Eşimle kavga ettik

est dalga gecmiyorum .surekli konu acip her kavgada sasirmis gibi yaziyorsunuz .siz tartissaniz degil de kocamla cok iyiyiz deseniz sasiririm ben actginiz konulara bakarak .
size milyon milyar sey yazildi siz birseyleri degistirmek istemedikce kk nin size yazabilecegi daha fazla sey oldugunu dusunmuyorum

Hilal hanim bosanmanin onundeki mesele maddi kaygilar ve ev ise avukata bunu sorup cevabini alabilirsiniz. Bu sizin kacinci konunuz hatırlamıyorum belliki evliliginiz yürümüyor ve eninde sonunda bosanacaksiniz. Avukattan danışmanlık hizmeti aldiginizda madem buraya kadar geldin, boşamadan birakmam demiyor. Oturup hukuki bir gorus almanin size zarari olmaz

Siz onun hakkını verin, evi Siz alın o kadar biliyorsa. Saygısız adam. Ayrıca araba bagajı havuzları satıyorlar, bir şey aksa da bagaja bulasmiyor.

Boşanma çok yıpratıcı bir süreçtir. Hem ekonomik hemde piskolojik olarak hazır olmanız lazım boşanmak için. hazır değilseniz boşanmaya kalkışmayın. Yoksa en büyük zararı yine siz görürsünüz.

İşiniz var mı çalışıyormusunuz

Ayrıyız derken eşim çalıştı yazın tercih dönemiydi kendi evimizde kaldı ben kızımla birlikte köyde kaldım 1.5 ay kadar

Bahsettiğim ayrılık o değil ama bildiğimiz biz boşanalım mı birbirimiz olmadan nasıl bir hayat süreriz çocuğumuz nasıl etkilenir hatalarımızı düzeltebilir miyiz gibi etkin düşünme dönemine girdiğiniz bir ayrılık.

Haklısınız
O yola giremiyoruz iste eşim çocuktan da vazgeçmem evimden arabadan da diyor sen kendin git diyor ben neden 3 yaşındaki kızımı annesiz bırakayım hakkım olan evi eşime bırakayım ayrılık noktasında da orta yol bulamıyoruz eşim alışmış böyle yaşamaya onun için evlilik kavga gürültü olur bencillik olur hersey olur ama aynı evde yaşamaya devam edilir

Bi şekilde boşanmayı başarabilirseniz çocuğu görüş günlerinde bile savsaklayacak, kızım beni ilerde bulur nasılsa diye rahat rahat t.ş.klarını yaya yaya gezecek. Bu da burda dursun. Ola ki boşanırsanız açın burayı okuyun. Ciğerlerini biliyoruz bunların.

Diğer konularınızdan hatırladığım kadarıyla para konusunda da sizi madur ediyordu,ya çözemediğiniz konular var,çünkü boşanmak istemiyorsunuz ikiniz de ya da eşiniz sizi sevmiyor sürekli eziyet etme peşinde,eşyaları taşımaya gelince tabii ki en ağırları erkekler taşır,nerde görmüş kadının taşıdığını,birde son yazdığınızı sormak istedim site içinde ne giyiyorsunuz ona da laf etmiş ya,

Aranızdaki kavga sebeplerini çözmeye yönelin.
Sizden aldığım enerji de şu. Sürekli kavga gürültü içinde arkasını düşünmeden boşanalım deyip eyleme geçmemeniz. Evliliğin dibine dinamit koyar bu tarz bir üslup.
Boşanacaksanız da arka planını ayarlayın, tek sefer de söyleyşn ve eyleme geçirin.

Kaç yıllık evlisiniz sanki evliliğin ilk yılları kavgası gibi ama çocuk var diyorsunuz erkeklerin çoğu arabasına bir şeyler dökülsün istemez üstelik buzluktan çıkarılmış yiyecekler ona verseydiniz o yerleştirseydi yani karşılıklı fazla abartmışsınız sorun sadece bu mu karşılıklı saydırmışsınız karşılıklı kullanılan cümleler tahrik etmiş birbirinizi o da kırıcı olmuş ben mesela asansöre falan getir demem yarısını kendim alır çıkartırım yarısını da sen getir derim onun nasıl çıkardığı beni ilgilendirmez eğer sadece sorun bu tarz bir şeyler ise iletişim sorununuz var bu çözülmeyecek bir şey degil burada olmayacak çiftlere direkt boşanın derim ama bu konuya göre bosanmalik bir durum yok ki şiddet var mı bazı insanların malı kıymetlidir sizden para esirgemiyorsa çok da takmanıza gerek yok açıkçası mesela benim kaynım arabasının kapısının en ufak hızlı kapatilmasina kızar çok az binmisimdir ama korkarim kapatırken yavaşça çekerim adamın arabası kıymetli yapacak bir şey yok sert carpana lafını söyler kırar yani yani bunun için kavga edilecek bir durum yok eşi bile korkar arabaya bi sey olacak diye

Başlığı görünce bişey var sandım, rutinlerinizden birini yaşamışsınız yine, biraz g.tünüzü dönersiniz karşılıklı, unutur gidersiniz.
Aradigim yorum Keşke ağzına boşanma kelimesini bu kadar almasa adamda biliyor söyleyecek ama yapmayacak islemiyodur ki

sizin boşanmaya niyetiniz yok bahane sıralıyorsunuz. çocuktan vazgeçmeye o karar vermiyor. 3 yaşındaki çocuğuda hakim anneye verir zaten.
boşanmak için adamın gönlünü etmenize gerek yok çekişmeli açarsınız davayı.

Çocuğu sizden alamaz. Bir avukata gidip akıl danışın. Mal mülk paylaşımı nasıl olur vs gibi. Bana kalırsa böyle mendebur bir adamla uğraşacağıma evin ve arabanın yarı parasını alıp bundan kurtulur kendi düzenimi kurarım. Zaten çalışıyorsunuz. Ayrılmak isteseniz bin kere ayrılmıştınız. Derdiniz ayrılmakla tehdit edip belki bir umut düzelmesini sağlamak. Eh yalama olmuş evliliğiniz artık. Bosanacam, bak bosuyorum aha geliyor celp diye diye artık ciddiye bile alınmıyorsunuz. Size de çocuğunuza da yazık. Çocuğunuz küçüklüğünü anne babam hep kavga ederdi evde hiç huzur olmazdı diye hatırlayacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…