Eşimle kavga ettik. Çok sinirliyim 😡

Edit yazmasanız kesinlikle sizi haksız bulurdum.. ama bu şekilde açıklama yapmazsanız sizi anlayamayız.. ilk konuyu okuyunca bende sizi haksız bulmuştum.. bu kadar gerilmeyin sağlığınıza yazık

Yaa herkes bana saldırıyor hayretler içerisindeyim. Kkda ne çok kvsever varmış. Merak ediyorum her gün zibilyon tane kv konusunu kim açıyor acaba?
Ben de sizin yerinizde olsam kirilirdim eşime.Siz bırakmasını rica ediyorsunuz o kabul etmiyor zaten araba var arabayla git diyor.Biraz sonra kv arayınca ( ki kv nin arabası var, durumu var ve kullanmayı biliyor ) ben bırakayım diyor. Eşimle aramızda bu tür ufak kırgınlık bizde yaşıyorduk. Daha sonra konusu açıldığında ben ona "sana basit geliyor ama bu konu fedakarlık ile alakalı sevdikleri için severek fedakarlık yapar insanlar..." gibisinden konuşmuştuk. O da mevzuya farklı yerlerden bakiyormuşuz falan diye anladı beni. Bayagi işe yaradı. Tavsiye ederim.

Edit yazmasanız kesinlikle sizi haksız bulurdum.. ama bu şekilde açıklama yapmazsanız sizi anlayamayız.. ilk konuyu okuyunca bende sizi haksız bulmuştum.. bu kadar gerilmeyin sağlığınıza yazık
İlk bakışta önemsiz gibi duruyor ama sürekli aynı şeyler oldugu zaman sorun olabiliyor. Dediğiniz gibi kendimizi güzel ifade edebilmek oldukça önemli.

Bir kere bu ele güne karşı olayını hiç düşünmeyin bence kim ne derse desin boşverin

Konuya gelirsek ben sizi haklı buldum
Tamam arabayı al git demiş ama size gelince çocuğu çıkarmayalım sen git demesi annesine gelince kenfisinin bırakmak istemesi evet sinir bozucu

Yinede çok çok büyütmeyin zayen söylemişsiniz

Yaa herkes bana saldırıyor hayretler içerisindeyim. Kkda ne çok kvsever varmış. Merak ediyorum her gün zibilyon tane kv konusunu kim açıyor acaba?
😅 inan bu sorunun cevabini bende merak ediyorum. Ben seni hakli buldum. Sanirim erkek karisini ne kadar severse sevsin her zaman bi tik daha anneci oluyor.

Yani size şöyle söylüyorum inşallah başınızda hep böyle küçük dertler olur .Allahım dermansız dert vermesin.Ama bende sizin gibiyim beni götürmeyip onları götürmesini bayağı içerler ve her ortamda artık bu durumu örnek gösterirdim.

canım boşver herkesi bence sen haklısın. sonuna kadar. bi zahmet çok anacı olmasın erkekler karılarının sözünü dinlesin. umrunda da olmasın elalem ne der.

Back
X