Eşimle kavga ettik

Boşanmayacaksanız yapacak bişey yok bu adamın kumaşı bu , susup idare etmeyi öğrenin çünkü siz boşanmazsınız sizde böyle bir kararlılık ve irade yok , eşiniz de siz de boşanma sorumluluğunu alamazsınız, sizin gibi bir tanıdığım var birbirini dövüp sövüp sonra aynı sofrada yemek yiyorlar, her zaman boşanma lafı ağızlarında sakız ama asla boşanma falan yok , öyle kavga dövüş çocukların psikolojisinin içine ede ede yaşıyorlar, ben en son bu kadınla görüşmeyi kestim çünkü her dayak yediğinde arayıp veryansın ediyor beynimi yiyor ama boşanmıyor da , gündüz keyfim yerindeyken birden arıyor çok kötüyüm gel nolur eşim beni dövdü, her yerim mosmor diyordu, ben de ta o zamanlar nişanlıyken eşimden rica ediyordum beni isten alıp kostur koştur yetiştiriyordu, gidiyordum ki çay koymuş kek yapmış amaç oturup beraber dün nasıl dayak yediğini kritiğini yapalım o içini boşaltın ben de sinir küpü olarak evime döneyim, baktım bunların ilişkisi hep böyle zamanla uzaklaştım, siz de bu arkadaş gibisiniz boşanmazsınız, buraya da veryansın edip iç boşaltmak için konu açıyorsunuz...

yani şöyle ki çocuktan evden veya arabadan vazgeçmemek eşinizin insiyatifinde olan birşey değil. Mahkeme ne derse o. Siz haklarınızdan feragat etmediğiniz sürece evin ve arabanın yarısı sizin. Mahkeme satıp parasını vermesini şart koşuyor diye biliyorum. Ayrıca çocuğun da genelde annede kalmasında karar kılınıyor. Geçen sene boşanmayı düşündüğüm bir süreç olmuştu ve gidip avukatla görüşmüştüm. Hayatınızı net bilmediğim için dediklerim sizin için doğru olmayabilir ama hukuki danışmanlık alırsanız en azından haklarınızı öğrenmiş olursunuz kafanız biraz daha netleşir.

bir arkadaş sormuş cevaplar mısınız?
yazın boşanma davası açtım diye konu açmışsınız davayı geri mi çektiniz?
veya öyle sizi almaya geldi hiçbişey yok gibi mi dönüyordunuz?
eee öyleyse dava ne oldu dava? @hilal1010

Dava açacaktı açmamış, çocuk için bir kere daha denemişler.

Evet para konusu da eskisi kadar sorun olmasa da sorun aramızda. Kalın ipli atlet giyiyorum ona kiziyo diz kapağımda etek giyiyorum ona kiziyo

Sizin acilen bir avukata gidip yasal konularda aydınlanmanız gerekiyor. Yani herhangi bir mahkemenin 3 yaşındaki çocuğu babasına verebilmesi imkansıza yakın.

Sizin acilen bir avukata gidip yasal konularda aydınlanmanız gerekiyor. Yani herhangi bir mahkemenin 3 yaşındaki çocuğu babasına verebilmesi imkansıza yakın.
Herif çocuğu kessen almaz zaten, bu iyi baba pozunu amma yiyorlar ha.

Beni yanlış anlamayın size de hak veriyorum eşinizin üslubu çok yanlış,söyleyeceğim şey madem boşanamıyorsunuz,taktik mi değiştirseniz,eşiniz tahammülsüz bi garip davranışları var acaba onun da kızdığı sevmediği birşeyler mi var o kavga etsin kendi kendine muhatap olmasanız mı,mesela benim eşim de çok titizdir ben dökülme ihtimali olan olmayan sulu buzlu herhangi birşeyi bagaja asla koymam ayak bastığımız yere koyarım altına da poşet falan koyarım çünkü bilirim ki hasbelkader dökülürse kavga çıkar,onunla hiç inatlaşmam,bazen evlilikte he demek gerekiyor siz ineylaştıkça o da inatlaşıyor

Uf ayni benim esim gibi. Erkekler bazen sinir bozucu olabiliyor. Boşanmazsınız kavga aninda söylenen seyler bunlar. Ama rahatsiz olduğunuz davranisina karsi tepkili olduğunuzu öfkelenmeden ve ofkelendirmeden ona soyleyin diyemem davranislarinizla gösterin. Üçüncü bir kisi de hakem olabilir bu arada ama ehil akilli ve aile hayatını bilen biri

başak burcu mu

Eşiniz çok takıntılı evhamlı birisi.Allah sabır versin.

O öyle isteyince öyle olmuyor okumuş, etmiş, çalışan insansınız yahu işinize mi geliyor böyle düşünmek anlamadım. Köy yerinde yaşayan, okuma yazma bilmeyen kadın muamelesi yapmayın kendinize. Hoş onlar bile çekmeyip boşanıyor. Medeni kanun var malların yarısını bölüşeceksiniz, çocuk da sizde kalır. 3 yaşındaki çocuğu annesinden ayırmazlar. Zaten eşiniz çocuğunuzu sevmiyor, istemiyor maksat sizi korkutmak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…