- 23 Ekim 2016
- 12
- 1
- 1
- 45
- Konu Sahibi yalnizkedi
-
Haftada üç yarım gün temizlikçi al, evi derler toplar yemek de yapar,yapılan yemeği iki gün yersiniz, 6 gün yemek dedin olmaz evde derli toplu olur.Parasını da o hımhım tembel kocandan al.Çok mutsuzum anlatacak kimsem yok.
3 yıllık evliyim. Eşini seviyorum. O nun sevdiğini de biliyorum. İkimizde çalışıyoruz. Fakat eve gelince yardım etmiyor. Kaç defa Rica ettim . Bazen sofraya tabak getirir. Arada da götürür. Hafta sonları su alır. Söylersem çöpü çıkarır soylemezsem yok. Birkaç kere de evi süpürdü. Bu kadar. Evi tasidik bir sürü koli hazırladım eşimin yaptığı bir kaç tanesi gecmez. Birkaç kere söyledim yorgunum sonra yaparım dedi yapmadı. Ev aramaya beraber çıktık. Yazın saatlerce ev aradık işten sonra. İş yoğunluğundan izinde vermediler. İnternetten de ev baktım . Eşim yoğundu o zaman ben baktım. Sonra evi bulduk eşya taşıma işi ozellikle çok yorucu. Evi bulduk işten çıkıp gelip evi temizledim. Sonra evi tasidik. Eski evide temizlettim kadının yanına gittim.eve yerlesmeye başladık. Onda da yardım etmedi. Belki tek koli bosaltmadi. Kolierin coguunu annemle boşalttık. Eşyaları yerleştir evi temizle derken çok yoruldum.
İstediğim çok bisey mı işten gelince bi salata yapsa o bile yeter ama nerde. Dün disardaydim ailem bisey istedi ona gittim geldim ayaklarimin ustunde basamiyordum . Kalktim sofra hazırladım. Kalkıp hiç bisey getirmedi. Kizdim beni öyle görünce anladı tabii. Kızdı konuşmadı yattı uyudu. Sabah kalktik sınırın geçti mi dedi evet dedim neden kizdin dedi sofraya yardım etmedin diye dedim. Gitti geldi su alacaktı. Sinirlendi sofra kurmami yemek yapmamı bekleme benden dedi söylendi söylendi sonra senin yaptığın hiç biseyi yemicem dedi. Kahvaltı hazırladım yemedi. Çekti gitti
Uzun oldu ama çok mutsuzum. Ev berbat durumda. Tüm odalar hatta her yer banyodan balkona berbat durumda. Misafir alicam aylar önce söz verdim alamıyorum bu halde. utanıyorum artık onlarla karşılaşmak istemiyorum. Gücüm yok. 3 yılda coktum resmen. Boyun agrilarim çok fazla iğne vurunuyorum. Hiç bisey yapasim yok. Okulum var bide.
Vajinismus hastasiyim. Yenmeye çalışıyorum. Ama doktor eşimle gel dedi gitmiyor. Doktorun tavsiyeleri var uygulamıyor. Yapamiyorum bir türlü. Allah var hiç yüzüme vurmadi. Aslında çok iyidir ailemle arası çok iyi. Ne bileyim hayvanlar için mamalar alır verir. Çocuklar için birşeyler alır dağıtır. Biseyim olsa basimda bekler. Dışarda yiyelim desem sunu istiyorum desem yok olmaz demez . Ama ev işi yok. Temizlikçi tutamam para durumum çok çok kötü. Tüm bunların üzerine para geliyor.
Bide annem annesine oğlun yemeğe yardım etsin demiş benim haberim yok hiç demedim de anneme böyle bir şey. Annem bazen laf arasında söyler sende yemek yap sen yapmıyor musun diye. Annem işin tedavisi gordu üzülmesin diye biseyde diyemiyorum ona
Napicam ben iki gündür ağlıyorum bittim artık yoruldum dayanamıyorum ev iş eş derken neye yeteceğimi şaşırdım
Tanımadığım iki kişiyle asansördeydim bu yorumunu okurken kahkaha attım. Aslında sinirlerim bozuktu iyi geldi. Sanırım bana deli gözüyle baktılarHaftada üç yarım gün temizlikçi al, evi derler toplar yemek de yapar,yapılan yemeği iki gün yersiniz, 6 gün yemek dedin olmaz evde derli toplu olur.Parasını da o hımhım tembel kocandan al.
O zaman yardımcı kadın tutacaksin. Başka bir konuda yazdığımı koplayayim.Tamam işten cik der herhalde. Borçlar çok onuda uzattirir. Ama işten çıkmak istemiyorum memurum on yıl oldu neredeyse.
Zaten bu yeni nesil erkeklerin neredeyse çoğunluğu, adet sevmiyorum diye masrafa girmezler.
Kadın da çalışmalı, maddi özgürlüğü olmali derler ama hem iş hayatını hem ev hayatını hem de çocuk olunca bebek bakımını kadına yikarlar.
Kadın hem maddi gelir getirir eve hem evi idare etmeye devam eder.
Erkek kalkıp bir salata yapsa, temizliğe yardım etse kadınlar için iyi koca olur.
Ben bizim ozgurlestigimizi değil daha çok amelelestigimizi dusunuyorum arkadaşlar.
Yok ya himhim demeyelim bence ona. Özünde inanılmaz iyi ve durust biri. Karşısında kim olursa olsun dogruyu soyler. Ama evde hiç iş yapmaz. Kusuru bu işte. Tüm iş benim üzerimde.Haftada üç yarım gün temizlikçi al, evi derler toplar yemek de yapar,yapılan yemeği iki gün yersiniz, 6 gün yemek dedin olmaz evde derli toplu olur.Parasını da o hımhım tembel kocandan al.
Canım ben zaten sinirli biri değilim. Kaç defa güzellikle denedim. Bazen kendi gelir nazende hiç gelmez. Yardım edince teşekkür ediyorum opuyorum sariliyorum. Bu aşamaya bile zor geldik. Ama arada bir yapıyor. Ben istiyorum ki ben demeden yapsın. Milletten duyuyorum kocam ütü yapıyor yemek yapıyor çamaşır asiyor diye. Bunları hiç istemedim ki bunları da istesem kopucaz herhaldealistirmissin da ondan
simdi isten cikicam yeter desen cik diyecek ki biliyor cikmayacagini borcunuz varmis malum
yârdim et yetişemiyorum desen birak kalsin diyecek ki biliyor birakmayacagini öyle daginik
borcunuz esya borcumu? bide çocuk yok anladigim kadariyla fazla daginiklik olmamamasi lazim aslinda.
yemeğini haftasonu fazla fazla yap dondur gelince işitirsin sadece sofrayida sade kur iki tabak çatal kasik tamamdir öyle fazla tabak canak kullanma cikanlarida hemen at makinaya küçük el süpürgen varsa masa altini süpür hemen bisey kalmaz
sen ütü yaparken yerleri silmesini söyle yada aksam tv izlerken birlikte katlayin camasirlari
emir vermeden tatli dil kullanmayi denesen, hadi hayatim sunlari bitirelimde beraber oturalim hem cay koydum o zamana demlenir desen mesela??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?