Birgün arayıp durumunu soracaktım,annesi “sevenleri sağolsun yalnız bırakmıyor da hastalığını az da olsa unutuyor” demiştidoktorlar da mı uyarmamış? Nasıl önlem almadılar çok şaşkınım.
Kıza takmayın. Annesine verin. O taksın kızına. Ağlayacak ama zaten ağlıyor. İnşallah bir mucize olurMerhaba herkese öncelikle çok çok üzgünümkuzenim yıllardır kanser (22 yaşında) yıllardır tedavi oluyor tekrar nüksediyor 3. Gelişi çok ağır oldu yaklaşık 4 aydır sürekli yatarak tedavi görüyordu ama artık ciğerleri komple çökmüş cihaza bağlandı ismini hatırlayamacak suyu yutkunamayacak kadar kötü..Dün ziyaretine gittim,annesi “kızım gelin olamadım bari siz parmağıma bir yüzük taksaydınız deyip gülerdi hep” dedi..İçim ezildi haykıra haykıra bağırmak istedim eşime anlattım eşim tek taş bi yüzük almış ve bugün gidip takalım hediyemiz diyelim dedi de bize düşer mi bilemedim,ailesi ne tepki verir daha çok üzülmezler mi acaba ? Lütfen bi akıl verin,hem çok istiyoruz hem kararsız kaldık daha çok üzermiyiz ya da size mi düştü derler mi acaba (Dayım yengem can derdindeler elbette kızmazlar aldık diye ama abest olmaz mı hasta yatağında böyle bir hediye) Allah’ın takdiri ama en fazla 1 haftalık ömrü kaldı demiş dr
acıyı çeken o kız, evladı ama. Yerin dibine batsın alem ne der zihniyeti. Böyle bir hastalıkta hala alemi düşünmek.. Saydırcak çok laf var da kimseye faydası yok işte.Birgün arayıp durumunu soracaktım,annesi “sevenleri sağolsun yalnız bırakmıyor da hastalığını az da olsa unutuyor” demiştihalbuki seven aklı başında bilinçli adam gitmezdi uyardım da yengemi bu hastalık için iyi değil, eviniz her kemoterapiden sonra dolup taşıyor kızın bünyesi daha hassas da oluyor, dinlenmek de isteyebilir (her gelen odasına gider şappur şuppur öpmeden gitmezdi) münasip bir dille misafir almayın ya da en azından odasına girmesinler dedim..” aaa nasıl deriz” demişti...Olacakla öleceğe çare yoktur elbette ama bazen ailesi de dikkat etmedi başkaları ne derin derdine düştü kız her seferinde daha kötü geçirdi işte bu defa gidecek gibi değil hastalık.Maalesef
Böyle bir saçmalığı nasıl yaparlar ya, o an o insanlarmı önemli, inanamıyorum.Birgün arayıp durumunu soracaktım,annesi “sevenleri sağolsun yalnız bırakmıyor da hastalığını az da olsa unutuyor” demiştihalbuki seven aklı başında bilinçli adam gitmezdi uyardım da yengemi bu hastalık için iyi değil, eviniz her kemoterapiden sonra dolup taşıyor kızın bünyesi daha hassas da oluyor, dinlenmek de isteyebilir (her gelen odasına gider şappur şuppur öpmeden gitmezdi) münasip bir dille misafir almayın ya da en azından odasına girmesinler dedim..” aaa nasıl deriz” demişti...Olacakla öleceğe çare yoktur elbette ama bazen ailesi de dikkat etmedi başkaları ne derin derdine düştü kız her seferinde daha kötü geçirdi işte bu defa gidecek gibi değil hastalık.Maalesef
Hastaneden geliyoruz evet,maalesef VEREMEDİK..Durumu daha kötüye gitmiş bilinci kapalı su bile içemiyor artıkBöyle bir saçmalığı nasıl yaparlar ya, o an o insanlarmı önemli, inanamıyorum.
Ziyaretine gittiniz mi acaba gelişme var mı
Allah sabır versin. Ben de aynı hastalıktan daha bu hafta 30 yaşındaki çocukluk arkadaşımı kaybettim. O da hayattan bir murad alamadan göçtü gitti...Hastaneden geliyoruz evet,maalesef VEREMEDİK..Durumu daha kötüye gitmiş bilinci kapalı su bile içemiyor artıkcuma günü seslenince cevap veriyordu su içiyordu şuan tamamen ölü gibi yatıyor sadece nefes alıyordu..O anda yüzük vermemiz çok yersiz olacaktı başında yasinler okunmaya başlanmış düşünün
Verme canım iyice canları acır, Allah.m çektirmeden alsın yanına..Hastaneden geliyoruz evet,maalesef VEREMEDİK..Durumu daha kötüye gitmiş bilinci kapalı su bile içemiyor artıkcuma günü seslenince cevap veriyordu su içiyordu şuan tamamen ölü gibi yatıyor sadece nefes alıyordu..O anda yüzük vermemiz çok yersiz olacaktı başında yasinler okunmaya başlanmış düşünün
Çok acı çekiyor çok çok..Yaşarken ölüyor her saat..Annesi babası daha beter..Dün gittiğimde birileri bitkisel ilaç getirmiş babası oda oda koşuyor “kızıma ilaç geldi tahta ya da plastik kaşıkla vermemiz lazım sizin var mı ?” Diyordu..Çıkmayan candan umut kesememe değil tamamen çaresizlikten ne yaptığını bilememek..kız su yutamıyor ilaç mı içecek düşünme idrak etme olayı yok..Mantık yok...Kızına aşık bitmiş bir baba varGece gece okumasaydım iyiydi.
Allahın acı çektirmesin tek dua m bu
Allah.m sabır versin, çaresizlik çok zorÇok acı çekiyor çok çok..Yaşarken ölüyor her saat..Annesi babası daha beter..Dün gittiğimde birileri bitkisel ilaç getirmiş babası oda oda koşuyor “kızıma ilaç geldi tahta ya da plastik kaşıkla vermemiz lazım sizin var mı ?” Diyordu..Çıkmayan candan umut kesememe değil tamamen çaresizlikten ne yaptığını bilememek..kız su yutamıyor ilaç mı içecek düşünme idrak etme olayı yok..Mantık yok...Kızına aşık bitmiş bir baba var
(İlacı gönderenler de duygularını sömürmüş oldu)
çok geçmiş olsun inşallah toparlar kendini iyileşir. Ama bir şey olursa keşke verseydim dersiniz.Merhaba herkese öncelikle çok çok üzgünümkuzenim yıllardır kanser (22 yaşında) yıllardır tedavi oluyor tekrar nüksediyor 3. Gelişi çok ağır oldu yaklaşık 4 aydır sürekli yatarak tedavi görüyordu ama artık ciğerleri komple çökmüş cihaza bağlandı ismini hatırlayamacak suyu yutkunamayacak kadar kötü..Dün ziyaretine gittim,annesi “kızım gelin olamadım bari siz parmağıma bir yüzük taksaydınız deyip gülerdi hep” dedi..İçim ezildi haykıra haykıra bağırmak istedim eşime anlattım eşim tek taş bi yüzük almış ve bugün gidip takalım hediyemiz diyelim dedi de bize düşer mi bilemedim,ailesi ne tepki verir daha çok üzülmezler mi acaba ? Lütfen bi akıl verin,hem çok istiyoruz hem kararsız kaldık daha çok üzermiyiz ya da size mi düştü derler mi acaba (Dayım yengem can derdindeler elbette kızmazlar aldık diye ama abest olmaz mı hasta yatağında böyle bir hediye) Allah’ın takdiri ama en fazla 1 haftalık ömrü kaldı demiş dr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?