Eşimle kavga ettik

Erkeklerin çoğu böyle temel atalarımızda sorun var yapmalı ama benim eşimde yapmıyor hastalık falan olduğunda ancak onda bile dışardan söylüyor alıştım artık 4 yıldır ama bazen artı ve eksileri düşünmeliyiz hangisi daha ağır basıyor ona göre hareket etmeliyiz.. bece borç sizi yormuş hep diyorum para amaç değil ama huzurun kaynağı olabiliyor. çok yorgunsan yapma bosver dinlen psikolojinin duzelt

7yaşında bir oğlan annesiyim yrın evlndiğnde gelin annesi bana gelecek veoğun şunu şunu yapsın diyecek

çoooook kötü bozarım
hiç hatır gönül dinlemem
çözümünü annen değil ,kocanla kendin bulacaksın

Bunların hepsi bir düğün için miydi ben anlamadım?
Keşke bütçeniz uygun değilse düğün yapmasaydınız eşyalarınızı da ucuza alsaydınız yani bu kadar kendinize neden işkence ediyorsunuz ki?
Memurum diyorsunuz yani asgari ücretle çalışan insanlarda değilsiniz ki ?
3 yıl olmuş evleneli e 3 yılda da bitmemiş daha ne kadar sürecek bu borç peki?

Bir de 3 yıllık evlilik hala yenilemeyen vajinismus bence evin temizliğinden çoook daha önemli sorunlarınız var.
Eşim iyi biri diyorsunuz ancak iyi biri karısının bu sorununu çözmesinde yardımcı olur bence.
Hatta iyi biri karşısındaki insanı yorgun halsiz görürse ona yardımcı olur yardım isteyen eşine yaptığın hiçbir şeyi yemeyeceğim diye trip yapmaz.
Hayvanlara mama versin iyi ne güzel de karısına böyle hissettiren adam da ne kadar iyidir bilemedim?
Misafiri ev işini bırakın hemen acil eşinizi de alın doktora gidin bu sorunu çözmeye çalışın yoksa bu evlilik nereye kadar böyle gidebilir ki?

Acaba ben mi yazdım diye düşündüm Ben çalışırken aynen dediğin gibiydi evde durum. İyidir hoştur ama bir şeye yardım etmez. Bir aydır sadece bir gün bir süpürge açtı, onda da bir yandan ortalığı topladım, bir yandan çocuğa baktım. Arkasından ben sildim zaten. Çocuğa göz kulak ol dedim mıtfağı toplayayım. Uzanmış çekyata yatıyor, beni çağırıyor uyut da öyle topla, durmuyor diye

Anlayamıyorum eşinde memur büyük ihtimal basıl para olmaz nasıl YÖK biz tek maaşız alıyorum istedıklerımı genelde sizin kadar para YÖK demıyorum cok aşırı borç mu var

Esinle oncelikle cinsellikle ilgili sorunlari asmalisin. Kac yasindasin? On yildir memur olan biri neden düğünü borcla yapar anlamadim. Hic mi birikimin yoktu? Esinin de mi yok? Esinin yardim etmemesine gelince madem calisiyorsunuz iki tarafli tabi ki yardim edecek. Eger kadin calisiyorsa ve parasını aile butcesine ayiriyorsa erkek yardim etmeli. Yada kadin erkegin istedigi sekilde evinin temizligi ve kendisi icin kendi parasini harcayabilir. Dinimizde de bu böyledir. Lutfen bunu dogal gibi göster meyelim. Yada karısını calistirmasin baksin evine bir zahmet.

Ben anlamadım.
Adam hiç yapmıyor da değilmiş.
Klasik erkek tembelliği gördüm.
Siz fazla mükemmelliyetçisiniz.
Her gün 3 çeşit yemek olmasa, salata eksik kalsa neden yok der mi eşiniz?
Muhtemelen demez.
Sorun etmez.
Ama siz boş yere kendinizi de onu da yıpratıyorsunuz.

Tavsiyem tek çeşit yemek yiyin.
Bu sebeplerle kavga etmeyin adamla.

Eminim çok daha memnun olacaktır.

bence siz plansız birisiniz

Canim ben ev hanımın im bak bizde ek olarak ne evlilik yıl dönümü ne dogum günü sevgililer günü anneler gününü saymıyorum 2 çocuğum var onlarda saymıyorum 7 yılda sadece 1 d3fa elinde çiçekle geldi birde bunları ekle tam bir hoduk yani o sayılarının daha artilariyla yaşıyorum ben aksama kadar sadece ogleden sonra kızım uyurken 2 saat dinleniyorum yani ev hanımı olunca yan gelip yatmiyorsun hayat birtek sana böyle d3gil yani

Benim esimde oyle ama bencalismiyorum o yuzden de yap demiyorum. Bence anneden ileri geliyor bu annesi hep oturtmus bizimkini hic is yaptirmamis kadin temizlik yapar erkek yapmaz gibi geliyor hep onlara. Bende yarim gün yardimci aliyorum hamile oldugum icin

Ben size katilmiyorum. Oglunuzu hayatin müşterek oldugunu anlatarak ona is yapmayi ogreterek yetistirirseniz buna gerek kalmaz. Malesef bizim toplumumuzda erkek hep kosede oturtuluyor. Oglan annesisin ama kizinda olabilir ve hic is yapmayan bi esle oldugunu düşün

O zaman yardımcı kadın tutacaksin. Başka bir konuda yazdığımı koplayayim.
Şunu fark eden az sayıda kadından birisiniz. Modern köleler olduk aslında haberimiz yok.

Güya özgürleştik de eskiden sadece ev işiyle uğraşırken şimdi hem ev hem iş hem çocuk kadınların omzunda.

Erkekler napıyor, akşam işten gel ayak uzat yat. Kadın da yorulmuş oluyor işte ve gelip yemekle, çamaşır bulaşıkla ve çocukla uğraşması lazım.

Çok özgürüz gerçekten!

katılmamak mümkün değil
bu devirde erkek olmak varmış
evin maddi yükünü kadınlar eşleriyle paylaşıyor ama temizlik çocuk yük nedense gene kadınların üstünde paylaşmak yok
oh ne alaa

Yardımcı tutacaksın! Elden, ayaktan düşüp, Allah korusun yataklara mı düşüceksin?

Maddi durumum yok demişsin ama 2 kişi çalışıyorsunuz, yardım etmiyorsa buna katlanacak! Katlanmıyorsa ek iş bulacak! Yetirecek. Hem yârdan, hem serden! Hiçbir şeyi de kabul etmiyor! Kızarım valla böylesine

İyi gelmesine sevindim aslında hımhım bildiğim kadarıyla böyle içten sessiz sessiz genizden konuşanlara deniyor. annem çok kullanır,hımhım herif tıstıs herif der.iş yapmayıp,sessiz sessiz konuşup sıvışanlar için kullanır genelde.

Bayıldım benimkine de bütün gün hımhım dedim demek anlamını bildiği için küsmüş bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…