Eşimle Kavga Ettik Lütfen yardım edin :(

oda bişeymi benim kaynanam kayınpederim düğünümde balkon kısmına geçmiş hüngür hüngür ağladılar, bide biz çok ağladık diye söylediler... hani çok düşkünüz demeye çalıştılar ama ne diye ağladıgını görmedigin oğluna biz çok ağladık dersinki

annem dediki ne o hatice hanım kızmı evlenidiriyorsun dedi güldü
çok üzüldüm dedi liseden çıktı polis okuluna gitti ben onu okuttumki bana yardım etsin kardeşlerini okutsun
ben onun maaşını yiyecektim dedi bukadar da açık ve net bir kadın
bende hep diyorum anne okadar borç var hiç üzülme bende yiyemiyorum maaşını
kadın 8 ay oldu hala söyleniyorda ben parasını yemek için okuttum oğlumu diye

bir akrabam oğlunu evlendirmişti.kızı da çok sevdiler ve beğendiler.düğünde kız tarafı hiç ağlamadı ama erkek tarafı ağladı.bu üzüntüden değildi kesinlikle,sevgiden duygusallıktandı

evet bende hiç aksini düşünmedim zaten
dedim benim gibisini mi bulacaklar mutluluk sevinç gözyaşları bunlar

Kaynanalar unutmamali ki onlarda bir zamanlar gelindi ,gelinlerde unutmamali ki onlarda bir gün kaynana olacak insaAllah

bu nedenle bize nasil davranilmasini istiyorsak bizde öyle davranmaliyiz ,gerci büyük kizim der anne senin iyiki oglun yok
kötü kaynana olurdun ))) Benim tek dirdirlaqnacagim konu gelin beceriksiz olursa aslinda o konudada dirdirlanmam
kizlarada dirdirlanmiyorum isi ellerinden alip kendim yapiyorum ister ev isi olsun ister mutfak bu konudada Allah cc beni islah etsin (amin)

kizlarin mutfak isinde ve ev isinde beceriksiz olmalarina tahammul edemiyorum kizlarima diyorum ögrenin yapmayin fakat illada
ögrenin baklava ,pasta kacan göcen kurtulmasin elinizden )))

annem dediki ne o hatice hanım kızmı evlenidiriyorsun dedi güldü
çok üzüldüm dedi liseden çıktı polis okuluna gitti ben onu okuttumki bana yardım etsin kardeşlerini okutsun
ben onun maaşını yiyecektim dedi bukadar da açık ve net bir kadın
bende hep diyorum anne okadar borç var hiç üzülme bende yiyemiyorum maaşını
kadın 8 ay oldu hala söyleniyorda ben parasını yemek için okuttum oğlumu diye

hayır netten yarıştırmadm dedesi beğini kurdu kızımın dedim resim attım yorumları okuyn annem istedi kadın evine gelmeem göremem dedi

ben 3 öğün farkl ıyemek yaparım asla bir öğünü ıstıp diğer öğün yedirmem 2 hafat bende kaldılar

kayın babam 2 kaynım parmaklarını yediler diye kayannam sırf kendi yemedi biliyormusun
vallahide billahide cuma günü yemin ediyorum.
kendi hiç yemek yapmadığı için . bize geldiklerindede annemin yemeklerini beğendi çok güzel olmuş dedi diye
kayınbabamı kaç gez cimcikleidğini gördük

tabi siz bunları yaşadığınız için size ağlaması farklı gelebilir

ama annenizin de öyle demesi yanlış

illa kız anneleri mi ağlar

o eskidenmiş aynı eve gelin aldıkları için oğlan anneleri çocuklarından ayrılmıyormuş

ama şimdi ayrı ev olduğu için en az kız annelerinin ağlaması kadar normal

evlat evlattır kız erkek ayrımı yoktur

hamilesiniz hiç takmayın bunları eşinizle mutku huzurluysanız gerisi önemli değil

Bu zamanda isi bilecen ise gitmiycen diye bir söz var bacim biraz siyasetci ol gönül almayi bil
bana yemek pasta konusunda esimin tarafindan biri iltifat etsin direk derim kaynanacugum gibi olmasamda
ona yetismeye calisiyorum ne demisler gelin kaynananun topragundan olur Diyede eklerim ))))

Oysa kaynanam ev isi ve yemek bilmez kadin ömrünce disarda calismis ,kayin pederim bir defa kayin validemin
önünde yemek yapmasini bilmez dedi sana bir sürü cocuk dogurmus yetmiyormu oda eksik kalsin dedim
O oldu ondan sonra kimse kimseyi benim önümde kiramaz kücültemez bua izin vermem ,biz sade bize yapilanlari
bilir görürüz birde madolyanon öte tarafi var o insanlarda zamaninda cok cekmisler baska türlüsünü görmemisler
bu nedenle Allah rizasi icin esimin ailesi olduklari icin özellikle ana babasina kizsamda kirilsamda özellikle kendi nefsim
icinse ses cikarmam cikarmamaya calisirim en azindan ....

kayinvalidemin bir konu zoruna gitsin yemegimi yemesin sarilirim ve sorarim valide sultan beyenmediysen de bakim
sana baska bisey hazirlarim ,yada itiraf et diyetmi yapiyorsun bak öle bisey varsa söyle beraber yapalim
senin benden dahada güzel olmana tahammul edemem kiskanirim )))

Esinin gönlünü kazanmak istiyorsan Allahin rizasini kazanmak istiyorsan bos ver iyi yanindan bak ,sana nasil davranilmasini
istiyorsan öyle davran onlara inan bisey kaybetmessin

çok tatlısın,ne kadar incesin

hatice önemli değil neticeye gelelim
bu arada kaynanam millet varken komşu şu bu ağlarsa demesi çok normal bezdirdi.

Seida cım maaşallah ın var inşallah egem ablayada böyle bir gelin düşer
ben suratımı asmam çok güzel hizmetimide yaparım yüzümüde asmam ama arkasından konuşuyorum tek problem bu
zaten yüzüne söyleyemediğim için faceden mesaj attım ve oğluna söylettirdim utanırım

çok tatlısın,ne kadar incesin

Bakan gözlerinizin güzelligi

Yapilacak baska bisey yok insan hangi azasindan vaz gecebilir ki atsan atilmaz satsan satilmaz hesabi

Eslerimizle evli oldugumuz sürece olduklari gibi kabul etmek gerekir ne yapalim baska caremi var
ana baba baskadir onlari kirdigimizda esimizde kirilip üzülecegine göre hic gerek yok herkes sagolsun
kendi yagi ile kavrulsun baska bisey istemez ..

teşekkür ederim canım,bence sen artık arkadan değil,yüzüne söyle.anladığım kadarıyla aranızda anlaşamamazlık yok

bütün bu anlattklarınız,düğünde ağlama mevzuusu birtek sizin başınıza mı geliyor sanıyorsunuz.

her insanın olduğu gibi her kaynananın da kusurları vardır,

önemli olan karşınızdakini kusurlarıyla,kötü huylarıyla kabul edip hayata devam etmektir.

ben burda çoğu konuda kayınvalideleri savunurum,benim hiç mi problemim olmadı kayınvalidemle,

emin olun ben burda kayınvalidemin 10 tane kötü huyunu yazsam herkes birdaha suratına bakma der,

ama ben aynı kadının 20 tanede çok güzel huyunu yazabilirim.

insanlara nerden bakmak istediğinize bağlı onları iyi veya kötü diye nitelendirmek.

ben sizin kayınvalidenizin çok kötü olduğunu düşünmedim açıkçası,

biraz bencil ve dobra bir kadın o kadar.

zaten kusur bulmak istedimi gözünün üstünde kaşı var denir gene kusur bulunur.önemli olan iyiyi bulmaktır

Bende senin gibiyim canım. Pozitif düşünüp tatlılıkla geçinmek güzel bişey aslında insanlar neden bu kadar didişip herşeyi sorun ediyolar anlayamıyorum. Ağzına sağlık, olayı kısaca özetlemişsin. Bence konu sahibi ve kaynanasıyla ilgili sorunları olanlar bu şekilde davranmayı bi denesin. Yağ bal olup cıvımak değil tabi mesele mesafe olmalı arada ama yerine göre dengeyi iyi sağlamak lazım. Bazen hoş latifelerle şakayla karışık, tebessümle sıcak davranak sıkıntılarımızı tatlı dille kırmadan söyleyebiliriz dediğin gibi canım. Didişmekle bi yere varılmaz. Bunu önce bi anlamak lazım. Yok o bana bunu dedi bunu yaptıyla hiç bi yere varamaz kimse.. O yüzden geçinmeye bakın eşinizi seviyosanız ailesinede saygı duymanız yeterli olucaktır.

kaynanam aradı canım napıyorsun kızım fela konuşuyor ben ondan önce dedm
anne özür dilerim kalbini kırdıysam oğlun deli ediyor bu aralar sanki oda hamie felan yok kızm olur öyle şeyler
haklısın değişk lik görmüyorsunuz dışarı çıkmıyorusnuz eşin sürekli uyuyor felan dedi bende evet dedim
sonra kardeşinin karısı aradı kapattı konuşun sonra arayım dedi çağrı at dedi

Seni tebrik etmeden çıkamadım sayfadan canım.
Maşallah, Allah insanların güzel kalbini bozmalarına fırsat vermesin.

Son düzenleme:
gözün aydın canım.sorun yok demekki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…