Çok teşekkür ederim bunun için çabalıyorum ve bizimde tek tartışma konumuz bu nerdeyse ailesi keşke evlenmeseydin demek geldi içimden en azından mutsuz olmazdım böyle eşim bana genelde sorar iş çıkışı berbere bile uğrasa sorar bi yere gittiğimizdede sorar ama alt kattaki annesi babası olunca sorma gereği duymuyor evlenmeseydin o zaman diyesim geliyorAbartmadınız. Abartmıyorsunuz emin olun. Sizin ayrı bir eviniz var bunu eşiniz kabullensin ilk önce. Biz çok tartıştık hatta diyebilirim ki tek tartışma konumuz budur. Bana sormadan benim adıma plan yapamaz, sormak zorunda. Kesin tavrınızı koyun. Taviz verdiğiniz anda, onu mutlu edeyim derken siz mutsuz olursunuz. Güzelce anlatın. Yiyip bitirmeyin kendinizi yanlış mı yapıyorum diye. Eminim ki anlayacaktır.
Eğer yerleşmezlerse taşınmak istediğimi söylerimKesinlikle....ama söylüyorum tekrar bunun çözümü anca onların gitmeleri yada sizin...altarnatif i yok
Evet kötü değiller çalıştığım için bunalıyorumHer gelmiyorum dediğinizde gitmişsiniz
kararınız net olsun
gelmiyorum yemeğim var çok yorgunum yemek yiyip yatıcam deyin geçin ya da evde çok işim var cvp vermelerine izin vermeden çıkın evinize. lafları ağızlarına tıkayın onlar sizi çağırmadan direk söyleyin yada.
Aslında kötü niyetli değiller gibi ama insan bunalıyor.
Umarım başarırsınızEğer yerleşmezlerse taşınmak istediğimi söylerim
Ama sinirleniyorum 7 aydır ben evlendiğimi hissedemedim kurban olayım evime alışamadım kocamla yemek yiyemedim tek misafir alamadım tek misafirliğe gidemedim izin günlerimden nefret ettim
Rabbim herkesinn sıkıntısını gidersin inşallahUmarım başarırsınız
Ama elim ayağım titriyor sinirden düşünün işten gelmişsinz eve çıkıcaksınız hop eşinin kapılarını çalmış içeri girmiş yemeklere bakmış geliriz demiş ne diyebilirim ki yukarda sinirden suratına bakamıyorum kacga etmiyim diye surat asıyorum sakince keşke evlenmeseydin dedim o lafımdan sonra inmeyelim yemek hazırla dedi bende öyle ayarlamadınmo sen iniyorum dedim hatam sanırım sakin olmamak dikkat edeceğim bu arada ailesine karşı saygısızlığımda yok ama sanki küçüğüm diye yönlendirmeye çalışıyorlar iizn günümde çağırıyorlar kahvaltıya gidiyorum diyorum düşünmüşler ne güzel otururken hadi şuraya gidelim diye kendi kendine plan yapılıyor kocamı bile kendi arıyor oğlum akşam şuraya gel biz gidiyorz anne evim dağınık diyorum kalsın boşver diyorBakın kızmakta haklısınız, beklentilerinizde de sadece anlatmaya çalıştığım şey şu kavga ederek, cırlayarak, surat asarak bu durumu çözemezsiniz. Aksine bir sorun daha yaratmış olursunuz. Boşuna evlilik zeka ve politika işidir demiyorum, tatlı tatlı davranıp öyle çözmeniz lazım bu durumu
Çalışıyorsunuz birde sanırım. Aslında diyeceğiniz tek şey eşinize; ‘’zaten yorgun geliyorum yemek yiyip, uzanmak istiyorum benim adıma karar verirken lütfen bunları da göz önünde bulundur. ‘’ halledilmeyecek, aşılmayacak bir sorun değil inanın. Dert edip, evliliğiniz en güzel zamanlarını bununla heba etmeyin.Çok teşekkür ederim bunun için çabalıyorum ve bizimde tek tartışma konumuz bu nerdeyse ailesi keşke evlenmeseydin demek geldi içimden en azından mutsuz olmazdım böyle eşim bana genelde sorar iş çıkışı berbere bile uğrasa sorar bi yere gittiğimizdede sorar ama alt kattaki annesi babası olunca sorma gereği duymuyor evlenmeseydin o zaman diyesim geliyor
Ama elim ayağım titriyor sinirden düşünün işten gelmişsinz eve çıkıcaksınız hop eşinin kapılarını çalmış içeri girmiş yemeklere bakmış geliriz demiş ne diyebilirim ki yukarda sinirden suratına bakamıyorum kacga etmiyim diye surat asıyorum sakince keşke evlenmeseydin dedim o lafımdan sonra inmeyelim yemek hazırla dedi bende öyle ayarlamadınmo sen iniyorum dedim hatam sanırım sakin olmamak dikkat edeceğim bu arada ailesine karşı saygısızlığımda yok ama sanki küçüğüm diye yönlendirmeye çalışıyorlar iizn günümde çağırıyorlar kahvaltıya gidiyorum diyorum düşünmüşler ne güzel otururken hadi şuraya gidelim diye kendi kendine plan yapılıyor kocamı bile kendi arıyor oğlum akşam şuraya gel biz gidiyorz anne evim dağınık diyorum kalsın boşver diyor
Ama genelde hep oluyr ve yemeğimi ertesi gün yeriz diye bırakıyorum ve yenmiyor eşim acıktım yemek hazırla tavrıyla söyleyince aşağıda yemek istiyordun hazırlayamam dedim ne doğru ne yanlış bilmediğim için size soruyorum aslında bu arada gelmiyorum diyemedim kayınvalideme çünkü kendi karar verip gidiceğimiz kişiyi çoktan aramıştı istediğini yapmayıncada trip atıyor hesap soruyorBu her gün yaşanan bir olay değil ki öyle yazmışsınız. Yemeğinizi ertesi gün yiyiverin ne olmuş? Sonra eşinize emrivaki yapmaması gerektiğini düzgünce konuşun. Tavrınızı görünce eşiniz gitmeyelim bile demiş siz yok demişsiniz. Kararınız net olsun hem o lafı edip hem surat asıp hem gitmek yanlış bir tavır.
Sizi çağırmışlar gitmişsiniz izin gününüzde evde oturmak istiyorsanız gelmiyorum diyeceksiniz. Kadın sizin aklınızı mı okusun? Tavrınız net değil ki. İçiniz başka söylüyor ağzınız başka. Sizi kafanıza silah dayayıp götürmüyor ya, plan mı yaptı gitmek istemiyor musunuz gelmiyorum diyin çıkın evinize.
Hayır olur mu öyle şey özür dilenecek bir durum yok ortada. Sadece yaşınız daha çok genç ilerleyen zamanlarda bu kadar sıkıntı yaptığınız için pişman olabilirsiniz ben sadece sizi düşünüyorum .Vaktinizi aldım özür dilerim hepinizden
Dert ettim kendime bu durumu geçiyor olaydan 1 hafta sonra ama napıyım öyle söyliyim benÇalışıyorsunuz birde sanırım. Aslında diyeceğiniz tek şey eşinize; ‘’zaten yorgun geliyorum yemek yiyip, uzanmak istiyorum benim adıma karar verirken lütfen bunları da göz önünde bulundur. ‘’ halledilmeyecek, aşılmayacak bir sorun değil inanın. Dert edip, evliliğiniz en güzel zamanlarını bununla heba etmeyin.
Sanırım öyle olucak sıkıntıdan değilde şimdiden böyle olursa eşimi ilerde düzeltemememten korkuyormHayır olur mu öyle şey özür dilenecek bir durum yok ortada. Sadece yaşınız daha çok genç ilerleyen zamanlarda bu kadar sıkıntı yaptığınız için pişman olabilirsiniz ben sadece sizi düşünüyorum .
yedi aydir pandemi var zaten ne misafiri.. ise gidip gelirken kv leri de riske atiyorsunuz.. bu virus bitmez valla.. kac yil surecek Allah bilir.Ama sinirleniyorum 7 aydır ben evlendiğimi hissedemedim kurban olayım evime alışamadım kocamla yemek yiyemedim tek misafir alamadım tek misafirliğe gidemedim izin günlerimden nefret ettim
Korkmayın. Sizin elinizde herşey .Sanırım öyle olucak sıkıntıdan değilde şimdiden böyle olursa eşimi ilerde düzeltemememten korkuyorm
Ama genelde hep oluyr ve yemeğimi ertesi gün yeriz diye bırakıyorum ve yenmiyor eşim acıktım yemek hazırla tavrıyla söyleyince aşağıda yemek istiyordun hazırlayamam dedim ne doğru ne yanlış bilmediğim için size soruyorum aslında bu arada gelmiyorum diyemedim kayınvalideme çünkü kendi karar verip gidiceğimiz kişiyi çoktan aramıştı istediğini yapmayıncada trip atıyor hesap soruyor
Ne kadar abartmışsınız, normalde sorar diyorsunuz demek ki gayri ihtiyari bir durum oldu o akşam.İyi akşamlar arkadaşlar ben kaynanamla altli üstlü oturuyorum ve kendimi sürekli orda buluyorum yani iyiliklerinden kahvaltıya çağırıyorlar yemeğe ama kafayı yicem işten geliyorduk eşimde evde yemeğim vardı eşim kapıyı çaldı kardeşiyle yiğenide ordaydı güzel yemek yapmışlar eşimde oo bize düşermi dedi üstmüzü değişip gelelim dedi o kadar sinirlendim ki ya belki evimde yicem belki istemiyorum kime sordun sen ya agresiflestim noldu dedi ses çıkarmadım ama sinir küpüyüm keşke evlenmeseydin dedim yeter ya of anlatamıyorumda derdimi sinirden ona o da gitti odaya iyi inmeyelim yemek hazırla o zaman noluyo sana dedi bende dalgamı geçiyorsun aldım yemeği iniyorum gelirsin dedim çay içip çıktık ben mi abartıyorum acaba 6 aylık evliyiz diyemi böyle erkeklermi anlamıyor ya da ne demem gerekiyor ya da normal mi böyle şeyler Allah aşkına deli oluyorum ya eşim normal de bana sorar istemiyorsan gitmeyelim der ilgilidir ama noluyor böyle anlamıyorum git annene bu kadar seviyorsan dicektim onu indirip kendim inmicektim ama laf yediği için inmezdi bırakıp lütfen bana birşey söyleyin ben napıcam eşimin ailesi kötü değil ama rahatsız oluyorum bu kadar sık olmasından imdat diye bağırasım var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?