Eşimle kavga ettik

Gitmeyin benim gelesim yok yorgunum diyip inmeyin aşağı ben haklı buluyorum sizi tamamen aileyle aynı evde yaşamakla aynı şey yani
Ama bu seferde o da benim aileme gelmezse neden inmedi dicekler anlamıyorlar geçen kahvaltıya gitmedik neden gelmediniz hımmmmm diye trip atıyor

Karışmak isteyen uzak, yakın dinlemiyor karışıyor.
Benim kv de yemeğe gidemiyoruz diye eşimin iş yerine poğaça, kek, börek yapıp yolluyor.
Bana da her zaman diyor gelin beraber yiyelim ya da her gün gelin alın diye, hiç uğraşamam dedim.

İş eşinde bitiyor güzelim ama altlı üstlü oturacağını bilirken bunların olacağını da tahmin etmeliydin.

Tahmin edemedim ne biliyim aklı başında insanlardı

Başbaşa diyorum kalıyoruz başbaşa bugün kalamazsak yarın kalırız abartma diyor daha dün film izledik diyor
İnmeyin o zaman siz yada indiniz diyelim eve çıkın bunun için neden söylemiyorsunuz anlamadım.. Alın karşınıza eşinizi bu durumu güzel güzel izah edin . Bu arada istemiyorsanız yapmayın eşiniz de olsa.. yeni olun yada olmayın yapmayın ..

Yahu nasıl istemiyorum denmez. Siz şuna ben istemiyorum diyemiyorum desenize. Burda bir emrivaki yok ki. Sarma saralım diyorlar siz de kuzu kuzu peşlerinden aşağı iniyorsunuz. İnsanların sizin aklınızı nasıl okuyabilir? Yaparsın boşver dediğinde ısrarcı olmamışsınız ki ha tamam demişsiniz.

Ayıp olmasın bahanesi altında kendiniz gitmişsiniz izin gününüzde. Onun da suçlusu eş ailesi olmuş. Kimse sizi zorlamıyor valla kusura bakmayın ben onlarda hata bulamadım. İnsanlara açıkça tepkinizi dile getirmezseniz siz daha buraya çok konu açarsınız.

Hala neden böyle oluyor demişsiniz. Siz hayır diyemediğiniz için, siz sınır çizemediğiniz için, sizin yüzünüzden böyle oluyor bunu bir anlasanız keşke.

Onu yapamıyorum ki eşim benden önce tamam demiş oluyor gitmezsem bu seferde neden gelmedi olucak bilmiyorum ya şeytan diyo iş çıkışı annene geç yat bu gece orda
Neden gelmedi desinler ne var ki bunda, eşiniz de yorgunmuş uzanacak der ayıp değil ki bu. Eşiniz sizden habersiz tamam demezse sorun kalmaz.

Ben sessiz kendi halinde bi kızım o yüzden bisey diyemiyorum

Evet doğru söylüyorsunuz aslında sorun bende ben sınır çizemiyorum ama elinde değil anlamıyorlar ki çayı yukarda içicez koyma anne diyor eşim eşime laf yapıyor dur be ne yukarı otur diye eşim çıkıcaz yorgunuz diyor mısır patlatcam diyr anne dizimiz vardı ondan kalkalım diyor diyorum otur otur çay için diyor anlamıyor daha net şekilde konuşucam damadınada aynısını yapıyor adam yorgunum evde oturcam gelemem anne diyor sinir oldum neden gelmedi gelseydi ya dinlencekmiş alla alla dinlenir sonra diyor

Ben sessiz kendi halinde bi kızım o yüzden bisey diyemiyorum
Kusura bakmayın o zaman burada butun hata sizde , eş ailesinde değil.
Bakın uzak olsanız Hadi neyse ama yakınsınız ve yolunu bulmazsanız daha çok sinir olursunuz sabır sabır çeke çeke ileri de buyuk patlama olur.
Sessiz kendi halinde bi kızım demek bilmiyorum pasiflikten bir an önce çıkın

Ya oturuyoruz diyorki iyi kanaryanın izin gününde gideriz bizde tek izin günüm var zaten sormuyor bile tek izin günüm var anne gelemem herhalde diyorum hemen değil canım ayarlarsın diyor

Yoo gayet elinizde. Siz net bir şekilde söylemezseniz anlamazlar evet. Yok otur çay içip dedikllernde kuzu kuzu oturup çay içmişsiniz. İlk ısrarda tamam diyip vazgeçiyorsunuz kimse anlamaz sizi.

Yoo gayet elinizde. Siz net bir şekilde söylemezseniz anlamazlar evet. Yok otur çay içip dedikllernde kuzu kuzu oturup çay içmişsiniz. İlk ısrarda tamam diyip vazgeçiyorsunuz kimse anlamaz sizi.
Net şekilde nasıl söylenir bilmiyorum ben alışık değilim kendimi anlatamıyorum

Ya oturuyoruz diyorki iyi kanaryanın izin gününde gideriz bizde tek izin günüm var zaten sormuyor bile tek izin günüm var anne gelemem herhalde diyorum hemen değil canım ayarlarsın diyor
O anda diyeceksin ki vallla hayatım biliyorsun tek izin günüm o gün ev temizliği ev toplama zaten geç kalkıyorum anne söz vermiyorum diyeceksiniz. Ben genelde duruma göre bakarız diyorum konuyu kapatıyorum.. Yada o an bir şey mi oldu yararıma ise tamam diyorum yok eğer canım istemiyor ise başka zaman diyorum öyle eşime fln değil kv görümceye bu arada bende yeni evliyim

Net şekilde nasıl söylenir bilmiyorum ben alışık değilim kendimi anlatamıyorum

Ben gidiyorum evde işim kaldı diyorsunuz haydi görüşürüz diyip kapıyı çekip çıkıyorsunuz. Elinizi ayağınızı bağlayacak halleri yok ya. Diğer söylenenleri de duymazdan geliyorsunuz, kararınızın arkasında durmazsanız ciddiye almazlar sizi

Ama ben bunu yapamam ki iş kitliyorlar

Gelirsin gelirsin diyorlar saygı duymuyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…