- 24 Ocak 2021
- 13.001
- 29.862
- 548
yani şöyle ki çocuktan evden veya arabadan vazgeçmemek eşinizin insiyatifinde olan birşey değil. Mahkeme ne derse o. Siz haklarınızdan feragat etmediğiniz sürece evin ve arabanın yarısı sizin. Mahkeme satıp parasını vermesini şart koşuyor diye biliyorum. Ayrıca çocuğun da genelde annede kalmasında karar kılınıyor. Geçen sene boşanmayı düşündüğüm bir süreç olmuştu ve gidip avukatla görüşmüştüm. Hayatınızı net bilmediğim için dediklerim sizin için doğru olmayabilir ama hukuki danışmanlık alırsanız en azından haklarınızı öğrenmiş olursunuz kafanız biraz daha netleşir.Haklısınız
O yola giremiyoruz iste eşim çocuktan da vazgeçmem evimden arabadan da diyor sen kendin git diyor ben neden 3 yaşındaki kızımı annesiz bırakayım hakkım olan evi eşime bırakayım ayrılık noktasında da orta yol bulamıyoruz eşim alışmış böyle yaşamaya onun için evlilik kavga gürültü olur bencillik olur hersey olur ama aynı evde yaşamaya devam edilir
Dava açacaktı açmamış, çocuk için bir kere daha denemişler.bir arkadaş sormuş cevaplar mısınız?
yazın boşanma davası açtım diye konu açmışsınız davayı geri mi çektiniz?
veya öyle sizi almaya geldi hiçbişey yok gibi mi dönüyordunuz?
eee öyleyse dava ne oldu dava? @hilal1010
Evet para konusu da eskisi kadar sorun olmasa da sorun aramızda. Kalın ipli atlet giyiyorum ona kiziyo diz kapağımda etek giyiyorum ona kiziyoDiğer konularınızdan hatırladığım kadarıyla para konusunda da sizi madur ediyordu,ya çözemediğiniz konular var,çünkü boşanmak istemiyorsunuz ikiniz de ya da eşiniz sizi sevmiyor sürekli eziyet etme peşinde,eşyaları taşımaya gelince tabii ki en ağırları erkekler taşır,nerde görmüş kadının taşıdığını,birde son yazdığınızı sormak istedim site içinde ne giyiyorsunuz ona da laf etmiş ya,
Yine miMesaj tekrarı.
Haklısınız
O yola giremiyoruz iste eşim çocuktan da vazgeçmem evimden arabadan da diyor sen kendin git diyor ben neden 3 yaşındaki kızımı annesiz bırakayım hakkım olan evi eşime bırakayım ayrılık noktasında da orta yol bulamıyoruz eşim alışmış böyle yaşamaya onun için evlilik kavga gürültü olur bencillik olur hersey olur ama aynı evde yaşamaya devam edilir
Avukatla görüştüm dava acacaktim sonra barıştıkbir arkadaş sormuş cevaplar mısınız?
yazın boşanma davası açtım diye konu açmışsınız davayı geri mi çektiniz?
veya öyle sizi almaya geldi hiçbişey yok gibi mi dönüyordunuz?
eee öyleyse dava ne oldu dava? @hilal1010
E neyi varmışEvet para konusu da eskisi kadar sorun olmasa da sorun aramızda. Kalın ipli atlet giyiyorum ona kiziyo diz kapağımda etek giyiyorum ona kiziyo
Herif çocuğu kessen almaz zaten, bu iyi baba pozunu amma yiyorlar ha.Sizin acilen bir avukata gidip yasal konularda aydınlanmanız gerekiyor. Yani herhangi bir mahkemenin 3 yaşındaki çocuğu babasına verebilmesi imkansıza yakın.
Beni yanlış anlamayın size de hak veriyorum eşinizin üslubu çok yanlış,söyleyeceğim şey madem boşanamıyorsunuz,taktik mi değiştirseniz,eşiniz tahammülsüz bi garip davranışları var acaba onun da kızdığı sevmediği birşeyler mi var o kavga etsin kendi kendine muhatap olmasanız mı,mesela benim eşim de çok titizdir ben dökülme ihtimali olan olmayan sulu buzlu herhangi birşeyi bagaja asla koymam ayak bastığımız yere koyarım altına da poşet falan koyarım çünkü bilirim ki hasbelkader dökülürse kavga çıkar,onunla hiç inatlaşmam,bazen evlilikte he demek gerekiyor siz ineylaştıkça o da inatlaşıyorEşimle hafta sonu köye gittik. Hem son bir kez gezip gelmek için hem de kışlıklarımızı alıp gelelim dedik. Soslarimizi yaptık patlıcan biber közleri vs. Yaptik bugün de getirdik. Daha önce de yazmıştım ya benim eşimin herseyi kıymetlidir diye. Buzluktan çıkan eşyaları cozulmesin diye büyük buz poşetlerine koydum arabaya yerlestiriyoruz ailesinin yanında bağırmaya başladı öyle koyulmaz arabaya akinca ben temizliyorum akmaz diyorum kaç kat poşet yaptım zaten yok iste akinca ben temizliyorum sulu şeyler bagaja mi koyulur napim sırtımda mi götüreyim dedim bende kendin arabanla götür bida dedi bende şimdi senin araban var napalim dedim neyse onun dediği gibi koyduk eve geldik. Arabayi asansöre yakin yere koy eşyaları taşımayalim dedim. Durdurup çalıştıramam ben taşırım dedi bende tmam o zman dedim birkaç eşya alıp çıktım sonra eşim geldi eşyaları getirdi söylenmeye başladı herseyi ben mi taşıcam eşek miyim ben bilmem ne. Kendin taşırım dedin bende sütleri alıp çıktım dedim sinir oldum ama baya gözüm döndü artık bağırıp çağırmaya başladım bende ben kaç yaşında insanım sen nasıl ailenin yanında bana bağırırsın diye herseyi attım yere baya gözüm döndü sinirden ne istiyosun sen benden sürekli bağırıp çağırıyon flan dedim herseyi attım yere bida bir çöp de getirmem köyden herseyi git satın al asla bisey de yapmam dedim ilk başta beni sakinlestirmek için sustu ama sonradan o da saymaya başladı yok iste onun sayesinde bilmem kaç milyonluk evde oturuyormusum annesinin emek emek verdiği şeyleri atmışım dökmüşüm benim ailem onun ailesine 10 beden büyükmüş bende haram olsun bütün hakkım ailemin hakki da sana dedim defol git evden hemen yarın aç boşanma davasını dedim o ayrilamazmis ben yine ayrılma konusunu açmışım daha ne olacak ayrılmamız için dedim bencilsin mal düskunusun dedim hiç bi karım çocuğum diye bizi düşündün mü sen varsa yoksa malın evin dedim git sen aç ne davası aciyorsan dedi gidip acicam avukatımla da konuşcam dedim ama ne yaparım nasıl yaparım bilmiyorum kızlar eşim evden gitmez ama bende gitmek istemiyorum onun gitmesini istiyorum çocuğumu flan götüremezsin dedi şimdi konuşmuyoruz ama durup durup laf sokuyo son 2 3 saattir yok ıslak havluyla ıslak saçla yastığa yatamazmisim yatak kokuyormus sitede giyimime kusamima dikkat etmem gerekirmis cinnet geçirip bisy yapicam şu adama o olacak yani
Bence boşanmak da istemiyor eşi,tehdit ediyor işte çocuğu vermem diye ki kadın da gitmesin korksun diye,çözemedikleri birşey var terapiye mi gitseler acabaHerif çocuğu kessen almaz zaten, bu iyi baba pozunu amma yiyorlar ha.
Herif çocuğu kessen almaz zaten, bu iyi baba pozunu amma yiyorlar ha.
sağol katip bilgi için :)Dava açacaktı açmamış, çocuk için bir kere daha denemişler.
nasıl barıştınız?Avukatla görüştüm dava acacaktim sonra barıştık
2 seans zor dayanır bu.Bence boşanmak da istemiyor eşi,tehdit ediyor işte çocuğu vermem diye ki kadın da gitmesin korksun diye,çözemedikleri birşey var terapiye mi gitseler acaba
Eşimle hafta sonu köye gittik. Hem son bir kez gezip gelmek için hem de kışlıklarımızı alıp gelelim dedik. Soslarimizi yaptık patlıcan biber közleri vs. Yaptik bugün de getirdik. Daha önce de yazmıştım ya benim eşimin herseyi kıymetlidir diye. Buzluktan çıkan eşyaları cozulmesin diye büyük buz poşetlerine koydum arabaya yerlestiriyoruz ailesinin yanında bağırmaya başladı öyle koyulmaz arabaya akinca ben temizliyorum akmaz diyorum kaç kat poşet yaptım zaten yok iste akinca ben temizliyorum sulu şeyler bagaja mi koyulur napim sırtımda mi götüreyim dedim bende kendin arabanla götür bida dedi bende şimdi senin araban var napalim dedim neyse onun dediği gibi koyduk eve geldik. Arabayi asansöre yakin yere koy eşyaları taşımayalim dedim. Durdurup çalıştıramam ben taşırım dedi bende tmam o zman dedim birkaç eşya alıp çıktım sonra eşim geldi eşyaları getirdi söylenmeye başladı herseyi ben mi taşıcam eşek miyim ben bilmem ne. Kendin taşırım dedin bende sütleri alıp çıktım dedim sinir oldum ama baya gözüm döndü artık bağırıp çağırmaya başladım bende ben kaç yaşında insanım sen nasıl ailenin yanında bana bağırırsın diye herseyi attım yere baya gözüm döndü sinirden ne istiyosun sen benden sürekli bağırıp çağırıyon flan dedim herseyi attım yere bida bir çöp de getirmem köyden herseyi git satın al asla bisey de yapmam dedim ilk başta beni sakinlestirmek için sustu ama sonradan o da saymaya başladı yok iste onun sayesinde bilmem kaç milyonluk evde oturuyormusum annesinin emek emek verdiği şeyleri atmışım dökmüşüm benim ailem onun ailesine 10 beden büyükmüş bende haram olsun bütün hakkım ailemin hakki da sana dedim defol git evden hemen yarın aç boşanma davasını dedim o ayrilamazmis ben yine ayrılma konusunu açmışım daha ne olacak ayrılmamız için dedim bencilsin mal düskunusun dedim hiç bi karım çocuğum diye bizi düşündün mü sen varsa yoksa malın evin dedim git sen aç ne davası aciyorsan dedi gidip acicam avukatımla da konuşcam dedim ama ne yaparım nasıl yaparım bilmiyorum kızlar eşim evden gitmez ama bende gitmek istemiyorum onun gitmesini istiyorum çocuğumu flan götüremezsin dedi şimdi konuşmuyoruz ama durup durup laf sokuyo son 2 3 saattir yok ıslak havluyla ıslak saçla yastığa yatamazmisim yatak kokuyormus sitede giyimime kusamima dikkat etmem gerekirmis cinnet geçirip bisy v
Uf ayni benim esim gibi. Erkekler bazen sinir bozucu olabiliyor. Boşanmazsınız kavga aninda söylenen seyler bunlar. Ama rahatsiz olduğunuz davranisina karsi tepkili olduğunuzu öfkelenmeden ve ofkelendirmeden ona soyleyin diyemem davranislarinizla gösterin. Üçüncü bir kisi de hakem olabilir bu arada ama ehil akilli ve aile hayatını bilen biriEşimle hafta sonu köye gittik. Hem son bir kez gezip gelmek için hem de kışlıklarımızı alıp gelelim dedik. Soslarimizi yaptık patlıcan biber közleri vs. Yaptik bugün de getirdik. Daha önce de yazmıştım ya benim eşimin herseyi kıymetlidir diye. Buzluktan çıkan eşyaları cozulmesin diye büyük buz poşetlerine koydum arabaya yerlestiriyoruz ailesinin yanında bağırmaya başladı öyle koyulmaz arabaya akinca ben temizliyorum akmaz diyorum kaç kat poşet yaptım zaten yok iste akinca ben temizliyorum sulu şeyler bagaja mi koyulur napim sırtımda mi götüreyim dedim bende kendin arabanla götür bida dedi bende şimdi senin araban var napalim dedim neyse onun dediği gibi koyduk eve geldik. Arabayi asansöre yakin yere koy eşyaları taşımayalim dedim. Durdurup çalıştıramam ben taşırım dedi bende tmam o zman dedim birkaç eşya alıp çıktım sonra eşim geldi eşyaları getirdi söylenmeye başladı herseyi ben mi taşıcam eşek miyim ben bilmem ne. Kendin taşırım dedin bende sütleri alıp çıktım dedim sinir oldum ama baya gözüm döndü artık bağırıp çağırmaya başladım bende ben kaç yaşında insanım sen nasıl ailenin yanında bana bağırırsın diye herseyi attım yere baya gözüm döndü sinirden ne istiyosun sen benden sürekli bağırıp çağırıyon flan dedim herseyi attım yere bida bir çöp de getirmem köyden herseyi git satın al asla bisey de yapmam dedim ilk başta beni sakinlestirmek için sustu ama sonradan o da saymaya başladı yok iste onun sayesinde bilmem kaç milyonluk evde oturuyormusum annesinin emek emek verdiği şeyleri atmışım dökmüşüm benim ailem onun ailesine 10 beden büyükmüş bende haram olsun bütün hakkım ailemin hakki da sana dedim defol git evden hemen yarın aç boşanma davasını dedim o ayrilamazmis ben yine ayrılma konusunu açmışım daha ne olacak ayrılmamız için dedim bencilsin mal düskunusun dedim hiç bi karım çocuğum diye bizi düşündün mü sen varsa yoksa malın evin dedim git sen aç ne davası aciyorsan dedi gidip acicam avukatımla da konuşcam dedim ama ne yaparım nasıl yaparım bilmiyorum kızlar eşim evden gitmez ama bende gitmek istemiyorum onun gitmesini istiyorum çocuğumu flan götüremezsin dedi şimdi konuşmuyoruz ama durup durup laf sokuyo son 2 3 saattir yok ıslak havluyla ıslak saçla yastığa yatamazmisim yatak kokuyormus sitede giyimime kusamima dikkat etmem gerekirmis cinnet geçirip bisy yapicam şu adama o olacak yani
başak burcu muEşimle hafta sonu köye gittik. Hem son bir kez gezip gelmek için hem de kışlıklarımızı alıp gelelim dedik. Soslarimizi yaptık patlıcan biber közleri vs. Yaptik bugün de getirdik. Daha önce de yazmıştım ya benim eşimin herseyi kıymetlidir diye. Buzluktan çıkan eşyaları cozulmesin diye büyük buz poşetlerine koydum arabaya yerlestiriyoruz ailesinin yanında bağırmaya başladı öyle koyulmaz arabaya akinca ben temizliyorum akmaz diyorum kaç kat poşet yaptım zaten yok iste akinca ben temizliyorum sulu şeyler bagaja mi koyulur napim sırtımda mi götüreyim dedim bende kendin arabanla götür bida dedi bende şimdi senin araban var napalim dedim neyse onun dediği gibi koyduk eve geldik. Arabayi asansöre yakin yere koy eşyaları taşımayalim dedim. Durdurup çalıştıramam ben taşırım dedi bende tmam o zman dedim birkaç eşya alıp çıktım sonra eşim geldi eşyaları getirdi söylenmeye başladı herseyi ben mi taşıcam eşek miyim ben bilmem ne. Kendin taşırım dedin bende sütleri alıp çıktım dedim sinir oldum ama baya gözüm döndü artık bağırıp çağırmaya başladım bende ben kaç yaşında insanım sen nasıl ailenin yanında bana bağırırsın diye herseyi attım yere baya gözüm döndü sinirden ne istiyosun sen benden sürekli bağırıp çağırıyon flan dedim herseyi attım yere bida bir çöp de getirmem köyden herseyi git satın al asla bisey de yapmam dedim ilk başta beni sakinlestirmek için sustu ama sonradan o da saymaya başladı yok iste onun sayesinde bilmem kaç milyonluk evde oturuyormusum annesinin emek emek verdiği şeyleri atmışım dökmüşüm benim ailem onun ailesine 10 beden büyükmüş bende haram olsun bütün hakkım ailemin hakki da sana dedim defol git evden hemen yarın aç boşanma davasını dedim o ayrilamazmis ben yine ayrılma konusunu açmışım daha ne olacak ayrılmamız için dedim bencilsin mal düskunusun dedim hiç bi karım çocuğum diye bizi düşündün mü sen varsa yoksa malın evin dedim git sen aç ne davası aciyorsan dedi gidip acicam avukatımla da konuşcam dedim ama ne yaparım nasıl yaparım bilmiyorum kızlar eşim evden gitmez ama bende gitmek istemiyorum onun gitmesini istiyorum çocuğumu flan götüremezsin dedi şimdi konuşmuyoruz ama durup durup laf sokuyo son 2 3 saattir yok ıslak havluyla ıslak saçla yastığa yatamazmisim yatak kokuyormus sitede giyimime kusamima dikkat etmem gerekirmis cinnet geçirip bisy yapicam şu adama o olacak yani
Eşiniz çok takıntılı evhamlı birisi.Allah sabır versin.Eşimle hafta sonu köye gittik. Hem son bir kez gezip gelmek için hem de kışlıklarımızı alıp gelelim dedik. Soslarimizi yaptık patlıcan biber közleri vs. Yaptik bugün de getirdik. Daha önce de yazmıştım ya benim eşimin herseyi kıymetlidir diye. Buzluktan çıkan eşyaları cozulmesin diye büyük buz poşetlerine koydum arabaya yerlestiriyoruz ailesinin yanında bağırmaya başladı öyle koyulmaz arabaya akinca ben temizliyorum akmaz diyorum kaç kat poşet yaptım zaten yok iste akinca ben temizliyorum sulu şeyler bagaja mi koyulur napim sırtımda mi götüreyim dedim bende kendin arabanla götür bida dedi bende şimdi senin araban var napalim dedim neyse onun dediği gibi koyduk eve geldik. Arabayi asansöre yakin yere koy eşyaları taşımayalim dedim. Durdurup çalıştıramam ben taşırım dedi bende tmam o zman dedim birkaç eşya alıp çıktım sonra eşim geldi eşyaları getirdi söylenmeye başladı herseyi ben mi taşıcam eşek miyim ben bilmem ne. Kendin taşırım dedin bende sütleri alıp çıktım dedim sinir oldum ama baya gözüm döndü artık bağırıp çağırmaya başladım bende ben kaç yaşında insanım sen nasıl ailenin yanında bana bağırırsın diye herseyi attım yere baya gözüm döndü sinirden ne istiyosun sen benden sürekli bağırıp çağırıyon flan dedim herseyi attım yere bida bir çöp de getirmem köyden herseyi git satın al asla bisey de yapmam dedim ilk başta beni sakinlestirmek için sustu ama sonradan o da saymaya başladı yok iste onun sayesinde bilmem kaç milyonluk evde oturuyormusum annesinin emek emek verdiği şeyleri atmışım dökmüşüm benim ailem onun ailesine 10 beden büyükmüş bende haram olsun bütün hakkım ailemin hakki da sana dedim defol git evden hemen yarın aç boşanma davasını dedim o ayrilamazmis ben yine ayrılma konusunu açmışım daha ne olacak ayrılmamız için dedim bencilsin mal düskunusun dedim hiç bi karım çocuğum diye bizi düşündün mü sen varsa yoksa malın evin dedim git sen aç ne davası aciyorsan dedi gidip acicam avukatımla da konuşcam dedim ama ne yaparım nasıl yaparım bilmiyorum kızlar eşim evden gitmez ama bende gitmek istemiyorum onun gitmesini istiyorum çocuğumu flan götüremezsin dedi şimdi konuşmuyoruz ama durup durup laf sokuyo son 2 3 saattir yok ıslak havluyla ıslak saçla yastığa yatamazmisim yatak kokuyormus sitede giyimime kusamima dikkat etmem gerekirmis cinnet geçirip bisy yapicam şu adama o olacak yani
O öyle isteyince öyle olmuyor okumuş, etmiş, çalışan insansınız yahu işinize mi geliyor böyle düşünmek anlamadım. Köy yerinde yaşayan, okuma yazma bilmeyen kadın muamelesi yapmayın kendinize. Hoş onlar bile çekmeyip boşanıyor. Medeni kanun var malların yarısını bölüşeceksiniz, çocuk da sizde kalır. 3 yaşındaki çocuğu annesinden ayırmazlar. Zaten eşiniz çocuğunuzu sevmiyor, istemiyor maksat sizi korkutmak.Haklısınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?