- 8 Kasım 2013
- 487
- 388
- 73
- 35
- Konu Sahibi yalnizkedi
-
Adamın genel kültürünü hiçe saymışsın adamcağız küsmüş ,incinmişBayıldım benimkine de bütün gün hımhım dedim demek anlamını bildiği için küsmüş bana
Kadınlar klübünden öğrendin kesin diyorAdamın genel kültürünü hiçe saymışsın adamcağız küsmüş ,incinmişbenim ki alıştı. İlk başlarda küserdi şimdi o da gülüyor.sık sık kullanınca arsız oluyorlar haberin olsun
Şunu fark eden az sayıda kadından birisiniz. Modern köleler olduk aslında haberimiz yok.
Güya özgürleştik de eskiden sadece ev işiyle uğraşırken şimdi hem ev hem iş hem çocuk kadınların omzunda.
Erkekler napıyor, akşam işten gel ayak uzat yat. Kadın da yorulmuş oluyor işte ve gelip yemekle, çamaşır bulaşıkla ve çocukla uğraşması lazım.
Çok özgürüz gerçekten!
bence iki taraf da birbirine teşekkürü alışkanlık haline getirse daha iyi olur. çünkü hem biz kadınlar hem erkekler en ufak işte bile gönlümüzün okşanmasını istiyoruz.Bence hala cogu kadinin kafasinda yalnis seyler var, eslerimize yardim ettiklerinde tesekkur etmememiz gerekir. Cunku bunu yapmak onlarin bize yardim ettigini kabul etmek oluyor ama yalnis. Ikinizde calsiyorsaniz ev isleride ortak olmasi gerek, senin nasil evinse onunda evi. O nasil yorgunsa sende yorgunsun. Evliligin basinda belirlenmesi gereken seyler bunlar.
Benim esim yardim eder, yemek yaparama sevdiginden degil sadece dirdirima dayanamadigi icin
o zaman maaşınızın hepsini vermeyinTamam işten cik der herhalde. Borçlar çok onuda uzattirir. Ama işten çıkmak istemiyorum memurum on yıl oldu neredeyse.
Valla erkeklerin çalışan kadın istemesi boşuna değil. Hem ev işlerini yapacak kadın, hem çocuklara bakacak hem de eve para getirecek.Ciddi bir haksızlık var gerçekten.Ne mantığıma ne kalbime uymuyor bu tip bencil merhametsiz hareketler.Hiçbir zamanda onaylamayacağım.Kadınlara hamal muamelesi yapılıyor.
Böyle yapacaklarsa ya evhanımıyla evlensinler.Ya da onlarda herşeye ortak olsunlar.Kadının maaşını alırken iyi.
Vicdanları nasıl rahat ediyor anlamıyorum.Kadın çalışmayım dese ona da itiraz ederler.Bolluk içinde yaşadıklarından tek başına ev geçindirmeyi de göze alamazlar.
Okuduklarımdan çıkardığım maalesef Türk erkeklerinin geneli böyle .Merhametli olanlar ancak destek oluyor, öbürleri ittire kaktıra ,canı isterse ya da hiç umursamayıp kılını kıpırdatmıyor.
Ben size katilmiyorum. Oglunuzu hayatin müşterek oldugunu anlatarak ona is yapmayi ogreterek yetistirirseniz buna gerek kalmaz. Malesef bizim toplumumuzda erkek hep kosede oturtuluyor. Oglan annesisin ama kizinda olabilir ve hic is yapmayan bi esle oldugunu düşün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?