- 20 Ocak 2019
- 1.261
- 2.616
- 53
- 35
- Konu Sahibi Hellohappiness
Haksizsiniz. ustelik 4 kisi sigamiyacakmisiniz . Ustelik esiniz araba sürüyor olacak. Iki kisi sığmak zormu. Ustelik size arabayida al demis. Bosa ortaligi kisistirmissin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Anne profili gözümde araba süren biri olarak canlanmamıştı:) o zaman küçük bi trip olabilir ama yinede buyutmeyin derim :) ayrıca bir şey sormak istiyorum annesini götürdüğü yer ile sizin gideceğiniz yer anı mi farklı miBen arabayla da giderim kardeşimle de giderim taksi tutar da giderim sorun bu değil. Sorun eşimin bana sen arabayı al git diyorken annesini kendisinin götürmeye kalkması. Bu arada annesinin de arabası var ve benden iyi kullanıyor. Toplu taşıma onun için zorunluluk değil kendi seçimi. Üstelik benim yanımda el kadar bebek var.
Aynı yer.Anne profili gözümde araba süren biri olarak canlanmamıştı:) o zaman küçük bi trip olabilir ama yinede buyutmeyin derim :) ayrıca bir şey sormak istiyorum annesini götürdüğü yer ile sizin gideceğiniz yer anı mi farklı mi
Evet kendisi de böyle açıkladı zaten. Ben mi fazla ince düşündüm bilmiyorum ama gerçekten çok kızdım.Bana kalırsa eşinize lütfen minnet etmeyin her yere arabayla gidin keyfini sürün. Bunları da kafaya takmayın. Sizin kızdığınız konuyu anladım bize kendiniz gidin diyor ama konu başkası olunca bırakmayı teklif ediyor diyorsunuzbence eşiniz böyle ayrıntılı düşünmemiştir. Dümdüz madem onlar gidecek bizim hatunu da bırakmış olurum bir taşta iki kuş demiştir.
Ne olurki eşiniz annesını goturse canım.Eşiniz haklı.Yarın bir kadınlar buluşması var. Ben küçük kızımı alıp gidicem. Eşim de büyük kızımıza bakacak. Beni bırakıp dönerler diye konuşmuştuk. Sonra eşim kızı boşuna çıkarmayalım sen arabayı al git dedi. Ama ben de araba kullanmayı sevmiyorum, mecbur olmadıkça kullanmıyorum. Bi de 3 aylık bebekle gitme fikri Beni bayağı gerdi. Sonra kardeşimle konuşurken nişanlısını onun götüreceğini (kız bana yakın oturuyorlar) beni de kendisinin alabileceğini söyledi ve böyle anlaştık. Akşam eşim kv ile konuştuğunu kvnin yanında kardeşiyle toplu taşıma ile geleceğini söyledi. Onlara bize yakın durakta inin ben götüreyim demiş. O duraktan sonra toplu taşıma ile giderlerse sadece 1 minibüsle ulaşıyorlar oysa ki.. Bana sizi ben götüreyim onları da alıp gidelim dedi. Ben de açtım ağzımı yumdum gözümü. O kadar kişi arabaya sığmayız. Ben kardeşimle giderim siz de rahat rahat gidin dedim. Sen karını kızını düşünme annen bi minibüse binmesin diye yola çık dedim. O da sanki sana minibüsle git mi dedim. Arabayı al git dedim. Ordan sonra annemlerin bir minibüsü kaldığını nerden bileyim ben daha uzak sandım dedi. Kim haklı kızlar çok gerginim. Ayrıca ele güne karşı ben ve kızım kardeşimle giderken eşinin annesi ve teyzesini götürmesi nasıl görünür. Herkes orada olacak.
Keşke bizim düşündüğümüz kadar ayrıntılı düşünebilseler ama olmuyor işte maalesef.Evet kendisi de böyle açıkladı zaten. Ben mi fazla ince düşündüm bilmiyorum ama gerçekten çok kızdım.
Araba kullaniyorsaniz ehliyetiniz varsa esinizde arabayi vermis niye kendi arabanizla gitmiyorsunuz herkesi strese sokuyoryorsunuz. 3 aylik bebekle araba kullanmaktan mi korkuyorsunuz ben cocuklarim doğduğundan bu yana esim arabayi kullanmıyorsa gidecegim yere arabayla giderim 3 aylik bebek arabada uyur zaten ben araba kullanirken cocuklarim ya etrafi seyrederdi yada uyurdu aglarsa bir kenara durup ilgilenirsiniz. toplantiya katilmayi seviyorsaniz araba kullanmayida seveceksiniz niye ehliyet aldiniz madem kullanmicaksanizYarın bir kadınlar buluşması var. Ben küçük kızımı alıp gidicem. Eşim de büyük kızımıza bakacak. Beni bırakıp dönerler diye konuşmuştuk. Sonra eşim kızı boşuna çıkarmayalım sen arabayı al git dedi. Ama ben de araba kullanmayı sevmiyorum, mecbur olmadıkça kullanmıyorum. Bi de 3 aylık bebekle gitme fikri Beni bayağı gerdi. Sonra kardeşimle konuşurken nişanlısını onun götüreceğini (kız bana yakın oturuyorlar) beni de kendisinin alabileceğini söyledi ve böyle anlaştık. Akşam eşim kv ile konuştuğunu kvnin yanında kardeşiyle toplu taşıma ile geleceğini söyledi. Onlara bize yakın durakta inin ben götüreyim demiş. O duraktan sonra toplu taşıma ile giderlerse sadece 1 minibüsle ulaşıyorlar oysa ki.. Bana sizi ben götüreyim onları da alıp gidelim dedi. Ben de açtım ağzımı yumdum gözümü. O kadar kişi arabaya sığmayız. Ben kardeşimle giderim siz de rahat rahat gidin dedim. Sen karını kızını düşünme annen bi minibüse binmesin diye yola çık dedim. O da sanki sana minibüsle git mi dedim. Arabayı al git dedim. Ordan sonra annemlerin bir minibüsü kaldığını nerden bileyim ben daha uzak sandım dedi. Kim haklı kızlar çok gerginim. Ayrıca ele güne karşı ben ve kızım kardeşimle giderken eşinin annesi ve teyzesini götürmesi nasıl görünür. Herkes orada olacak.
bunda bisey yok ki arabayi gotur demis gitme dememis ki o da annesi nihayetinde senin gittigin kisi de kiz kardesin yabanci degil ki ☺Yarın bir kadınlar buluşması var. Ben küçük kızımı alıp gidicem. Eşim de büyük kızımıza bakacak. Beni bırakıp dönerler diye konuşmuştuk. Sonra eşim kızı boşuna çıkarmayalım sen arabayı al git dedi. Ama ben de araba kullanmayı sevmiyorum, mecbur olmadıkça kullanmıyorum. Bi de 3 aylık bebekle gitme fikri Beni bayağı gerdi. Sonra kardeşimle konuşurken nişanlısını onun götüreceğini (kız bana yakın oturuyorlar) beni de kendisinin alabileceğini söyledi ve böyle anlaştık. Akşam eşim kv ile konuştuğunu kvnin yanında kardeşiyle toplu taşıma ile geleceğini söyledi. Onlara bize yakın durakta inin ben götüreyim demiş. O duraktan sonra toplu taşıma ile giderlerse sadece 1 minibüsle ulaşıyorlar oysa ki.. Bana sizi ben götüreyim onları da alıp gidelim dedi. Ben de açtım ağzımı yumdum gözümü. O kadar kişi arabaya sığmayız. Ben kardeşimle giderim siz de rahat rahat gidin dedim. Sen karını kızını düşünme annen bi minibüse binmesin diye yola çık dedim. O da sanki sana minibüsle git mi dedim. Arabayı al git dedim. Ordan sonra annemlerin bir minibüsü kaldığını nerden bileyim ben daha uzak sandım dedi. Kim haklı kızlar çok gerginim. Ayrıca ele güne karşı ben ve kızım kardeşimle giderken eşinin annesi ve teyzesini götürmesi nasıl görünür. Herkes orada olacak.
Yaa hakkını yiyemem eşim çok iyi bi adam gerçekten. Aslında kv de iyidir ve bu davetesırf benim için şehir dışından geliyor. Zaten daha önce de dedim mesele annesini bırakması değil. Ben kaç kere evine kadar bıraktırdım annesini. Ama bana sen arabayı al git demesi annesi olunca ben bırakırım demesi canımı sıktı. Ama dediğim gibi annesinin de arabası var çok da güzel kullanıyor istese zaten arabayla gelirdi.Erkek işte ince düşünmez kiBen sizi anladım bir bakıma haklısınız o kadar götür diye ısrar ediyorsunuz, götürmeyince çare buluyorsunuz o annesini götürüyor. Ama bir o kadar da şanslısınız. Nice erkekler var arabası çok kıymetli olan. Bir arkadasım var esi asla arabasını vermezdi. Araba boş olduğu halde çocuğunu okuldan almaya minibüsle giderdi. En sonunda kızın canına tak etti. Ne yaptı etti bir araba aldı ve şimdi o eşine asla arabasını vermiyor
çok da iyi yapıyor.