sana ya da eşine almayız mı dediler:26:
evet Allah aşkına ben hamileyim diye delirmedim yada aklımla aram iyi yani be niye kendimi hırpalıyorum burda
bu saatten sonra alsada kırarım çok şükür evimde onlara ait hiç birşey yok
olsada dün akşam hepsini camdan aşağı atardım
sabah telefonda konuşmuşlar ilk annemi aramış akşam böyle böyle oldu diye anneme anlatmış
eşimde cuma için aradığında söylemişler sen anlat demişler akşam gelince konuşucaz .
canım benım sade senınkıler boyle degılkı erkek tarafı hep boyle tamam haklısın onlar bısey almasa sen alamayacakmısın ıs onda degıl ama boyleler maalesef ne dugun ne cocuk ellerını cebe atmaktan cekınır erkek tarafı cokta cogu oledır bosver almasınlar bes kurusluk seyı dunyaları almıs gıbı buyuturler en ıyısı almamaları sen bıde hassas donemdesın ya fazla cosmussundur takma alan alır demekmı lazım senın anan baban deyıncemı alıo alan alır onların hıcbıseyıne allah muhtac etmesın de gec sonucta onlarında cocukları torunları
ama bu akşam senin yaptıklarından sonra gelişen olaylar.oğlumla telefonla konuşurken gelin karşıdan bağırsa benim alacağım varsa da almam.geleceğim varsa da gelmem.bu durumu sen bu hale getirmişsin
Tevekkeltu alallah bacim esini kendini ve bebegini üzmen kul hakkidir özellikle dünya mali icin gecici islerden dolayi
bir gün bu olanlar aklina gelince sana cok sacma gelecek o zamanda bu sacma sapan islere üzülüp sinirlendigine üzüleceksin
bu konuda güncellendikce küllenmeyecek öfken kirginligin ....
sen kaynanamısın :) ya o hep diyor zaten ben oğlumu verdim gelin almadım
sessiz sakin bir kadın gibi duruyro ama benim aynım ondan küsmez küsse annemi aramazdı sanırım yada ben ona küseyim tam olsun
annem kırk kere diyor günlük yada 2 günde bir konuşuyorsn ne gerek var ama ben duramıyorum işte
armasam bunlar olmayacak neyse ya
daha önceki konulara yorumlardada var kayannam ağladı kız veriyro gibi Allahtan 3 ay nişanlı kaldıkta daha fazla kalsaydık ölürdü maazallah.
sonra napardım katil olurdum :26:
daha önceki konulara yorumlardada var kayannam ağladı kız veriyro gibi Allahtan 3 ay nişanlı kaldıkta daha fazla kalsaydık ölürdü maazallah.
sonra napardım katil olurdum :26:
ben kaynana değilim ama olacağım inşallahbu nedenle buraların sıkı takipçisiyim ama öncelikle 2 evlat annesiyim.her sıkıntılarını ve güzelliklerini yaşıyorum senelerdir tek başıma
bak sende kaynananı seviyorsun,küsmezmişte bence yanlış anlama var bu işte.aç telefon anne yanlış anlaşıldım, de durumu güzelce açıkla.
ah canım ben anlamıorum bu kıskanc anaları of of ne cektırıolar boyle allah bas etsın onlarla oyle dua et benım dogumumda neler cektım lahusa demedı kaynadı bana hem agladım hem bebek emzırdım allaha havale ettım agzımızla kus tutsak yaranamayız ben cok ugrastım ne kadar ıyıde olsam hep bısey buldu yıne uzdu benı sen sakın dogumunda falan takma lahusalık cok kotu oluo umursama ben 4 ay cıkamadım sendromdan
işte sorun burda
isteme olayı bittikten sonra el öperken hem görümcem hemde kayınvalidem ağladı ben hiç bi zaman kötü düşünmedim
ben mi safım acaba
mutlulukla hüzün karışımı ağlamıştır
benim abim evlense bende ağlarım (ki ben evlenenli 2 sene olacak)
sende 22.haftandaymışın hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün .amin cümlemize
benim annemde seneye yada sonraki seneye kayanna olcak o hep der kızı yanıma almıcam gönlünden ne geçiyorsada yapcam Allah izin verirse sonra ne halleri varsa görsün
gelin olmakda zor kayanana olmakda zor inşallah o güzel ginleri sende yaşarsın
benimkiler gelmicek bana açıkça dediki eğer doğumuna gelirsek sana yük oluruz niye dedim ne yönden dedim yol parası felan zaten doğum parası vereceksin sana zor olur bizim yol paralarıda dedihönk diye kaldım.
4 aylıkken yanına çağırdı gitmedim birşey canım ister almaz diye onlar bana geldi anlatıyor kayın babam canı ciğer istemiş 100 gram almış
bana dedi gelmediğin iyi oldu burda rahat etmezdin kendilerini inkar etmiyorlar
yüzsüzlükmü desem ne desem bilemedim
işte sorun burda
isteme olayı bittikten sonra el öperken hem görümcem hemde kayınvalidem ağladı ben hiç bi zaman kötü düşünmedim
ben mi safım acaba
mutlulukla hüzün karışımı ağlamıştır
benim abim evlense bende ağlarım (ki ben evlenenli 2 sene olacak)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?