımda duruyormuş meğer.
Okuduğum mesajlar, kızın yaptıkları, arkadaşlarımızın ve şirketteki bir müdürün anlattıkları bunlar. Ben eşimin yalan söyleyeceğini daha cümleyi kurarken anlarım. İlk anlattığı yalandı zaten ama ikincisi doğruydu. Nasıl eminsin bu kadar dersen bilmiyorum. Ama eminim.
Benim hala boğasım var
Çok teşekkür ederim canım
sabrınıza hayran kaldım ve çokkk mutluluklar diliyorum.bir nefeste okudum sabrınızdan bende örnek alıcam
harika yazmışsınız roman gibi okudum bir çırpıda
tüm sorunları halletmiş olmanıza da çok sevindim
kadınların 6. hissi kuvvetlidir sen yalan olmadıına eminsen doğrudur
mutluluklar
Offf boğazım düğüm düğüm oldu ağlamamak için zor tuttum işyerinde ((
allah sevenleri ayırmasın ,allah ım herkesin yuvasını korusun
ilk gördüğümde sayfaları off çok uzun şimdi okuyamam demiştim ama okudum o kadar etkilendim ki anlatamam birbirinize yazılmışsınız siz ,,,
en çok şaşırdığım bi bayanın bu kadar yüzsüz olabilmesi ne iğrenç bi insan allah ıslat etsin kimbilir şimdi kimin yuvasını bozmakla meşguldür,,
allah ayırmasın sizi mutlu sonla bitmesine çok sevindiğim,,
sevginiz her geçen gün artsın taçlansın inşallah,,,
ÖMÜR BOYU MUTLULUKLAR
yeni okudum ama inanın sonunda çok mutlu oldum ve gözlerim doldu..
çok güzel şeyleri hakediyosunuz..
bundan sonra çok çok mutlu olun inşallah
ayrıca ifade tarzınız anlatışınız çok güzel
Mutlulugunuz daim olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?