Söylüyorum evimde pisti ama neyse diyorum toplarım yarın diyorum yarında çağırıyorlar gtmeyince hesap soryorlarYa desinler ne var isim vardi deyip gecin. once kendi isinizi yapin isterseniz iner yaparsiniz. Ve bunu kayinvalidenize ve esinize sakin bir sekilde anlatin.
Sizi bu duzenden mutlu saniyor olabilirler. Bunun boyle olmadigini anlatmaniz gerekiyor.
daha yeniyim ya yapamıyorum öyle söyleyemiyorumEşinize bu durumu güzellikle söyleyin bence başbaşa kalmak istediğinizi onunla yemek yemek istediğinizi işten yorgun geldiğinizi falan söyleyin yani .. ayrıca madem yukarı çıktınız evde işim var diyin inin aşağıya. Benm yengem de gelirdi abim bizle otururken ben yukarı çıkıyorum iyi akşamlar derdi açıklama da yapmazdı yani gerek yok bencede evine gitmek için bahaneye de :) Hee sorarlarsa çamaşır atıcam yorgunum vs vs ..
Sürekli gitmemden memnun olurlar rahatsız olmazlar eşimin ailesi çok bağlı bi aile fırsata çevirirler dahada ayrılamamDaha cok yeni evlisin, zaman ilerledikce gorusme sikligi azalir. Ben Senin yerinde olsam bir kac hafta surekli ama surekli giderim, bir sure sonra esin de bikar, kayinvalidenler de bu ne bee her gun demeye baslarlar. Sonra da sen gitmek istemiyorsan bosver esin kendi gitsin, arada git arada evde dur, sen de bi kac saat kafa dinlersin. Gitmek istemiyorsan da hastayim vs dersen inanmazlar, isim var de, mesela temizlik ya da utu gibi. Ben Gercekten de is yapiyorum dizi izlerken, cok keyifli oluyor.
Zaten sürekli çağırıyoruz evde temizlik yaptık annemle ben rahatsızdın annem camlarımı balkonumu sildi o yüzden çağırmadıkO zaman kavga etmeyi goze alacaksiniz, siz mesafe koymaya calistikca onlar daha cok ustune duser, bence zamanla oturuyor iliskiler.
Ayrica annenizin gelmesi mevzunda da bence KV cagirmaniz daha munasip olurdu..
Anladim her zaman cagiriiyorsaniz o zaman baskaZaten sürekli çağırıyoruz evde temizlik yaptık annemle ben rahatsızdın annem camlarımı balkonumu sildi o yüzden çağırmadık
Ben anahtarımı vermedim eşim değiştrdi kilidi benden habersiz misafir gelemez istemeden birşey yapılmaz plan yapılmaz ama bazen yinede bunalıyorum neden bilmiyorum altınlarım var benim bekletip ilerde ev için mi kullansam yoksa eşimle arabamı alsakAyni apartmanda gitmemesi mümkün olmaz ki ailede çağırır kendi de gider
Mecbur tasinacaksiniz
Benim gözümde he ayni apartman he ayni ev
Benim eltiler köyde kalıyor aynı evde ikikatli yazin çalışıyorlar tarlada
Kışın arada merkezdeki evlerine gidince bile aynı apartman sürekli aynı yerde kahvaltı yapıyorlar vsvs
Yani herseyleri aynı yerde olunca ayrı kalinmaz
Hatta esiminde orda evi var aile apartmanı zamanında babası oğullar hepsi çalışarak elde etmisler
İlk evlendigimde eltinin biri heyecanla bana gösteriyor burada senin ev diyor bana.
Aman dedim kalsın napim aile apartmanini.
O zamanda dedim esim ayrı ilçede diye kabul ettim
Şuan bana dese oraya taşınıyoruz o an biter
Çünkü hepsinin kapı anahtarı kaynanamda da var mic mic iliskiler
Bence başka yere taşınBen anahtarımı vermedim eşim değiştrdi kilidi benden habersiz misafir gelemez istemeden birşey yapılmaz plan yapılmaz ama bazen yinede bunalıyorum neden bilmiyorum altınlarım var benim bekletip ilerde ev için mi kullansam yoksa eşimle arabamı alsak
Köye gidicekler ama bilmiyorum başka yere taşınmak istiyorum diyince de beğenmedi etmedi diye yargılamasınlar beniBence başka yere taşın
Herkes herşeyi der sallaKöye gidicekler ama bilmiyorum başka yere taşınmak istiyorum diyince de beğenmedi etmedi diye yargılamasınlar beni
Ben uzakta olduğun halde rahatsızımKöye gidicekler ama bilmiyorum başka yere taşınmak istiyorum diyince de beğenmedi etmedi diye yargılamasınlar beni
Şuan daha sakinim karar verdim eşimle tartışmicam hatta özür dilerim ama bu haksız olduğum için uzamaması için karın olarak bana fikrimi sorman gerekirdi evime değilde başka yere uğricaksak gidiceksek kendin karar vermemelisin diyip kapatıcam konuya birdahada istemediğklerimi yapmicam işim var dicemBen uzakta olduğun halde rahatsızım
Ayni yerde dusunemiyorum
Hatta şuan başka ilcedeyim ilerde merkezde yaşamak istiyorum buna ragmen şehir merkezine tasinasim yok çünkü şehir merkezi onların bulunduğu yere yarım saat uzaklikta
Bulundugum yere ise bir buçuk saat.
Dusun belki sırf bunlar yüzünden ömür boyu ilçede kalacagim
Sırf huzurum için mecburum.
İşte şimdiden durumu ele alman lazım. Eğer bu durumdan rahatsız oluyorsan eşinle en azından konus güzel bi usluble brn rahatsız oluyorum diye değilde başbaşa kısmını kullan evimiz de yuvamızda seninle olmak istiyorum şeklinde sen bunu söyle ve bırak bakalım ne oluyor. Eğer şimdiden söylemezsen bu seferde ileri de eee bu zamana kdr gidiyorduk şimdi ne oldu modu olur.. ayrıca söyle bir şey olmaz sessiz kalma açık relaks Girgin ol ..daha yeniyim ya yapamıyorum öyle söyleyemiyorum
Başbaşa diyorum kalıyoruz başbaşa bugün kalamazsak yarın kalırız abartma diyor daha dün film izledik diyorİşte şimdiden durumu ele alman lazım. Eğer bu durumdan rahatsız oluyorsan eşinle en azından konus güzel bi usluble brn rahatsız oluyorum diye değilde başbaşa kısmını kullan evimiz de yuvamızda seninle olmak istiyorum şeklinde sen bunu söyle ve bırak bakalım ne oluyor. Eğer şimdiden söylemezsen bu seferde ileri de eee bu zamana kdr gidiyorduk şimdi ne oldu modu olur.. ayrıca söyle bir şey olmaz sessiz kalma açık relaks Girgin ol ..
Evet ilkini söyleyince tamam canım diyor ama ben engel olamıyorum kendimi. Eşim genel konularda bana danışır sorar ama ailesi alt katta olunca kaçırıyor ipin ucunu ve bi şekilde ben kendimi aşağıda buluyorum ve genelde bu konuda danışmıyor yani anneme amcam gelcekmiş inelimmi demiyor bi şekilde kendimi orda buluyorum sanki birlikte yaşıyormuşuz gibi
Eşinle net bi şekilde konuş arada bir gidilir ama her gün her gün ben rahatsız oluyorum diye anlat o da ona göre davransınİyi akşamlar arkadaşlar ben kaynanamla altli üstlü oturuyorum ve kendimi sürekli orda buluyorum yani iyiliklerinden kahvaltıya çağırıyorlar yemeğe ama kafayı yicem işten geliyorduk eşimde evde yemeğim vardı eşim kapıyı çaldı kardeşiyle yiğenide ordaydı güzel yemek yapmışlar eşimde oo bize düşermi dedi üstmüzü değişip gelelim dedi o kadar sinirlendim ki ya belki evimde yicem belki istemiyorum kime sordun sen ya agresiflestim noldu dedi ses çıkarmadım ama sinir küpüyüm keşke evlenmeseydin dedim yeter ya of anlatamıyorumda derdimi sinirden ona o da gitti odaya iyi inmeyelim yemek hazırla o zaman noluyo sana dedi bende dalgamı geçiyorsun aldım yemeği iniyorum gelirsin dedim çay içip çıktık ben mi abartıyorum acaba 6 aylık evliyiz diyemi böyle erkeklermi anlamıyor ya da ne demem gerekiyor ya da normal mi böyle şeyler Allah aşkına deli oluyorum ya eşim normal de bana sorar istemiyorsan gitmeyelim der ilgilidir ama noluyor böyle anlamıyorum git annene bu kadar seviyorsan dicektim onu indirip kendim inmicektim ama laf yediği için inmezdi bırakıp lütfen bana birşey söyleyin ben napıcam eşimin ailesi kötü değil ama rahatsız oluyorum bu kadar sık olmasından imdat diye bağırasım var
Mesela şöyle oluyor kahvaltıya geliyorlar sofra başında diyorlar sarma saralım akşama yiyelim plan yapılmış oluyor biz aşağı inmiş oluyoruz işim var anne desem yaparsın boşver dicek istemiyorum denmez çünkü sormuyorlar bile emrivaki yapıyorlar. Ya da mesela geçeb doğumgünü kutlamayan yiğeni geldi ben işten gelmiştim üstümü değiştirmeye çıkamadım gelin yemek soğuyor dediler kaldım orda ertesi gün iş. Ya da mesela izin günüm uyucam gel kahvaltıya x kişisi geldi diyor neyse diyorum iyiliğinden çağırıyorlar iniyim ayıp olmasın sonra kısır partisi planı yapılıyor yukarı çıkıyor akşam oluyor evimde yayılamıyorm. Lütfen anlayın beni neden böyle oluyorKendinize engel olacaksınız o zaman. Yetişkin bir insansınız, tepkilerinizi de söylemlerinizi de kontrol edeceksiniz. İnsanlar sizin aklınızı okuyamaz gidip oturup sonra da ben neden burdayım diye kendi kendinize kavga edip sinirinizi yansıtacak birini arıyorsunuz. Kendinizi nasıl orda buluyorsunuz onu hiç anlamadım zaten. Beni kimse istemediğim bir yere götüremez mesela. Kendi iradenizle alt kata iniyorsunuz, sınır çizmeyi de kendinizi ifade etmeyi de öğrenmeniz lazım. Yapamıyorum, söyleyemiyorum suçlu eşim suçlu eş ailesi diye bir şey yok. En başta sizin hareketleriniz yanlış
Söylüyorum 1 2 sonra tekrar aynıEşinle net bi şekilde konuş arada bir gidilir ama her gün her gün ben rahatsız oluyorum diye anlat o da ona göre davransın
Gitmeyin benim gelesim yok yorgunum diyip inmeyin aşağı ben haklı buluyorum sizi tamamen aileyle aynı evde yaşamakla aynı şey yaniSöylüyorum 1 2 sonra tekrar aynı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?